Velence Resort & Spa

A wellnesshetvege.hu weboldal csapata
inkognitóban járja a wellness hoteleket,
és olyan információkat gyüjt, amelyek nem publikusak
a szállodák reklám anyagaiban.
Ök a Wellness Controll Csapat! 

Velence Resort  
Velence Resort  Vélemények  
Velence ResortAkciók
Velence Resort
A Velence Resort & Spa különleges építészeti megoldásaival igazi mediterrán hangulatot áraszt. Bármerre nézek, mintha egy Spanyol üdülő paradicsomban lennénk. Az épületeket egy belső függő folyosó köti össze mely nagy részben üvegborítású, átereszti a fényt és összeköti a funkcionális területeket, a szobákat, a konferencia termet, az éttermet valamint a wellness és fittness részt.

Érkezéskor a recepciós összefoglalja nekünk a fontos tudnivalókat és a ház sajátosságait. Ezt utazásaim során soha nem említettem meg, mert olyan általános dolog. De itt és most Barbara olyan jól leírta nekem a házon belüli közlekedés tudnivalóit, hogy a későbbiekben soha sehol nem tévedtem el, ami pedig nekem rendszeresen szokásom (a cikkben lévő kicsi képek kattintással nagyithatóak). 


A mi szobánk a 4. emeleten van. Minden szobából az erkélyről lehet látni a Velencei tavat, mely most éppen be van fagyva. Kint -4 fok van és mindent befedett a frissen esett hó. A szoba jól felszerelt, még teafőző sarok is van kávéval ellátva. Külön wc és fürdőszoba a kedvenc kis pipere cuccokkal, kicsi színes szappan, tusfürdő, testápoló és társaik. Apró dolgok, de én élvezem ezt a kis kényeztetést.


Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciókElsétálunk a Wellness centrum felé és közben betévedünk a fittness részbe. Opszi, fallabda pálya, külön terem szobakerékpárokkal, plusz egy edzőterem. A Wellness részbe a sárga karórákkal tudunk bemenni. Nem egyszerű megszámolni a medencéket. Gyerek medence, úszómedence, élménymedence, gyógyvizes medence, és még kint a szabadban is plusz 3-at számoltam. Összesen 11 medence 2 szinten, 1000 négyzetméteren. A vízhőfok 30-32 az élménymedencékben, 18 fok a szaunák melletti merülő medencében és 36 fokos a gyógyvíz. Szerintem tökéletes! A külső medencék teraszos építésűek, így fantasztikus kilátás nyílik a tóra fürdés közben. Mivel az épület nyugati tájolású, a medencékből látni lehet a naplementét, ahogyan a nap visszatükröződik a tó vizében majd lebukik a hegyek mögött. Hamarosan besötétedik, és millió apró szentjánosbogárként világítanak a tó túloldalán lévő városkák és házikók fényei.  

Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók- wellness gyerekkel Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók


Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciókÚszás közben megéhezik az ember és milyen mázli, a medencéből szabad szemmel éppen jól látható a Chef’s bisztró falára krétával felirt étlap, ínycsiklandozó étel nevekkel. Csiperke gombás pulyka ragu juhtúrós puliszkával. WOW !! remélem – most Ön is megéhezett. (tipp: – ebbe az étterembe be lehet menni az utcáról is. NAGYON jól főznek, és ebben a kis bisztróban nincsenek egetverő árak. Én, ha Velencén járok, biztosan meg fogok itt állni) Ritka dolog, hogy a wellness részben van külön kis bisztró, ahol a pizzától kezdve a fagylaltig elég sok fajta étel és ital rendelhető. Utána jártunk a dolognak, itt is a szálloda főszakácsa főz. Gratulálunk neki.
 

Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók

A fürdő részlegben rendelhetőek a masszázsok. Nekünk egész délutános eseménnyé nőtte ki magát a 2 egyszerű masszázs. Szaunával kezdődött a történet, jeges – 15 fokos csobbanással övezve. Ezek után félórás mély álomba zuhantunk a pihenő részben. Éppen jó az időzítés, mert a bőrünk megszáradt a masszázs előtt. A Day Spa labirintusában köröztünk, mikor a szauna mester megjelent 20 db színes pohárral és 2 jókora kancsó cukormentes limonádéval. Hát a szauna után ez leírhatatlanul jól esett. Igy érkeztünk a masszázs várótermébe, a finom illatos gyertyák közé, és máris szólítottak bennünket.

Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciókA masszázs is 120 %-os élmény volt. Nem csak maga a masszázs, hanem a minden érzékszervünkre egyszerre ható benyomások. A finom fények, illatok, az érintés, mindez megkoronázva egy halk salsa típusú spanyolos energiákat és boldogságot gerjesztő zenével. Narancsos fahéjas vaníliás masszázs olajat választottam.. még 1 óra múlva is éreztem ezt a bódító illatot magamon. Ez nem csak a testének, hanem a lelkének is jót tesz. 

Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók

Reggel és este vár bennünket a Sanse Café & Restaurant, melyből fantasztikus kilátás nyílik a tóra és a kertre. Kedvenc szakácsunk a fentebb említett Chef’s bisztróból ismét a legfinomabb ételekkel bűvöl el bennünket, immáron teljes svédasztalos vacsora formájában. Az egész fürdő és szálloda komplexum nagyon ki van találva. Közel van a vasút állomás, akár vonattal is könnyen ide találhatunk. A tó, a környezet, a park, az egész szálloda belső rendezettsége felüdítő élmény a vendég részére. Ajánljuk minden korosztály részére.

WELLNESS AJÁNLATOK ..Wellness akciók  wellness szállodák   akciós wellness csomagok  Last minute hétvége

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x