Loipersdorf Therme - wellness a határon túl

Loipersdorf     termálfürdö közvetlenül a Magyar határ mellett található, ezért gondoltuk, lássuk, hogyan csinálnak Wellness-t nyugati szomszédaink.   

Elérhetőség és további részletes információk :     www.therme.at              KIPRÓBÁLTUK !

Loipersdorf thermeHelyszin. A Rábafüzes határátkelőtöl nem messze Graz felé , már táblával jelszik a termálfürdöt. Közvetlen közelében több nagy szálloda, és több kisebb panzió kinálja szobáit, ha hoszabb tartózkodást tervezünk. (Internetes foglalás lehetséges a lent megadott webcimen.) A szállodákban komplett bérletet kapunk, mely több napon keresztül belépést biztosit. A Termálfürdöt jogosan emlithetjük élményfürdö néven is, hiszen egész napos szórakozást biztosit kicsiknek - nagyoknak egyaránt.

Belsö medencéi közül külön említésre méltó a vizibarlang,   a homokos tengerpart kialakitású gyermek medence, és a melegvizű gyógymedence. A külsö és belsö teret óriási vizicsuszda köti össze, mely elöször sekély, majd egyre mélyülő úszómedencébe torkollik. A medence alatt sóslevegövel töltött pihenő terem húzódik végig, székekkel, televizioval , söt, teljesen hihetetlen módon olyan kabinablakokkal felszerelve, mely lehetövé teszi az úszók mulatságos mozdulatainak látványát.

Nagy Fekete Lyuk nevü csúszdaKifelé az éttermen haladunk keresztül, ahol gyors ételekkel , csemegékkel, illetve teljes étlapról választható többfogásos ebéddel várnak bennünket. (Akinek a pénztárcája megengedi.) De inkább merészkedjünk ki a szabadba. Az óriási kertet fákkal , gondozott füvel, összekötö járdákkal és rengeteg tusolóval tették kellemessé. Kisgyerekkel letáborozhatunk egy nagy fa árnyékában. Mindenféle sporteszköz bérelhetö a helyszinen. De térjünk vissza a vizhez, hamár élményfürdöben vagyunk.


Az elsö medence egy hullámfürdö, ahová délutánonként levisznek kicsi csónakokat és a gyerekek hajóskapitány tipusú játékokat játszanak. (A viharos hullámokon.) Már amennyiben még nem fáradtak ki teljesen, az Acapulco medencében müködő 4db párhuzamos hullám-csúszdán, vagy a 2 db trambulinon. A hangulat mediterráni, vizesések, sziklák, fák és virágok mindenfelé, annak ellenére, hogy a hegyek között vagyunk. 




Az árakkal kapcsolatban, egy évvel ezelött a felnött belépö 15 Eu volt, csermek és családi kedvezmény igénybe vehetö, és még ilyennel nem találkoztam sehol- Ha valami miatt korábban haza kell mennünk, (mert esik az esö, vagy elesett a gyermekünk...) idöarányosan visszaadják a belépő árát. Több mint ezer ruháskabint számoltam, melyek használata ingyenes, de 1 Eu a kulcs letéti dija. (Vigyen magával 1 Eu érméket.)

Jó tudni:    Amikor este , már sötétben , fáradtan elhagyja a viziparadicsomot, a hegyekben kukorica táblák között találja magát. Sokat segit egy térkép, mert nagyon könnyü visszafelé eltévedni.

a WELLNESS CONTROLL csapat további akciói:

Zsóry fürdő Mezőkövesd 
 
Héviz Hotel Hélios - itt jártunk!

Bükfürdö Répce GOLD
a kedvencünk!


Kapitány Hotel SÜMEGEN !

A Balaton télen.

Visszamennénk - EGER! 

Wellness percek Otthon

 

 

 




WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam