MANDALA DAY SPA

BUDAPEST wellness - Mandala Day SPA

Képzeljen el egy helyet, ahol a hétköznapi rutin, az őrült rohanás és a gondok nem léteznek. Képzelje el, hogy varázslatos környezetben öleli körül a csend, a béke és a nyugalom. Ez csak álom lehet? Ilyen hely csak a képzeletünkben létezik?


A Mandala Day SPA-ban az álmok valóra válnak. A Mandala Day SPA elérhető közelségben, Budapest szívében a kezelések teljes skáláját nyújtja Önnek:
Az indiai tipusú, ajurvédikus, svéd, és japán variációktól kezdve, a hagyományos török fürdőn keresztül a legspeciálisabbBUDAPEST wellness - Ajurveda mandala day SPA masszázs ellazító hidrokúrákig. Mindezt teljesen egyedülálló, felejthetetlen indonéz környezetben, gyertyafényben, egzotikus illatokkal, harmonikus dallamok kíséretében, és kiváló borok választéka mellett kínáljuk, garantálva a test és lélek valódi felüdülését.

Igazán különleges élményt tudunk nyújtani az alábbi alkalmakkor:

Ľ Legény- vagy leánybúcsú: főleg a hölgyek örömmel veszik igénybe az esküvő előtt szépítő kezeléseinket, amelyet követően barátnőikkel pezsgőznek, szaunáznak.

Ľ Születésnap: igazán nem mindennapi ajándék az ünnepeltet elhozni a fürdőbe, és együtt eltölteni barátokkal néhány pihentető órát.

Ľ Pároknak/Házassági évforduló/Valentin nap: ilyen alkalmakkor a rózsaszirmos, kétszemélyes kádban vesz fürdőt a pár, pohár borral kísérve, majd ugyanabban a helységben egyszerre kapnak masszázst.

Ľ Egyéb rendezvények: bármilyen kis létszámú, de exkluzívra tervezett rendezvényre alkalmas a helyszín, legyen szó kisebb divatbemutatóról vagy akár kis létszámú sajtótájékoztatóról.


Mandala Day SPA           További információk ITT.Cikkeink a következő témákban jelentek meg:

A Hazai Gyógyfürdők várják Önt.

WELLNESS FÜRDŐK és Masszázsok 
Gyógymasszázs Budapest 
Együnk SOK zöldséget !

Egészségünk érdekében...