Mandala Day SPA

Wellness Masszázs MANDALA DAY SPA Kleopátra ház
 

 

 

 

 

 

Képzeljen el egy helyet, ahol a hétköznapi rutin, az őrült rohanás és a gondok nem léteznek. Képzelje el, hogy varázslatos környezetben öleli körül a csend, a béke és a nyugalom.

Ez csak álom lehet? Ilyen hely csak a képzeletünkben létezik?
A Mandala Day SPA-ban az álmok valóra válnak.


Az indiai tipusú, ajurvédikus, svéd, és japán variációktól kezdve, a hagyományos török fürdőn keresztül a legspeciálisabb ellazító hidrokúrákig. Mindezt teljesen egyedülálló, felejthetetlen indonéz környezetben, gyertyafényben, egzotikus illatokkal, harmónikus dallamok kíséretében, és kiváló borok választéka mellett kínáljuk, garantálva a test és lélek valódi felüdülését.

Wellness Masszázs MANDALA DAY SPA Kleopátra ház Wellness Masszázs MANDALA DAY SPA Kleopátra ház Wellness Masszázs MANDALA DAY SPA Kleopátra ház
Igazán különleges élményt tudunk nyújtani
az alábbi alkalmakkor: 


Legény- vagy leánybúcsú: főleg a hölgyek örömmel veszik igénybe az esküvő előtt szépitő kezeléseinket, amelyet követően barátnőikkel pezsgőznek, szaunáznak.

Születésnap: igazán nem mindennapi ajándék az ünnepeltet elhozni a fürdőbe, és együtt eltölteni barátokkal néhány pihentető órát.

Pároknak/Házassági évforduló/Valentin nap: ilyen alkalmakkor a rózsaszirmos, kétszemélyes kádban vesz fürdőt a pár, pohár borral kisérve, majd ugyanabban a helységben egyszerre kapnak masszázst.

Egyéb rendezvények: bármilyen kis létszámú, de exkluzívra tervezett rendezvényre alkalmas a helyszín, legyen szó kisebb divatbemutatóról vagy akár kis létszámú sajtótájékoztatóról.Egészségpénztár Partnerek:  MKB  Tempó  Uniqa EP, K and H,  Talizmán, Credit Suisse  , Patika,  Dimenzió,  Évgyűrűk

Cim: Budapest  1133 Ipoly u 8    Kleopátra ház,  Foglalás : 801 2566

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x