Ünnepi Asztal DISZEK

 

Karácsonyi Ajándék Ötletel Ajándék Utalványok 2010Karácsony 2010ÜNNEPI ASZTAL DISZEK

Kedvenc ünnepi asztalterítönk elöbb utóbb elszenvedi az elsö ketchup foltot, mely örökre nyomot hagy a lelkünkben, söt a KARÁCSONYI asztaldiszek elfoglalják a helyet a finomságok elöl, ezért lepakoljuk majd visszapakoljuk öket naponta többször is.

Karácsonyi asztal diszek, Ünnepi asztal szilveszteri asztal kepek
Ezért találtam ki az asztalon lévö üveglapot, mely 5 mm vastag üvegböl készült, az asztalteritö tetején fényesen - csillogóan ünnepélyessé teszi az étkezéseket. Az üveg alatt minden évszakban ujabb és ujabb kompoziciókkal szinesithetjük az asztalunkat, akár képeslapokkal, családi fényképekkel vagy bármilyen papirdekorációval.


Karácsonyi asztal diszek, Ünnepi asztal szilveszteri asztal kepekA KICSI KÉPEK KATTINTÁSSAL NAGYITHATÓAK.

Ez a gyönyörü ünnepi asztal esküvöi csomagoló papir alapra helyezett kertészeti katalogusból kivágott papirvirágokból készült. Figyeljünk, hogy a csomagolópapir alapszine illeszkedjen az asztalon lévö asztalteritőhöz. Egyedi, különleges asztalunk lehet igy, melyet a vendégeink minden alkalommal megcsodálnak. (és mellékesen az asztalunk könnyen tisztithatóvá és ünnepélyesen csillogóvá válik még a hétköznapokon is!) Asztal diszek, ünnepi asztal dekoráció szilveszteri asztal kepekKARÁCSONYI asztal diszek: A megszokott kis karácsonyi kinai villogó izzófüzért rejtsük el az üveglap alatt, egy kis szines potpuri segitségével.  Ebben a kompozicióban felhasználtuk kislányunk fából készült hullahopp karikáját, mely tartja az üveglapot az asztal fölött 2 cm-el, hogy beférjen az izzófüzér. Bármilyen tavalyról megmaradt dekoráció felhasználható, gyöngyfüzér, szines konfetti,  csillagok stb.  A műhó is nagyon szép, de gyakran feltöltődik és nem sikerül leszedni amikor szétbontjuk az asztalt. Ha nincs hullahopp karikánk, mást is használhatunk, például félbevágott  ( borosüvegekböl megmentett )  parafa dugókat.   ( Minta a fenti viedón látható.)


Mellműtét előtte utána fotók. az ÉN mellműtétem története - kérdések - válaszok


Karácsonyi asztal diszek, Ünnepi asztal szilveszteri asztal kepek

A kicsi képek kattintással nagyithatóak.       


Az asztalfelújitás költségeiröl.   Eredetileg egy uj asztalt szerettem volna vásárolni. A legegyszerübb asztal 25.000 Ft-nál kezdödik. De ha nagyobbat, ovális alakút stb keresünk, akkor 50.- 100.-  és még több ezer forintra lehet számitani.  Ezt az asztallapot megrajzoltam egy foliára. Azért ellipszis alakú, mert szeretünk kártyázni és igy senki nem ül a "sarokra".  Az asztallap kettö részböl áll. A rajzolt formát elöször kivágatjuk fából. Ahol árulnak faárút,  ott általában le is vágják.  Nem kell drága fából, hiszen nem fog látszódni.
Karácsonyi asztal diszek, Ünnepi asztalEzután jön az üvegvágás, melyet a falap segitségével fognak körbevágni. Lehet 4 vagy 5 mm üvegböl , a vastagabb kevésbé fog eltörni, ha késöbb a nyári asztalkompoziciót is elkészitjük.


(Jobb oldali kép:  Specialitása, hogy a tengerparti kagylókat is felhasználtuk.  Ehhez az asztalteritö és az üveglap között kell egy kis távolság. Ezt fából készült szalvéta karikákkal értük el, úgy kell Karácsonyi asztal diszek, Ünnepi asztalöket elhelyezni hogy minden rész megfelelöen legyen alátámasztva. A baloldali képen látszik ahogyan a kagylók holdbéli tájként visszatükrözödnek alulról az üvegen...) Nekünk a faanyag 5.000 Ft az üveg anyag vágással és csiszolásal együtt 16.000 Ft-ba került . Ezek az árak Budapesten érvényesek, vidéken kicsivel olcsóbb lesz.  Az uj asztal lapokat egyszerüen rátesszük a régi asztalunkra .....

Sok sikert kiván a wellnesshetvege.hu csapata

Mellműtét előtte utána fotók. az ÉN mellműtétem története - kérdések - válaszok

Wellness Konyha
WELLNESS KONYHA

Az vagy, amit eszel!


De milyenné tesz téged, ha mindig csak vacak ételeket eszel?

Nagyon jó ha azt mondod , hogy eszel frissen-főtt húsokat és zöldségeket. De hogy kell őket elkészíteni? Rántott  ételeket enni, még akkor is, ha az gondosan válogatott, és frissen szedett , nem éppen a legegészségesebb étkezés. Különösen, ha kezelték vegyszerrel, hogy jobban fejlődjön a termény.
 
Napjainkban, amikor egyre jobban ügyelünk a külsőnkre, nem lenne értelme komolyabban elgondolkodni azon, hogy mi zajlik bennünk? DE IGEN! És ezért figyelhető meg egyre növekvő érdeklődés a wellnesskonyha iránt.   TOVÁBB >>
 


ETARGET linkek >>>  ETARGET reklám >> 

Bükfürdő szállás ,
A Hotel Caramell**** az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája. 
Bükfürdő wellness hotel Piroska 
A Bük főutcáján található Hotel Piroska***+ 107 szobával, saját élményfürdővel, gyógyászati központtal
Wellness vakáció Bükfürdő   
2004 augusztusában nyitott a négycsillagos Hunguest Hotel Répce Gold szálloda Bükfürdőn
Bükfürdő wellness szállás  
A Radisson SAS Birdland Resort & Spa***** összesen 208 szobával rendelkezik. Ezen belül 15 lakosztály és 3 Mozgáskorlátozottak részére kialakított szoba áll a vendégek rendelkezésére.
Bükfürdő Akciós hétvége  
A négycsillagos Danubius Thermal & Sport Hotel Bük festői környezetben, csodás kilátással az Alpok lábára tökéletes kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára.
Bükfürdő Wellness hotelek.
Az osztrák határtól mindössze 25 km-re található Bükfürdő, Magyarország híres, dinamikusan fejlődő gyógyfürdőhelye.
Bükfürdő szállás akciók :
Bük nevét gyógyfürdõje tette világhírûvé. A szépen parkosított 35 Ha területen a Büki Gyógyfürdõ Rt. tulajdonában lévõ 9 nyitott és 4 fedett medence, valamint egy 50x20 m-es úszómedence biztosít zavartalan fürdõzési lehetõséget a vendégeknekTovábbi ajánlatok...   Nászutas Ajánlatok    Last Minute Wellness Ajánlatok  Karácsonyi üdülés  Karácsonyi ajánlatok   Karácsony Ünnepi ajánlatok  Szilveszter 2010   2010 Szilveszter  Szilveszteri Akciók   Szilveszter szálloda ajánlatok    Szilveszter 2010    Szilveszter EGER  Szilveszter Wellness  Szilveszteri programok   Szilveszter Bükfürdő  Wellness Szilveszter   Szilveszter belföld   Karácsonyi üdülés  Nászutas Ajánlatok    Last Minute Wellness Ajánlatok  

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam