Wellness Életmód Nativa tea

Nativa Tea & Water termékek a Rauchtól

Nativa GREEN Tea100% gyümölcs - cukor hozzáadása nélkül
Napjainkban egyre nagyobb szerephez jut a wellness, s ezzel párhuzamosan a keleti szellemi áramlatok is teret hódítanak. A RAUCH évek óta azon dolgozik, hogy a különböző egészségtrendeket figyelembe véve 100%-os, cukor hozzáadása nélkül készülő gyümölcsleveket gyártson.

RAUCH - Minőségi garancia

A RAUCH a természet legjobbjaiból válogat a nagyobb élvezet és az egészségesebb életmód érdekében. A RAUCH sikerének összetevői a következők: teljesen természetes alapanyagok, csúcsminőség és kiváló íz. Ezt az előnyt a legmodernebb technológia és a motivált munkatársak garantálják. Széles, egyedi termékskálánk, minőségi csomagolásaink és elismert márkáink teszik a RAUCH-ot a piac egyik vezető szereplőjévé. A kiváló minőségű RAUCH Ice Tea termékcsalád exkluzív megjelenésben biztosítja a magas minőséget és a frissítő ízeket. Figyelem előtt tartjuk az egészséges életmódot folytató fogyasztók igényeit, akiknek fontos, hogy egészségesen éljenek, és érdeklődnek a keleti tradíciók iránt. A RAUCH Prémium italai biztosítják azt a magas színvonalat, melytől egy gyümölcslé igazán élvezetessé válik.

A Nativa tea mitől wellness-ital?

Az új Nativa Tea & Water a trendi, fiatal, nagyvárosi nők wellness-itala kíván lenni Magyarországon, azoké, akik egészségtudatosak, követik a wellness életmódot és foglalkoznak a külsejükkel. A Nativa Tea & Water márka bevezetése során tudatosan kerültük az „ízesített vízként” való pozícionálást, hiszen ennél jóval többről szól ez a termék. A Nativa termékek azért wellness-italként kerültek bevezetésre, mert a wellness életmód sok szempontból egyezik a Nativa Tea & Water márka által képviselt alapértékekkel: a vitalitással, az egészségmegőrzéssel és a frissességgel. A wellness életmódhoz hozzátartozik a mindennapi vitalitás megőrzése: a Nativa wellness-italok értékes összetevőik és ízük által nemcsak a vitalitásra és a teljesítményre hatnak jótékonyan, hanem a közérzetet is javítják. Rendszeres fogyasztásukkal szellemileg is sokáig frissek maradhatunk.
 
Hányféle párhuzamot lehet húzni a mai divatos keleti spirituális trendek, a feng shui, a jóga és a Nativa teák között?
A keleti népek már régóta tudják, hogy testünk egyensúlyának megőrzése elengedhetetlen feltétele annak, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal. A Nativa vizek nemcsak folyadékszükségletünket fedezik, hanem „felhasználják” mindazokat a több ezer éves tapasztalatokat, melyeknek segítségével a keleti népek kiaknázzák a természet vitalizáló és a szervezet számára jótékony erőforrásait. Mindemellett a Nativa Tea & Water által megcélzott fiatal nők mindig keresik az újdonságokat, és mivel figyelnek a külsejükre, ezért az egészségük megőrzéséhez is a legújabb trendeket követik: a jógát, a feng shuit.
 
Milyen hasonló termékhez tudná hasonlítani a Nativa teákat?
A Nativa wellness-ital összetétele révén egyedi a magyar piacon. Tea, gyümölcslé és az Alpokból származó ásványvíz tökéletes kombinációja. A víz az egészség forrása, frissíti testünket és szellemileg is frissen tart. A tea vitalizál, a gyümölcsöknek pedig egészségmegőrző hatásuk van. Ennek a három összetevőnek a felhasználásával fejlesztettük ki a Nativa vizeket. A Nativa wellness-italok jelenleg négy ízesítésben kaphatóak: gyógynövénytea citromfű ízesítéssel,  fehértea Yuzu citrom ízesítéssel, zöldtea őszibarack ízesítéssel, valamint jázmintea maracuja ízesítéssel.
 
Milyen típusú diétákhoz javasolják kimondottan a teákat?
A Nativa wellness-italokat mindenfajta diétához ajánlani tudjuk. Bármilyen fogyókúrát is követünk, fontos a magas folyadékbevitel (mindemellett az elegendõ vízfogyasztás feszessé teszi a bõrt, és életre kelti az arcot). Aki sok vizet fogyaszt, szellemileg is sokáig friss marad, munkaidőben, szabadidõben és sportoláskor is. A Nativa Tea & Water termékeknek alacsony a kalóriatartalmuk (csak 7 kalóriát tartalmaznak 100 ml-enként), ezért a diétához szabva rendszeresen fogyaszthatjuk azokat. 
A Nativa wellness-italokat nem csak alacsony energiatartalmuk miatt ajánljuk: a bennük található vitaminok, gyógynövények és ásványi anyagok fokozzák a vitalitást, elűzik a fáradtságot és erősítik a koncentrációt is. Kiváló frissítő mindazok számára, akik ügyelnek a vonalaikra, s optimális energiaforrást jelent mindazoknak, akik a wellness életmódot választják.

NATIVA Zöld Tea és GINGKO
A Zöld Tea és a Gingko növeli a koncentrációképességet és vitalizálja a testet és lelket. A zöldtea kivonat fokozza és aktiválja a figyelmet. A NATIV zöldtea a vitaminok, ásványi anyagok és a frissítõ, könnyû fanyar íz által válik ideális energiaforrássá.

A NATIVA Gingko* a szent templomfa erejével inspirálja és növeli a kreativitást.

NATIVA Green Tea
Italok – Testnek és Léleknek.

Vissza a természethez – vissza az alapokhoz. A víz és a tea mindig is a világ legkedveltebb italai közé tartoztak. A Rauch NATIVA újra felfedezte ezeket a régi italfogyasztási szokásokat és ezáltal egy régi kultúrát keltett újra életre. A víz- és teaitalok, természetes alapanyagaikon keresztül hatnak pozitívan a testre és a lélekre. A NATIVA teák „zöld vonala” a zöld tea által élénkítenek, citromot vagy gingkot tartalmaznak.Megtisztulás
A víz a szépség, az életerõ és az egészség forrása. Az elegendõ vízfogyasztás feszessé teszi a bõrt, életre kelti az arcot, a víz az alapja a testi és lelki egyensúlynak. Aki sok vizet fogyaszt, szellemileg is sokáig friss marad. Munkahelyen, szabadidõben és sportoláskor. A NATIVA italai elûzik a fáradtságot és erõsítik a koncentrációt. Az ásványi anyagok és vitaminok fokozzák a vitalitást és javítják a koncentrációs képességet.

  Mások még ezt olvasták :  Wellness hétvége , Kamilla tea, Hársfa tea készítése , Grapefruit mag kivonat 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam