Velence Resort & Spa

A wellnesshetvege.hu weboldal csapata
inkognitóban járja a wellness hoteleket,
és olyan információkat gyüjt, amelyek nem publikusak
a szállodák reklám anyagaiban.
Ök a Wellness Controll Csapat! 

Velence Resort  
Velence Resort  Vélemények  
Velence ResortAkciók
Velence Resort
A Velence Resort & Spa különleges építészeti megoldásaival igazi mediterrán hangulatot áraszt. Bármerre nézek, mintha egy Spanyol üdülő paradicsomban lennénk. Az épületeket egy belső függő folyosó köti össze mely nagy részben üvegborítású, átereszti a fényt és összeköti a funkcionális területeket, a szobákat, a konferencia termet, az éttermet valamint a wellness és fittness részt.

Érkezéskor a recepciós összefoglalja nekünk a fontos tudnivalókat és a ház sajátosságait. Ezt utazásaim során soha nem említettem meg, mert olyan általános dolog. De itt és most Barbara olyan jól leírta nekem a házon belüli közlekedés tudnivalóit, hogy a későbbiekben soha sehol nem tévedtem el, ami pedig nekem rendszeresen szokásom (a cikkben lévő kicsi képek kattintással nagyithatóak). 


A mi szobánk a 4. emeleten van. Minden szobából az erkélyről lehet látni a Velencei tavat, mely most éppen be van fagyva. Kint -4 fok van és mindent befedett a frissen esett hó. A szoba jól felszerelt, még teafőző sarok is van kávéval ellátva. Külön wc és fürdőszoba a kedvenc kis pipere cuccokkal, kicsi színes szappan, tusfürdő, testápoló és társaik. Apró dolgok, de én élvezem ezt a kis kényeztetést.


Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciókElsétálunk a Wellness centrum felé és közben betévedünk a fittness részbe. Opszi, fallabda pálya, külön terem szobakerékpárokkal, plusz egy edzőterem. A Wellness részbe a sárga karórákkal tudunk bemenni. Nem egyszerű megszámolni a medencéket. Gyerek medence, úszómedence, élménymedence, gyógyvizes medence, és még kint a szabadban is plusz 3-at számoltam. Összesen 11 medence 2 szinten, 1000 négyzetméteren. A vízhőfok 30-32 az élménymedencékben, 18 fok a szaunák melletti merülő medencében és 36 fokos a gyógyvíz. Szerintem tökéletes! A külső medencék teraszos építésűek, így fantasztikus kilátás nyílik a tóra fürdés közben. Mivel az épület nyugati tájolású, a medencékből látni lehet a naplementét, ahogyan a nap visszatükröződik a tó vizében majd lebukik a hegyek mögött. Hamarosan besötétedik, és millió apró szentjánosbogárként világítanak a tó túloldalán lévő városkák és házikók fényei.  

Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók- wellness gyerekkel Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók


Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciókÚszás közben megéhezik az ember és milyen mázli, a medencéből szabad szemmel éppen jól látható a Chef’s bisztró falára krétával felirt étlap, ínycsiklandozó étel nevekkel. Csiperke gombás pulyka ragu juhtúrós puliszkával. WOW !! remélem – most Ön is megéhezett. (tipp: – ebbe az étterembe be lehet menni az utcáról is. NAGYON jól főznek, és ebben a kis bisztróban nincsenek egetverő árak. Én, ha Velencén járok, biztosan meg fogok itt állni) Ritka dolog, hogy a wellness részben van külön kis bisztró, ahol a pizzától kezdve a fagylaltig elég sok fajta étel és ital rendelhető. Utána jártunk a dolognak, itt is a szálloda főszakácsa főz. Gratulálunk neki.
 

Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók

A fürdő részlegben rendelhetőek a masszázsok. Nekünk egész délutános eseménnyé nőtte ki magát a 2 egyszerű masszázs. Szaunával kezdődött a történet, jeges – 15 fokos csobbanással övezve. Ezek után félórás mély álomba zuhantunk a pihenő részben. Éppen jó az időzítés, mert a bőrünk megszáradt a masszázs előtt. A Day Spa labirintusában köröztünk, mikor a szauna mester megjelent 20 db színes pohárral és 2 jókora kancsó cukormentes limonádéval. Hát a szauna után ez leírhatatlanul jól esett. Igy érkeztünk a masszázs várótermébe, a finom illatos gyertyák közé, és máris szólítottak bennünket.

Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciókA masszázs is 120 %-os élmény volt. Nem csak maga a masszázs, hanem a minden érzékszervünkre egyszerre ható benyomások. A finom fények, illatok, az érintés, mindez megkoronázva egy halk salsa típusú spanyolos energiákat és boldogságot gerjesztő zenével. Narancsos fahéjas vaníliás masszázs olajat választottam.. még 1 óra múlva is éreztem ezt a bódító illatot magamon. Ez nem csak a testének, hanem a lelkének is jót tesz. 

Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók Velence Resort - Wellness szállodák wellness akciók

Reggel és este vár bennünket a Sanse Café & Restaurant, melyből fantasztikus kilátás nyílik a tóra és a kertre. Kedvenc szakácsunk a fentebb említett Chef’s bisztróból ismét a legfinomabb ételekkel bűvöl el bennünket, immáron teljes svédasztalos vacsora formájában. Az egész fürdő és szálloda komplexum nagyon ki van találva. Közel van a vasút állomás, akár vonattal is könnyen ide találhatunk. A tó, a környezet, a park, az egész szálloda belső rendezettsége felüdítő élmény a vendég részére. Ajánljuk minden korosztály részére.

WELLNESS AJÁNLATOK ..Wellness akciók  wellness szállodák   akciós wellness csomagok  Last minute hétvége

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam