THALASSOTERÁPIÁS WELLNESS KEZELÉSEK

Wellness-kezelések a tenger hatóanyagaival
és speciális masszázstechnikákkal

 

 

A tenger kimeríthetetlen forrása a kiváló méregtelenítő, ásványosító és regeneráló tulajdonságú hatóanyagoknak, így a Thalassothys testkezelésekhez is minden esetben algát, valamint a tengervízből és iszapból nyert létfontosságú nyomelemeket és ásványi sókat használunk. A Thalassothys testkezelések elsősorban a test bőrszöveteinek méregtelenítésére (cellulitisz), kontúrvonalának javítására, a bőr feszességének fokozására és ásványi anyagokkal való feltöltésére, valamint a fáradt, nehéz lábak könnyítésére fókuszálnak. A testkezelések hatékonyságát a Thalassothys lakossági termékek használatával növelhetjük.Wellness Express (30 perc) 5 400 Forint
A leggyorsabb, ám igencsak látványos testkezelés. Pihenjen egy fél órát és élvezze a tenger illatát a méregtelenítő, karcsúsító, vagy ásványosító algás, iszapos egésztest pakolás segítségével!


Vénusz testkezelés (45 perc) 
Bársonyos, puha és tökéletesen táplált lesz a bőre a lufás testradírozás és az ásványosító iszappakolás után.

Keringésjavító kezelés fáradt, nehéz lábakra (45perc) 
Hihetetlen megkönnyebbülés és frissesség a fáradt, nehéz, vagy éppenséggel ödémás lábak számára! A lufás peelinget keringésjavító és vizelethajtó masszázs követi, majd frissítő tengeri hatóanyagos pakolás mentollal. A kezelés rendkívül hatásos nyáron, hosszan tartó hűs érzést biztosít a lábak számára.

Méregtelenítő testkezelés (60perc) 
Bőre szinte újjászületik a finom szemcsés tengeri sós egésztest peelingtől, melyet méregtelenítő egésztest pakolás követ tengeri iszappal és méregtelenítő hatású aromaolajjal.

Relaxáló, remineralizáló testkezelés (80perc) 
Bőre csodásan puha és táplált, lelke pedig tökéletesen pihent lesz a tengeri sós peelingtől, melyet ásványosító egésztest pakolás követ tengeri iszappal, algakoncentrátummal és ralaxáló hatású aromaolajakkal. A kezelés végén speciális egésztest masszázsban részesítjük gyöngymoszatvajjal, kukoricaolajjal, algakivonatokkal és relaxáló hatású aromaolajakkal.

Cellu-Sothys (60perc)
A Cellu-Sothys kontúrjavító és feszesítő kezelés során a karcsúsító, igen alapos testmasszázs segítségével kihajtjuk a felesleges vizet a szervezetből, majd az algás-aromás iszappakolás segítségével feszesebbé varázsoljuk a bőrt. A karcsúsító kezeléssel kitűnő eredményt érhetünk el a narancsbőr kezelésében.

Thalassothys Homme –
Relaxáló-méregtelenítő testápolás Uraknak (60perc)

Gyors, ám csodásan kényeztető kezelés urak részére. Az aromaolajos testmasszázst ásványosító, vagy méregtelenítő algás-iszapos testpakolás követi és miközben teste pihen és regenerálódik, egy rövid arcmasszázzsal is kényeztetjük.

Kényeztető kombinált arc- és testkezelés Hölgyeknek(90perc) 
A méregtelenítő tengeri sós testradírozást méregtelenítő algás testpakolás követi, miközben a Flash Beauté narancs-és mandarin aromaolajos arckezeléssel kényeztetjük és szépítjük az arcbőrét, mely azonnali frissességet és szépséget, valamint rózsásan fénylő arcszínt eredményez.

„Alma” Spa Wellness Intézet 

Hotel Karos Spa ****superior 

 


 

Üdülés Nyaralás belföld  üdülési Csekk  Akciós üdülés  wellness szállodák   wellness akciók  wellness hétvégék  üdülési csekk wellness Last minute belföld  Március 15 hosszú hétvége   Valenti nap  Farsang   Balatoni szállodák  debrecen wellness szállodák  wellness akciók  Hosszú hétvége   Hétvégi programok  gyerekbarát szálloda  gyerekbarát hotel   wellness hétvége   Hosszú hétvége  akciós belföldi üdülés  last minute belföld belföldi nyaralás  last minute utak belföld   belföldi nyaralás  balatoni nyaralás   2010 Március 15   hosszú wellness hétvége  Húsvéti wellness akciók  Húsvéti üdülés  Húsvéti üdülés  Húsvét 2010  Húsvéti hétvége  Húsvét wellness akciók 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam