Marina Port nyári vakáció


Balatoni Hotelek wellness szállodák Balaton Hotel Marina Port Balatoni Hotelek wellness szállodák Balaton Hotel Marina Port Balatoni Hotelek wellness szállodák Balaton Hotel Marina Port

A wellnesshetvege.hu weboldal csapata inkognitóban járja a wellness hoteleket, és olyan információkat gyüjt, amelyek nem publikusak a szállodák reklám anyagaiban.  
Ök a Wellness Controll Csapat!   
Hotel Marina- Port****-ban jártunk.

További  INFO: 
                            
Hotel adatok 
Árlista

Akciók!

                
Utazásaink elsődleges helyszine Magyarország, de külföldön is nyitott szemmel járunk és összehasonlitásokat végzünk a szállodák között. Például Spanyolországban rendszeresen járok úgy, hogy a tengerparti szállodában a szobánk ablaka vagy erkélye egy másik szállodára néz és kb 10 méterre van a következő terasz ahonnan mindenki belát hozzánk. Ahelyett, hogy a tengert nézhetném reggelente fürdőköpenyben és papucsban. A Hotel Marina- Port**** -ban  Balatonkenesén ez soha senkivel nem fordulhat elő, mert minden szoba a Balatonra néz. Minden szoba nagy erkélyes és légkondicionált.Első esténk (péntek ) nagyon romantikusra sikerült. 18 órakor az étterem teraszán vacsoráztunk. Először a kis 5 perces nyári zápor szivárványt varázsolt nekünk az égre, majd később a naplemente fantasztikus szinekkel festette meg a Hotel Marina- Port**** kikötőjét és a ringatózó fehér yachtokat. Habár a péntek esti svédasztalos vacsora választék étel tipusokban nem volt igazán változatos, minden étel különleges volt és nagyon finom. Nem állhatom meg , hogy ne idézzem a szomszéd asztalnál ülő 6 éves kislány szavait: Anyu, ez annyira finom, hogy MIND megeszem!

Balatoni Hotelek wellness szállodák Balaton Hotel Marina Port Balatoni Hotelek wellness szállodák Balaton Hotel Marina Port Balatoni Hotelek wellness szállodák Balaton Hotel Marina Port


Főleg magyar és német családok voltak a szállodában és sok-sok gyerek. A part és a kert tele van gyerek csalogató játékokkal , homokozó, játszótér, pinpong, sakk egészen a felnött játékokig, a strandröplabda pályáig. Napközben egy csapatnyi bátor csemete windsurf és vitorlás oktatáson vett részt. ( jól szórakoztunk..) Másnap is eleredt az eső, felfrissitve a levegőt, de nem zavart bennünket, mert 1 perc alatt behúzódtunk a belső medencéhez és onnan élveztük tovább a kilátást. ( közben lerohantuk a jól felszerelt konditermet, valamint kiettük a wellness recepción található büfét a magnum fagylalt készletéből..) A wellness rész tervezésekor gondoltak a dohányzó vendégek elkülönitésére is. Illetve itt található a közelben a játszó szoba, ahol a picurkák kedvükre rosszalkodhatnak amig a mami masszázsra megy.Hétvégén egy bank is a Hotel Marina- Port****-ban tartotta csapatépitő konferenciáját, de alig láttuk magát a csapatot. Rendszeresen a különálló grill teraszon gyülekeztek és nem keresztezték az utunkat. Csak a nekik szóló feliratozott útbaigazitó táblácskákról vettük észre hogy ök is jelen vannak... valahol... a szállodának nagyon jó az elrendezése. Az étterem és a hozzá tartozó terasz a nagy napernyökkel központi helyet kapott sétáink során. A fürdőköpenyek az ágyunkra voltak kikészitve, a wellness recepción mindig kaptunk friss száraz törölközöt. Jól éreztük itt magunkat. És valószinüleg nem csak mi , mert reggelente az ismeretlen német családok néha odaköszöntek : good morning.. mintha otthon lennének. ( ezen mi is meglepődtünk! )


Csupán egyetlen dolgot tudok emliteni, amit kicsit lehet még fejleszteni a konyha területén. Én mint elkötelezett egészséges-élet rajongó, sok gyümölcsöt és zöldséget eszem, és ezekből nem volt nagy választék, pedig nyári szezonban voltunk. A paradicsom és a paprika fő idénye. Természetesen, az étteremben lehet bármit étlapról is rendelni, igy az esetleges egyedi igényeket is maximálisan kielégitik a szakácsok.

Balatoni Hotelek wellness szállodák Balaton Hotel Marina Port Balatoni Hotelek wellness szállodák Balaton Hotel Marina Port Balatoni Hotelek wellness szállodák Balaton Hotel Marina PortKellemes pihenést kiván:    a Wellness Controll Csapat.

a WELLNESS CONTROLL csapat további akciói:


1.  
Héviz Hotel Hélios - itt jártunk!  
2 .  Bükfürdö Répce GOLD  
3.   Balaton wellness szálloda AZÚR 
4.   Mezőkövesd ZSÓRY Fürdő
5.   wellness szálloda- EGER!  
6.   SOPRON Hotel Lövér  
7.   Ramada Hotel & Resort Lake Balaton****  
8.   Loipersdorf Therme 
9.   Hotel Marina- Port**** Balaton 
 
10.   CasaPerla Balatoni szállodák 
11.   KAROS-SPA ZALAKAROS
12.   Danubius Termál Hotel Sárvár
13.   NaturMed Hotel Carbona**** Hévízen
14.   Zalakaros Wellness hotel Mendan
15.   Bükfürdő Hotel CARAMELL 
16    Erzsébet Kastélyhotel  Mátra .

Még több hotel teszt olvasható itt...

Balatoni Hotelek   Balaton wellness   Balatoni hétvége  Balatonfüred wellness Wellness akciók:  Hosszú hétvége  wellness akciók  wellness akciók EGER   Wellness akciók Héviz  Wellness akciók Balaton  Wellness Akciók Budapest  Wellness akciók Debrecen   Wellness akciók Hajdúszoboszló  Wellness akciók Harkány   Wellness akciók Sárvár  Wellness akciók Siófok Wellness akciók Sopron  Wellness akciók Zalakaros  Wellness szálloda HévizWellness szálloda Balatonfüred   Wellness szálloda Bükfürdő   Wellness szálloda Debrecen    Wellness szálloda EGER  Wellness szálloda Gyula   Wellness szálloda Hajdúszoboszló  Wellness szálloda Harkány  Wellness szálloda Héviz   Wellness szálloda Sárvár   Wellness szálloda Siófok  Wellness szálloda  Sopron  Wellness szálloda Zalakaros  Last Minute wellness belföld   Belföldi nyaralás üdülés  Balaton wellness hotelek  üdülés nyaralás  Legújabb Wellness akciók   Hegyvidéki szállás   SPA Wellness hétvége  Héviz wellness  Spa Weekend Zalakarosbalatoni hétvége   Wellness üdülés    Balatoni hotelek   Balaton üdülési csekk     Balatoni üdülés    Balaton wellness   Balaton  WellnessHétvége Balaton Balaton szállás   Balatonszemes  Balatoni szállások  Üdülési csekk Balaton  Balaton szállás  Wellness Balaton     Balatoni szállás  Balaton  Balaton Hotel  Balatoni szállások   Wellness Balaton   üdülési csekk Balaton   Balaton wellness  Balaton Üdülés  Last Minute Balaton Balatonfüred Wellness Balaton  Balatoni hotelek  Szállások Balaton   Balaton Last Minute   Üdülési csekk Balaton  Balatoni üdülés  Balaton Wellness  Balatoni szállodák   Balaton családi üdülés   Balaton szállás   Üdülési csekk Balaton     Balaton  Balatoni szállodák

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam