Zsóry fürdő Mezőkövesd

A wellnesshetvege.hu weboldal csapata inkognitóban járja a wellness hoteleket, és olyan információkat gyüjt, amelyek nem publikusak a szállodák reklám anyagaiban. Ök a Wellness Controll Csapat!


Budapesttől alig 9o percre keletre, (az M3-ról az Eger utáni lejárónál a körforgalomban ballra)  található a Zsóry Fürdő.

Itt ért bennünket az idei nyár első napsugara. Mivel itt a szabadban és a fedett részben is sok medence található, gondoltuk, eső esetén csak beszaladunk a fedett részbe. De erre nem került sor. Fantasztikus napsütés, enyhe simogató szellő, igazi napozó idő várt ránk. Pici babák pucéran, apró kalapocskában láthatóan élvezték a meleg vizet, ugyanúgy mint az idősebb korosztály, akik a termál viz miatt jöttek, és a 4o fokos medencében gyógyitgatták fájó derekukat. A gyógyviz összetétele nagyon erös. A medence partján kicsapódik a fehér szinü só.
 

 

Zsóry fürdő Mezőkövesd élménymedence Zsóry fürdő Mezőkövesd fedett uszoda Zsóry fürdő Mezőkövesd gyerek medence csúszdával kicsi vizzel
Zsóry fürdő Mezőkövesd élménymedence hullámfürdő Zsóry fürdő Mezőkövesd élménymedence termálvizes gyógymedence Zsóry fürdő Mezőkövesd külső uszoda
De a medencék nem mind gyógyvizesek. Aki inkább strandolni vágyik, annak rendelkezésre állnak az úszó, élmény és gyerek medencék. Mindez óriási zölden pompázó kertben, mely teli van fákkal és virágokkal, napozó és pihenő helyekkel, gyerek játszótérrel és csúszdákkal. Mindent megtalál amire szüksége lehet. Büfé, Pizza, söt a hölgyek részére salátabár. Beszéljenek helyettünk a fotók. Minden fotó kattintással nagyitható.
 

 

Zsóry fürdő Mezőkövesd park és éttermek, gyerek barát kert játszótér Zsóry fürdő Mezőkövesd park és éttermek Zsóry fürdő Mezőkövesd élménymedence hullámfürdőTechnikai információk: A felnőtt belépő dij 1.95o Ft, ( 2017) a busz pont a fürdő bejáratnál áll meg, Mezőkövesdről indul. A személyzet nagyon jól képzett, az öltözők és a mosdók szépek, gyógyfürdőhöz méltóan rendezett minden. A büfé árak elfogadhatóak.

További wellness hétvége ajánlatok Zsóry Fürdő -ben. Hajnal hotel 
 


 

a WELLNESS CONTROLL csapat további akciói:

1.  Héviz Hotel Hélios - hévizi szálloda!
2.  Héviz wellness szálloda Európa Fit 
3 .
Bükfürdö Répce GOLD a kedvencünk!
4.  Mezőkövesd ZSÓRY Fürdő
5.  Balaton hotel Azúr**** Siófok
6.  Danubius Termál Hotel Sárvár
7.  EGER Park Hotel EGER 
8. 
Kastélyhotel Parádsasvár...
9.  Hotel Karos Spa****superior Szálloda.
10. Héviz Wellness hotel Carbona  

Itthon a legnagyobb újdonságot idén nyáron is a gyógyfürdők és a hozzájuk kapcsolódó wellnessközpontok jelentik a belföldi turizmust választóknak. Egyre erősebb trend itthon is az egészségturizmus megjelenése, a változatos élményt kínáló fürdőhelyek, szállók kialakítása.

Magyarország most már nemzetközi viszonylatban is wellness-nagyhatalomnak számít a termálvízre épülő, kikapcsolódást és sportlehetőségeket is kínáló hoteleknek köszönhetően. Mind nagyobb számban épülnek és újulnak meg a rendkívül kedvező természeti adottságokon alapuló hazai gyógyfürdők és aquaparkok. A Balaton körüli idegenforgalom egyre szerényebb, ezért az ország más pontjain óriási beruházásokkal csábítják a belföldi és külföldi turistákat. Tavaly év végéig 59 új vagy felújított fürdő nyílt meg itthon . Szeretnénk bemutatni ezek közül néhányat.
 

Cserkeszőlő Gyógyfürdő és Strandfürdő Gyula Várfürdő
Sárvár gyógyfürdő Kiskunmajsa Gyógyfürdö
ANNA Fürdő Szeged Zalaegerszeg Aquapark
Mezőkövesd Zsóri fürdő CsokonyaVisonta
Kecskemét Széktói Strandfürdő Vadas - Párkány - A MI TENGERÜNK
MiskolcTapolcai Barlangfürdő Egerszalók Hőforrás
Nagyatád Termál Gyógyfürdő Bogácsi Gyógyfürdő
   


Cserkeszölö Gyógyfürdő Termálfürdő Szállás hotelek CserkeszőlőCserkeszőlő Gyógyfürdő és Strandfürdő
Cserkeszőlő  gyógyfürdő termálvíze 2311 m mélyről tör fel és 82 oC hőmérsékletű  1998-tól felújításra került a 2 db gyógyvizes medence és még egy új épült hozzá. Különféle élményelemek kerültek beépítésre, így többek között hát- és nyakmasszírozó egységek, pezsgőlevegő bevezetés. Felépült egy új élményfürdő, mely nemcsak a gyógyulni, pihenni vágyókat vonzza a fürdőbe, hanem a fiatalabb generáció tagjait is. Ehhez kapcsolódik a homokfoci, a homokröplabda és lábtenisz pálya is. Felújításra került a gyermekmedence és megépült egy 25 x 12,5 m-es tanmedence.   Nyitva tartás: november 1-től március 31-ig 8-17 óráig,  április 1-től május 31-ig 7-18 óráig, szeptember 1-től október 31-ig 7-18 óráig, június 1-augusztus 31-ig 7-20 óráig.  

 

 

Ajánlott szállodák  
Aqua-Lux*** Wellness Hotel, Cserkeszőlő Wellness akciók
Aqua-Spa**** Konferencia és Wellness Hotel, Cserkeszőlő Wellness akciók


 

 

Sárvár gyógyfürdő
Sárvár a Nyugat-Dunántúl egyik legnépszerűbb fürdőhelye a Gyöngyös és a Rába összefolyásánál. A középkorban épült földvár a 16-17. században a Nádasdy család tulajdona és egyben török verők és irodalom kedvelők kedvelt találkozóhelye lett. Sárváron nyomtatták az első magyar nyelvű könyvet is 1541-ben. A reneszánsz várkastély napjainkban Nemzeti Kulturális Örökségünk részévé vált.. Az Európa szerte híres, 1000 m mélységben talált 44 fokos vízre épült gyógy- és wellness fürdő, mintegy 55.000 m²-en várja kedves vendégeit.

 

Ajánlott szállodák  
Park Inn Sárvár - Hotel****, Sárvár Wellness akciók
Danubius Health Spa Resort Sárvár****, Sárvár Wellness akciók
   

További Sárvári szállás lehetőségek...    Sárvár hotelek   Sárvár gyógyfürdő 
 


      

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x