Kezdjük a napot arctornával!

Jó lenne ha arcunk nem mozogna? Egyáltalán nem! A merev arc csak néhány izmot mozdít,  a többit petyhüdtté teszi. Az erőteljes arcedzés pedig a már kialakult ráncokat is kisimíthatja...

Arctorna plasztikai mütét helyettArcunkat és szemünket mosolygósabbnak és könnyednek fogjuk a Torna után érezni. Minden gyakorlat 6 másodpercig tart. A tükör előtt gyakoroljunk, és tartsuk be a sorrendet. 


1. Szép szemek, feszes homlok:
Amikor ellazultunk, pislogjunk néhányat, szándékosan, és lassan, közben csináljunk"kínai" szemeket. Húzzuk a szemünk melletti bőrét a fülünk irányába. Meredjünk erősen a tükörbe, majd hunyjuk le a szemünket, kész is a bemelegítés. Helyezzük erősen ujjaink hegyét a szemöldökre és csukjuk be a szemünket. Majd próbáljuk meg ujjaink nyomásával a szemöldököt magasra feltolni. Három másodpercig megfeszítjük a szemöldök izmait. Ezután nyissuk tágra a szemünket és a jobb kezük egyik ujjával húzzuk felfelé a jobb szemöldököt. Eközben a bal kezünk ujjhegyeit tartsuk a szemüreg alsó csontos peremén. Most a szemünket erősen csukjuk be. Ezt követően ugyanilyen gyakorlatot végezzünk a bal szemöldökkel is.

Ne felejtkezzünk meg a lazításról! Elernyesztett arcizmainkat, leejtett állunkat renyhe, leeresztett szemhéjunkat élvezzük, és rázzuk meg a fejünket! (Úgy, ahogy a spániel kutya megrázza a fejét!) Érdemes még a tenyerünket a homlokunkra fektetve az ujjainkkal a hajtőtől kezdődő részét lefelé húzni, majd ezután emelgetni szemöldökünket, mint a rajzfilmben Tigris szokta. 2. Szarkalábak szegre akasztva!
Helyezzük erősen három, kissé szétterpesztett ujjunkat a járomcsontra és pislogjunk szaporán 6 másodpercig. Lazítsunk, majd ismételjük meg újra. 

3. Megnyúlt, laza arcbőrnél:
Hat másodpercen át mondjuk előbb magas hangon, majd utána újból ugyanennyi ideig mély hangon azt, hogy "o". Utána nevessünk egyet. Ezt legjobb, ha nap közben sokszor és sokáig megismételjük, nem csak az arcunk, a kedélyállapotunk is javul tőle!

 4. Ajak és szájráncok ellen:
Nyissuk ki könnyedén a szánkat, majd szorítsuk feszesen alsó és felső ajkunkat a fogunkra hat másodpercig. Lazítás után ismételjük még egyszer.

 5. Tokatorna:
Ez nagyon sok embernek okoz gondot! Toljuk előre állkapcsunkat, (orrunk a magasban) hogy a bőr megfeszüljön kissé a nyakunkon. Ezután forgassuk a fejünket hat másodpercen keresztül jobbra és balra. Két-két fejkörzés után mindkét irányban ismételjük újra a gyakorlatot, újabb hat másodpercig. Ezután hajtsuk hátra jól a fejünket. Nyújtogassa a nyelvét ki és be újabb 6 másodpercig, azonban vigyázzon, ne feszüljenek túl a nyakizmai, mert ha ezek megerősödve kidomborodnak, csúnyák lesznek! Ha ezzel végzett, egyenes fejtartással öltögesse a nyelvét hat másodpercig nagyon gyorsan, majd próbálja nyelvével elérni az orra hegyét. VIP Wellness Hotel tesztek


Ezután kenjük fel nappali tápláló krémét az arcba masszírozva. Sminkeljünk szokás szerint szép és ránctalan bőrünkre!

Annak aki ülö munkát végez, javasoljuk az alábbi mozdulatot a nyaki izmok mozgatására:

Egyik kezével nyuljon lefelé amennyire tud, és közben a fejét hajtsa ellenkezö irányban a válla felé, amennyire birja, majd ebben a helyzetben maradjon 1o mp-ig. Ugyanezt a másik oldalra is végezze el. Napközben bárhol és bármikor megismételheti, hatására megélénkül a nyak és a fej vérkeringése.

Kellemes kikapcsolódást kiván a Wellnesshetvege.hu csapata.       
Ha tetszik az Oldalunk,  Küldje el barátainak.
Várjuk véleményét és Tanácsait a Forumban.

Cikkeink a következö témákban jelentek meg:

Wellness kezelések szótára

Egészség megőrzés ...


Allergia ELLEN Zéró Diéta

Irisz diagnosztika
Akupunktura
Manuál terápia (csontkovács)

Akupunktúra 

A Gyógymasször Tanácsai

Elektromagneto-akupunktúra

Wellness Percek OTTHON 

Fogyókúra, Léböjt kúra Wellness hotelekben

TornaGyakorlatok Otthon

RÁK ellen B17 vitamin


ETARGET LINKEK >>  ETARGET HIRDETÉS>>>

Hévizi hotelek  
A HOTEL EURÓPA FIT ****superior Hévíz zöldövezetében, egy nyugodt oázis szívében fekszik, 400 m-re Európa legnagyobb melegvizű gyógytavától.

Szállás Szálloda Hévizen 
Hévizi Szállás, wellness szállodák hotelek Hévizen. Akciós wellness ajánlatok. Kattintson a linkre.

Héviz Wellness ajánlatok 
A fürdőváros szívében, a világhírű termáltótól 500 m-re található – a teljesen felújított - négycsillagos Danubius Health Spa Resort Hévíz gyógy- és wellness hotel.

Wellness hotel ajánlatok 
Hotel SANTE*** , Hévíz város központjában, de mégis nyugodt, csendes környezetben várja vendégeit.

Wellness hétvége Üdülési csekk elfogadó helyek
Az üdülési csekk névre szóló fizetőeszköz, melyet minimum egy éjszakai szállás- és kapcsolódó szolgáltatások kifizetésére lehet felhasználni.

Siófoki hotelek szállodák
A Wellness Hotel Residence**** Siófok, a Balaton déli partjának egyik legszebb és legújabb szállodája.

Wellness hotel - Belföldi szállás
Wellness ajánlatok a legszebb belföldi hotelekben, szállások, üdülési csekkel .

Szilveszteri Wellness Programok
Wellness hotel Ajánlatok , Szilveszteri programok, Gála vacsorával.


Linkajánló:  Héviz superior hotelek  , Hévizi gyógytó   szállás Hévizen  Legújabb Wellness hotelek   Szálláshely Hévizen   Hévizi szállodák  Wellness szállodák Héviz ,   Hotel Info Héviz  Akciós üdülés Héviz  Héviz Gyógyfürdő    arctorna  arctorna otthon   Citrom kúra  konferencia wellness  Bükfürdő Hotelek   

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam