SuperShop Pontgyűjtés

Örömmel tájékoztatunk téged a SuperShop és a Wellnesshetvege.hu között köttetett együttműködési megállapodásról!

Igényelj SuperShop kártyát most a www.supershop.hu/kartyaigenyles oldalon!

SuperShop pontok gyűjtése :  

2­019 január 1-től kezdődően amennyiben a Wellnesshetvege.hu weboldalon keresztül foglalsz bármilyen utazást, tovább gyarapíthatod SuperShop kártyádon a pontjaidat, mely pontokat a SuperShop más partnereinél tudod majd beváltani!

SuperShop pontok csak a 2019 január 1 után elküldött ajánlatkérések esetében gyűjthetőek.

A wellnesshetvege.hu-nál a megvalósult foglalások minden 100 Ft-ja után 1 SuperShop pont jár, amennyiben az ajánlatkérő űrlapon az ajánlatkérésed során hiánytalanul és pontosan megadod a SuperShop kártya számodat és a születési dátumodat.  

Egy foglalás esetén egy SuperShop kártyára tud pontot adni a wellnesshetvege.hu. Az utazás megrendelőjének  és a SuperShop kártya tulajdonosának  azonos személynek kell lennie. A SuperShop pontok kizárólag saját névre szóló SuperShop kártyára írhatók fel.

SuperShop pontok  kizárólag a wellnesshetvege.hu weboldalon,  online megrendelt  és meg is valósult utazások után járnak és a hotel által visszaigazolt árból kerülnek kiszámitásra. A visszaigazolásban nem szereplő, a hoteltől a helyszínen közvetlenül megrendelt szolgáltatások után nem jár pont.

A wellnesshetvege.hu weboldalon gyűjtött Supershop pontok – a kártyaadatok helyességének ellenőrzése után– utólag kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos pontfolyószámláján, a megvalósult utazást  követő hónap 15-ig. A wellnesshetvege.hu-nál a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata, azzal történő pontgyűjtés vagy pontbeváltás nem lehetséges.
Figyelem! SZÉP kártyás fizetés esetén is járnak a SuperShop pontok.

SZERETNÉK TOVÁBBI AJÁNLATOKAT KAPNI EMAILBAN

Mi a SuperShop?

A SuperShop Magyarország leggyorsabban növekvő többpartneres hűségprogramja. A SuperShop kártyával számtalan helyen gyűjtheted és költheted el pontjaidat. A SuperShop kártyát közel 800 üzletben fogadják el. Amennyiben ezeken a helyeken vásárolsz, minden esetben pontot kapsz. Bizonyos esetekben dupla vagy akár tripla pontokat is.

Az összegyűjtött pontokat pedig bármikor, szinte bármelyik partnernél elköltheted, tetszőleges termékre vagy szolgáltatásra
1 pont = 1 Ft értékben.

Tudj meg többet a SuperShopról: https://www.supershop.hu/  

SuperShop ÁRF-KB és Adatkezelési Tájékoztató: 

https://www.supershop.hu/reszveteli-feltetelek/

https://www.supershop.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/


WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x