Napfényfürdő Aquapolis Szeged és a Hunguest Hotel Forrás Szegeden jártunk, és a város vitathatatlanul legszínvonalasabb, legszebb és egyben leghíresebb szállodáját próbáltuk ki, a Hunguest Hotel Forrás****superior Gyógy- és Wellness Szállodát. Így a látogatást követően, amikor írom ezt a beszámolót számomra úgy tűnik, hogy Szegeden van 2012-ben a Hunguest lánc legszebb szállodája.

  

A hotel épülete a belvárostól alig 10 perc sétára, Újszegeden, a Tisza parton, csodálatos kertvárosi zöldövezetben található, közvetlen tőszomszédságban és természetesen közvetlen összeköttetésben a Napfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexummal.

  

Felújításának köszönhetően a szegedi Hunguest Hotel Forrás mind belsőleg, mind külsőleg teljes mértékben megújult, meg kell hagyni ritkán találkozni ilyen tökéletesen kivitelezett szállodafelújítással!

A 2 ágyas hagyományos standard szobatípus mellett vannak összenyitható szobák, mozgáskorlátozott vendégeknek speciálisan kialakított akadálymentes szobák, apartmanok és luxus lakosztályok . Az apartmanok és lakosztályok egy része jacuzzival és/vagy kandallóval felszerelt. Ezek között lehet választani még aközött is, hogy a lakosztályon belül, vagy kint a teraszon legyen az a bizonyos jacuzzi!

 

TIPP: Évfordulókra ismerősöknek vagy családtagoknak, különleges alkalmakra szerelmünknek, vagy akár nászutasoknak kifejezetten jó ötlet egy ilyen lakosztályba szóló ajándékutalvány!

A szálloda Új szolgáltatásai között találtam a négypályás bowling-pályákat, az Xbox-szobát és a gyermek játszószobát. A Hunguest Hotel Forrás bowling-pályái minden igényt kielégítenek, kipróbálás után úgy gondolom, hogy a legmodernebb mai bowlingpályák közé tartoznak.


Leesett az állam, hogy egy budapesti mesterfodrász, Zsidró Tamás neve által fémjelzett szalon is helyet kapott a szállodában. A Zsidró Szalonon belül kozmetika, fodrászat, szolárium, manikűr, pedikűr található.

TIPP: Szálljon meg a Hunguest Hotel Forrásban és spórolja meg a fejenként 4200 Ft-os Napfényfürdő Aquapolis Szeged belépő árát!

Valamennyi szállóvendég a szobaár megfizetésével jogosultságot szerez a Napfényfürdő területére történő belépésre. E jogosultság annyi napon illeti meg a szállóvendégeket, ahány szobaéjszakát a szállodában töltenek.
Miért érdemes a Napfényfürdő Aquapolis Szeged-be ellátogatni?

- Itt található Európa leghosszabb éves üzemelésű vízicsúszdája: 30 méter magas, lifttel megközelíthető csúszdatoronyból két csúszda (272 méteres zárt anakonda és 218 méteres zárt anakonda kamikaze szakasszal), a galériaszintről további 7 csúszda indul. A Napfényfürdőben közel 1000 méter csúszda található, amelyből 700 méter új, fedett. 

- A kicsiket egy fantasztikus Gyermekparadicsom várja (garantáltan felejthetetlen élményekkel):
A csecsemők és gyermekek részére 0-40 cm-es vízmélységű családi medenceterület került kialakításra. Megtalálhatók a kényelmes csecsemőápolás kellékei is, pl. pelenkázók, szoptatóhelyiségek. 70 m2 alapterületen négyszintes gyermekjátszóház várja a kicsiket labirintusrendszerével. Elképesztő ötletek, színkavalkád, kacskaringós útvonalak várják a gyerkőcöket 4 emeleten keresztül!

 

- Csendes wellness: A szálloda területén, a fürdő részeként egy kifejezetten csendes, relaxációs zóna is kialakításra került („csendes wellness”), ahová csak 16 éven felüliek léphetnek be, biztosítva ezzel a vendégek nyugodt környezetben történő pihenését.

  

- Nyári fürdő: A fürdőkomplexum részeként a nyári időszakban szép, parkosított környezetben várja vendégeit Szeged legnépszerűbb strandja. A strand területén tanmedence, uszoda, élménymedence 4 óriáscsúszdával és gyermekpancsolók találhatók. A májustól szeptemberig tartó időszakban színes programok és rendezvények is várják a fürdőzőket. 

  

A víz szerelmeseinek mindenképpen kihagyhatatlan úticél Szeged, a Hunguest Hotel Forrás és a Napfényfürdő Aquapolis Szeged!

Hogyha esetleg olvasóink között vannak olyanok, akik a víz mellett a hasukat is nagyon szeretik, akkor a beszámolóm végén egy nagyon fontos dolgot árulok el a szálloda konyhájáról.
Jelenleg a hotel konyhafőnöke, Bálint Ferenc, aki 2006-ban a Luxemburgban megrendezett Szakács Világbajnokságon csapatversenyben aranyérmet szerzett. A hotel vendégei a büféasztalos vacsorák alkalmával Bálint Ferenc mindegyik remekmüvét kipróbálhatják! Jó étvágyat!

Nézze meg a Hunguest Hotel Forrás aktuális wellness akcióit itt:
www.wellnesshetvege.hu/wellness_akcio/szegedi_aquapark_elmenyfurdo_wellness_ajanlatok,61

 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x