SuperShop Pontgyűjtés

Örömmel tájékoztatunk téged a SuperShop és a Wellnesshetvege.hu között köttetett együttműködési megállapodásról!

Igényelj SuperShop kártyát most a www.supershop.hu/kartyaigenyles oldalon!

SuperShop pontok gyűjtése :  

2­019 január 1-től kezdődően amennyiben a Wellnesshetvege.hu weboldalon keresztül foglalsz bármilyen utazást, tovább gyarapíthatod SuperShop kártyádon a pontjaidat, mely pontokat a SuperShop más partnereinél tudod majd beváltani!

SuperShop pontok csak a 2019 január 1 után elküldött ajánlatkérések esetében gyűjthetőek.

A wellnesshetvege.hu-nál a megvalósult foglalások minden 100 Ft-ja után 1 SuperShop pont jár, amennyiben az ajánlatkérő űrlapon az ajánlatkérésed során hiánytalanul és pontosan megadod a SuperShop kártya számodat és a születési dátumodat.  

Egy foglalás esetén egy SuperShop kártyára tud pontot adni a wellnesshetvege.hu. Az utazás megrendelőjének  és a SuperShop kártya tulajdonosának  azonos személynek kell lennie. A SuperShop pontok kizárólag saját névre szóló SuperShop kártyára írhatók fel.

SuperShop pontok  kizárólag a wellnesshetvege.hu weboldalon,  online megrendelt  és meg is valósult utazások után járnak és a hotel által visszaigazolt árból kerülnek kiszámitásra. A visszaigazolásban nem szereplő, a hoteltől a helyszínen közvetlenül megrendelt szolgáltatások után nem jár pont.

A wellnesshetvege.hu weboldalon gyűjtött Supershop pontok – a kártyaadatok helyességének ellenőrzése után– utólag kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos pontfolyószámláján, a megvalósult utazást  követő hónap 15-ig. A wellnesshetvege.hu-nál a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata, azzal történő pontgyűjtés vagy pontbeváltás nem lehetséges.
Figyelem! SZÉP kártyás fizetés esetén is járnak a SuperShop pontok.

SZERETNÉK TOVÁBBI AJÁNLATOKAT KAPNI EMAILBAN

Mi a SuperShop?

A SuperShop Magyarország leggyorsabban növekvő többpartneres hűségprogramja. A SuperShop kártyával számtalan helyen gyűjtheted és költheted el pontjaidat. A SuperShop kártyát közel 800 üzletben fogadják el. Amennyiben ezeken a helyeken vásárolsz, minden esetben pontot kapsz. Bizonyos esetekben dupla vagy akár tripla pontokat is.

Az összegyűjtött pontokat pedig bármikor, szinte bármelyik partnernél elköltheted, tetszőleges termékre vagy szolgáltatásra
1 pont = 1 Ft értékben.

Tudj meg többet a SuperShopról: https://www.supershop.hu/  

SuperShop ÁRF-KB és Adatkezelési Tájékoztató: 

https://www.supershop.hu/reszveteli-feltetelek/

https://www.supershop.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/


WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam