Danubius Health Spa Resort Sárvár
Wellness csobbanás (min. 4 éj)
4 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 április 1 és 2017 október 31 között
Ellátás: Félpanzió
2 ágyas szobában 2 fő esetén
11 200 Ft
/fő/éj
Hunguest Hotel Forrás
Fergeteges csobbanás (2 éj) - ősz - tél
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 1 és 2018 március 30 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
16 400 Ft
/fő/éj
Zsóry Hotel Fit
Zsóry Regeneráló Pihenés
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 január 11 és 2017 december 23 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fő esetén
10 400 Ft
/fő/éj
Hotel Cascade Resort & Spa - Conference
Regeneráló hétköznapok (2 éj)
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 1 és 2017 december 22 között
Ellátás: Teljes ellátás
Rustic típusú kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
19 975 Ft
/fő/éj
Dráva Hotel Thermal Resort
Meghitt napok hétköznap 2 éj
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 1 és 2017 december 20 között
Ellátás: Félpanzió
Classic 2 ágyas szobában 2 fő esetén
18 950 helyett
10 725 Ft
/fő/éj
Garden Hotel Wellness és Konferencia
Hétvégi pihenés 3 éjszaka
3 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 január 3 és 2017 december 21 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
14 133 Ft
/fő/éj
Hotel Korona Eger Wellness és Borszálloda
Nyerő Hételő vasárnapi érkezéssel (2 éj)
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 január 3 és 2017 december 22 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas classic szobában**** 2 fő esetén
10 950 Ft
/fő/éj
Hotel Silver
Silver napok - hétköznap (2 éj)
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 3 és 2018 március 15 között
Ellátás: Félpanzió
Standard 2 ágyas szobában 2 fő esetén
14 850 helyett
10 990 Ft
/fő/éj
Hotel Aurora
Aurora Őszi Napok
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 1 és 2017 november 30 között
Ellátás: Félpanzió
Standard kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
20 900 helyett
13 950 Ft
/fő/éj
Laroba Wellness és Tréning Hotel
Balatoni Nyaralás és wellness
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 július 1 és 2018 január 1 között
Ellátás: Félpanzió
Standard kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
16 500 Ft
/fő/éj
Oldalak:
123456...

Wellness Életmód Nativa tea

Nativa Tea & Water termékek a Rauchtól

Nativa GREEN Tea100% gyümölcs - cukor hozzáadása nélkül
Napjainkban egyre nagyobb szerephez jut a wellness, s ezzel párhuzamosan a keleti szellemi áramlatok is teret hódítanak. A RAUCH évek óta azon dolgozik, hogy a különböző egészségtrendeket figyelembe véve 100%-os, cukor hozzáadása nélkül készülő gyümölcsleveket gyártson.

RAUCH - Minőségi garancia

A RAUCH a természet legjobbjaiból válogat a nagyobb élvezet és az egészségesebb életmód érdekében. A RAUCH sikerének összetevői a következők: teljesen természetes alapanyagok, csúcsminőség és kiváló íz. Ezt az előnyt a legmodernebb technológia és a motivált munkatársak garantálják. Széles, egyedi termékskálánk, minőségi csomagolásaink és elismert márkáink teszik a RAUCH-ot a piac egyik vezető szereplőjévé. A kiváló minőségű RAUCH Ice Tea termékcsalád exkluzív megjelenésben biztosítja a magas minőséget és a frissítő ízeket. Figyelem előtt tartjuk az egészséges életmódot folytató fogyasztók igényeit, akiknek fontos, hogy egészségesen éljenek, és érdeklődnek a keleti tradíciók iránt. A RAUCH Prémium italai biztosítják azt a magas színvonalat, melytől egy gyümölcslé igazán élvezetessé válik.

A Nativa tea mitől wellness-ital?

Az új Nativa Tea & Water a trendi, fiatal, nagyvárosi nők wellness-itala kíván lenni Magyarországon, azoké, akik egészségtudatosak, követik a wellness életmódot és foglalkoznak a külsejükkel. A Nativa Tea & Water márka bevezetése során tudatosan kerültük az „ízesített vízként” való pozícionálást, hiszen ennél jóval többről szól ez a termék. A Nativa termékek azért wellness-italként kerültek bevezetésre, mert a wellness életmód sok szempontból egyezik a Nativa Tea & Water márka által képviselt alapértékekkel: a vitalitással, az egészségmegőrzéssel és a frissességgel. A wellness életmódhoz hozzátartozik a mindennapi vitalitás megőrzése: a Nativa wellness-italok értékes összetevőik és ízük által nemcsak a vitalitásra és a teljesítményre hatnak jótékonyan, hanem a közérzetet is javítják. Rendszeres fogyasztásukkal szellemileg is sokáig frissek maradhatunk.
 
Hányféle párhuzamot lehet húzni a mai divatos keleti spirituális trendek, a feng shui, a jóga és a Nativa teák között?
A keleti népek már régóta tudják, hogy testünk egyensúlyának megőrzése elengedhetetlen feltétele annak, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal. A Nativa vizek nemcsak folyadékszükségletünket fedezik, hanem „felhasználják” mindazokat a több ezer éves tapasztalatokat, melyeknek segítségével a keleti népek kiaknázzák a természet vitalizáló és a szervezet számára jótékony erőforrásait. Mindemellett a Nativa Tea & Water által megcélzott fiatal nők mindig keresik az újdonságokat, és mivel figyelnek a külsejükre, ezért az egészségük megőrzéséhez is a legújabb trendeket követik: a jógát, a feng shuit.
 
Milyen hasonló termékhez tudná hasonlítani a Nativa teákat?
A Nativa wellness-ital összetétele révén egyedi a magyar piacon. Tea, gyümölcslé és az Alpokból származó ásványvíz tökéletes kombinációja. A víz az egészség forrása, frissíti testünket és szellemileg is frissen tart. A tea vitalizál, a gyümölcsöknek pedig egészségmegőrző hatásuk van. Ennek a három összetevőnek a felhasználásával fejlesztettük ki a Nativa vizeket. A Nativa wellness-italok jelenleg négy ízesítésben kaphatóak: gyógynövénytea citromfű ízesítéssel,  fehértea Yuzu citrom ízesítéssel, zöldtea őszibarack ízesítéssel, valamint jázmintea maracuja ízesítéssel.
 
Milyen típusú diétákhoz javasolják kimondottan a teákat?
A Nativa wellness-italokat mindenfajta diétához ajánlani tudjuk. Bármilyen fogyókúrát is követünk, fontos a magas folyadékbevitel (mindemellett az elegendõ vízfogyasztás feszessé teszi a bõrt, és életre kelti az arcot). Aki sok vizet fogyaszt, szellemileg is sokáig friss marad, munkaidőben, szabadidõben és sportoláskor is. A Nativa Tea & Water termékeknek alacsony a kalóriatartalmuk (csak 7 kalóriát tartalmaznak 100 ml-enként), ezért a diétához szabva rendszeresen fogyaszthatjuk azokat. 
A Nativa wellness-italokat nem csak alacsony energiatartalmuk miatt ajánljuk: a bennük található vitaminok, gyógynövények és ásványi anyagok fokozzák a vitalitást, elűzik a fáradtságot és erősítik a koncentrációt is. Kiváló frissítő mindazok számára, akik ügyelnek a vonalaikra, s optimális energiaforrást jelent mindazoknak, akik a wellness életmódot választják.

NATIVA Zöld Tea és GINGKO
A Zöld Tea és a Gingko növeli a koncentrációképességet és vitalizálja a testet és lelket. A zöldtea kivonat fokozza és aktiválja a figyelmet. A NATIV zöldtea a vitaminok, ásványi anyagok és a frissítõ, könnyû fanyar íz által válik ideális energiaforrássá.

A NATIVA Gingko* a szent templomfa erejével inspirálja és növeli a kreativitást.

NATIVA Green Tea
Italok – Testnek és Léleknek.

Vissza a természethez – vissza az alapokhoz. A víz és a tea mindig is a világ legkedveltebb italai közé tartoztak. A Rauch NATIVA újra felfedezte ezeket a régi italfogyasztási szokásokat és ezáltal egy régi kultúrát keltett újra életre. A víz- és teaitalok, természetes alapanyagaikon keresztül hatnak pozitívan a testre és a lélekre. A NATIVA teák „zöld vonala” a zöld tea által élénkítenek, citromot vagy gingkot tartalmaznak.Megtisztulás
A víz a szépség, az életerõ és az egészség forrása. Az elegendõ vízfogyasztás feszessé teszi a bõrt, életre kelti az arcot, a víz az alapja a testi és lelki egyensúlynak. Aki sok vizet fogyaszt, szellemileg is sokáig friss marad. Munkahelyen, szabadidõben és sportoláskor. A NATIVA italai elûzik a fáradtságot és erõsítik a koncentrációt. Az ásványi anyagok és vitaminok fokozzák a vitalitást és javítják a koncentrációs képességet.

  Mások még ezt olvasták :  Wellness hétvége , Kamilla tea, Hársfa tea készítése , Grapefruit mag kivonat 

x WellnessHétvége