Legyen tánc!

Pörgős-forgós, egyhelyben riszálós, pattogós, be-kilégzős, babás, autentikus, elnyúlós, tüllszoknyás, kopogóscipős, vagy mezítláb surranós. Sokfélék vagyunk, sokfélét szeretünk! Ezért mi igyekeztünk úgy alakítani a stúdió kínálatát, hogy mindenki megtalálja benne a maga mozdulatát - legyen szó páros, vagy szóló mozgásformáról -, mégis elférjünk egy helyen, egy közösségben.

Savoy: Sokfélék vagyunk, sokfélét szeretünk!

A Savoy egy fogalom: ami egykor még egy bálterem volt a 20. század zivataros Harlemében, az mára mindenkinek a táncos esti kikapcsolódást jelenti szerte a világon. Nyüzsgő esték, big bandek, fáradhatatlan táncosok gyűjtőpontja egy nyüzsgő városban, esetünkben Budapesten.

És hogy miért Garden? Mert az autentikus swing táncok mellett udvarába foglal mindenféle más táncot és mozgást, ami elősegíti a rekreációt, a szórakozást, a társasági életet, az egészséget és a tanulást.

A Savoy Garden Táncstúdió szeretettel vár minden mozogni vágyót gyermektől a seniorig, folyamatosan induló tanfolyamainkon!

Savoy Garden, ahol a zene mozgást ölt.

Ahol a zene mozgást ölt

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam