KAROS-SPA**** superior szálloda ZALAKAROS video

A wellnesshetvege.hu weboldal csapata inkognitóban járja a wellness hoteleket, és olyan információkat gyüjt, amelyek nem publikusak a szállodák reklám anyagaiban.

Ök a Wellness Controll Csapat!
 HOTELADATOK

 Érdeklődés               Akciós_Ajánlatok

 Mi éppen kifogtunk egy balesetet az E71-en, igy 30 percnyi ácsorgás, majd kerülö utak után érkeztünk meg,   a 


ZALAKAROS KAROS SPA wellness hotel  úszó medenceHotel Karos Spa****superior Szállodába. 

Itt a Superior szót külön hangsúlyozom, mert a szálloda számomra túlszárnyalta a Hilton Paddingtont, ahol előző héten sikerült  egy röpke éjszakát eltöltenem. Titkos ügynökeimtől tudom, hogy a Karos-Spa vezérigazgatója, Dr. Oláh Péter részt vett a szálloda tervezésében, és „előző életéből” örökölt tapasztalatait  itt kamatoztatta.


Olyan technikai elemeket épitettek be, mint a szoba ajtónyitó kártyával történö áramtalanítás, a fürdőszoba külön szabályozható törölközőszáritós fütése, söt a fürdöszobákban bidé is található, ami nem jellemzö a magyar hotelekre. A szobákban elöre bekészitett fürdököpeny és külön fürdö törölközö vár mindenkit, melyet levihetünk a wellness részlegbe.


A kicsi képek kattinthatóak:

 

ZALAKAROS KAROS SPA wellness hotel  kinti medence
ÉlményMedence Külsö Medence Uszoda


Az Harmónia Spa Wellness Világ területe és elrendezése megfelelö a szálloda méretéhez viszonyítva. Nem tolonganak a nyugdíjasok, sőt nagyon sok ifjú pár és kisgyerek volt a medencékben. A pihenö-napozó ágyak, a szauna park, külsö –belsö medencék és élményfürdök elrendezése nagyon ötletes, a jó helykihasználást 2 szintes pihenörésszel valósitották meg. EZ az a HELY ahol valóban el tudnék tölteni egy teljes hetet kikapcsolódással.  Ping-pong, csocsó, gyermek játszószoba, fittness terem, és egy terápia részleg, ahol a fogászattól a csontsürüség vizsgálatig minden megtalálható.  (csak bizalmasan elárulom, hogy rendkívül egyszerű ilyen helyen elvégeztetni a férfiakat érintő prosztata vizsgálatokat is. Teljes a diszkréció !!! )

 

Zalakaros wellnesshotel KAROS SPA külső medencék Zalakaros wellnesshotel KAROS SPA Szauna Zalakaros wellnesshotel KAROS SPA szoba

ZALAKAROS KAROS SPA wellness hotel  itt laktunk...A szálloda alig 2 éves. A szobák gyönyörüek, erkélyesek, mindenhol megérint az aprólékos finom tervezés. Az ágytakarón is látjuk a szálloda logóját, az almát. Valóban büszkék lehetnek a szállodára az itt dolgozó emberek, akik kedvesek és mosolygósak.  Bárhol bármit szeretne megkérdezni, mindig akad valaki, aki eligazítja, segítségére lesz, és megkérdezi – hogy érzi magát nálunk?
 
A vacsorát csak pár szóval emliteném.  A kacsasült salátával az elöételek között szerepelt, és hát sajnos én már itt elcsábultam. A föételek sorozata elött gyorsan becsuktam a szemem... és máris megtámadtam az édességeket. 2 asztalt beteritettek a sütemények, pohárkrémek, gyümölcssaláta, fagylalt, rakott palacsinta , lekváros derelye... ( HUH !!! ) ugye megértenek... egyszerűen SUPERIOR ! ( én itt ettem életemben elöször aszalt öszibarackot. ) Megsúgom, reggelihez még császármorzsa is volt, házi szilva lekvárral !

Zalakaros wellnesshotel KAROS SPA külső medencék Zalakaros wellnesshotel KAROS SPA belső medencék Zalakaros wellnesshotel KAROS SPA
 
A masszázs „étlap” is ilyen változatos.  

Nos, hamár kényeztetésröl beszélünk, válasszunk valami különlegeset.

Kiprobáltuk a MA-URI masszázst.  (teljes CIKK >>)  

Azoknak ajánljuk akik nem elsösorban testi hanem lelki feltöltödésre vágynak. 
(Masszázs tesztek cikkünk..)
 
Mindent összegezve, az ár és minőség arányban a KAROS a legjobb szálloda ahol eddig jártunk. 
  
Aktuális wellness ajánlatok 

 
 

Wellness Bakik:

Ha filmet forgattunk volna, itt szerepelnének az általunk elkövetett bakik. Ezuttal gyerekekkel utaztunk akiknek rendkivül tetszett a szobákban található SZÉF.  Roland (8 éves) reggel berakta a pizsamáját, amit este kivett és berakta helyette a szemüvegét. Majd elment aludni. Természetesen reggelre elfelejtette a széf nyitó kódot....

További ajánlatok: Hotel Karos Spa , 
ETARGET LINKEK >>  ETARGET HIRDETÉS>>>

Zalakaros Belföldi szállások
ZALAKAROS Magyarország egyik legnagyobb élményfürdõje, nyitott és fedett medencékkel.
Zalakarosi Szállás helyek    
Belföldi szállás wellness hotel ajánlatok Zalakaroson
Zalakaros Gyógyfürdő  
Zalakaros -  aktív pihenés -  idegi és fizikai regenerálódás - nagy gyógyhatású termálviz - kapcsolódó kezelések
Zalakaros wellness ajánlatok  
 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam