MANDALA DAY SPA

BUDAPEST wellness - Mandala Day SPA

Képzeljen el egy helyet, ahol a hétköznapi rutin, az őrült rohanás és a gondok nem léteznek. Képzelje el, hogy varázslatos környezetben öleli körül a csend, a béke és a nyugalom. Ez csak álom lehet? Ilyen hely csak a képzeletünkben létezik?


A Mandala Day SPA-ban az álmok valóra válnak. A Mandala Day SPA elérhető közelségben, Budapest szívében a kezelések teljes skáláját nyújtja Önnek:
Az indiai tipusú, ajurvédikus, svéd, és japán variációktól kezdve, a hagyományos török fürdőn keresztül a legspeciálisabbBUDAPEST wellness - Ajurveda mandala day SPA masszázs ellazító hidrokúrákig. Mindezt teljesen egyedülálló, felejthetetlen indonéz környezetben, gyertyafényben, egzotikus illatokkal, harmonikus dallamok kíséretében, és kiváló borok választéka mellett kínáljuk, garantálva a test és lélek valódi felüdülését.

Igazán különleges élményt tudunk nyújtani az alábbi alkalmakkor:

Ľ Legény- vagy leánybúcsú: főleg a hölgyek örömmel veszik igénybe az esküvő előtt szépítő kezeléseinket, amelyet követően barátnőikkel pezsgőznek, szaunáznak.

Ľ Születésnap: igazán nem mindennapi ajándék az ünnepeltet elhozni a fürdőbe, és együtt eltölteni barátokkal néhány pihentető órát.

Ľ Pároknak/Házassági évforduló/Valentin nap: ilyen alkalmakkor a rózsaszirmos, kétszemélyes kádban vesz fürdőt a pár, pohár borral kísérve, majd ugyanabban a helységben egyszerre kapnak masszázst.

Ľ Egyéb rendezvények: bármilyen kis létszámú, de exkluzívra tervezett rendezvényre alkalmas a helyszín, legyen szó kisebb divatbemutatóról vagy akár kis létszámú sajtótájékoztatóról.


Mandala Day SPA           További információk ITT.Cikkeink a következő témákban jelentek meg:

A Hazai Gyógyfürdők várják Önt.

WELLNESS FÜRDŐK és Masszázsok 
Gyógymasszázs Budapest 
Együnk SOK zöldséget !

Egészségünk érdekében...

 
WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam