AGAVE DAY SPA

Budapest Wellness Masszázs AGAVE DAY SPA
Gondolt már arra, hogy egy kis időre maga mögött hagyja a mindennapok lüktető és vibráló légkörét? Létezik egy hely a városban, ahol kényeztető, gondoskodó, felüdítő kezeléseknek adhatja át magát. A kezeléseken keresztül nemcsak relaxálódhat, hanem energiával is feltöltődhet. A ráhangolódást segíti a kellemes környezet, a halk zene, valamint a füstölők és mécsesek illata. Kezeléseink végén teával kínáljuk meg vendégeinket és lehetőséget biztosítunk egy kis pihenésre az egyedi atmoszférában.


Hölgy vendégeinknek day spa élmény
Különleges spa, relaxáló, energetizáló és harmonizáló kezeléseinket, mint az arc, test, valamint masszázsok igénybe vehetők kezelés típusonként is.

Budapest Wellness Masszázs SPA Budapest Wellness Masszázs SPABarátnőknek kényeztető kikapcsolódás Budapest Wellness Masszázs SPA
Kellemes órákat tölthetnek nálunk a hölgy vendégek (2-3 fő), mely alkalommal párhuzamosan vehetnek részt a különleges arcápoló, testápoló és masszázs kezeléseinken.

Pároknak meghitt kikapcsolódás
Különleges élményt nyújt a pároknak ebben a meghitt atmoszférában megmártózni a kényeztetés és kuriózumok adta örömökben. A kezelések párhuzamosan valamint együtt történnek, melyben a párok érezve egymás jelenlétét, átadják magukat a pihenésnek és a különleges harmonikus állapotnak.

Férfi vendégeinknek day spa feltöltődés
Kellemes kikapcsolódást és feltöltődést nyújtunk, személyre szabott kezeléseinkkel. Célunk, hogy a férfi vendégeink bőrápolási szükségleteinek teljesen eleget tegyünk. Masszázsaink frissességet és komfortérzetet eredményeznek, melyek hatására megszűnik a stressz okozta fáradtság és energiavesztés.

Ajándékutalvány különleges alkalmakra (születésnap, névnap, évfordulók, ünnepek)
Mindenki örül egy ilyen különleges ajándéknak, mely az egészségünk megőrzését szolgálja. Igény szerint összeállított kezelésekkel vagy értékhatár megadásával meglepheti szeretteit, minden alkalomra.

Bejelentkezés:
Informácó és foglalás:
201-8533
06-70-3666-009
info@agavespa.hu

Budapest XII. kerület Maros u. 11.