Jótanácsok Külföldre indulóknak.

Kedves Olvasónk, szeretnénk megemliteni néhány jó tanácsot melyek hasznosak lesznek külföldi utazásaik során. Kezdjük talán a szállodai szoba foglalással. Érdemes megnézni az internetes szobafoglálási lehetőségeket, gyakran az OnLine szobafoglalás extra kedvezményeket tesz lehetővé. A szállodák foglaláskor elkérik a bank kártyánk adatait, mert ellenörizni szeretnék a fizetöképességünket.

Ez a folyamat néha csupán abból áll, hogy megnézik valós adatokat adtunk-e meg, és ez a Hotel számára elegendő a foglaláshoz. Van olyan szálloda amely megérkezéskor le is foglalja a kártyánkon a szoba árát és távozáskor visszafizeti a megmaradt , fel nem használt összeget.

Nyugat Europában tévedtem be olyan szállodába, ahol a vendég maga jelentkezett be egy terminálon a Bank kártyájaHa tetszik az Oldalunk,  Küldje el barátainak. segitségével, megkapta a szoba és a liftajtókat üzemeltető mágneskártyáját és az utolsó napon ugyanilyen módon fizetett és jelentkezett ki. Természetesen szükség esetén azonnal megjelent és segitségemre sietett a megfelelő személyzet. Ebböl az esetböl világossá vált számomra hogy bankkártya nélkül bizonyos helyeken fizetőképtelen vagyok. Akik esetleg félnek a bankkártyák használatától, azoknak javasolom, hogy kis összeget tartsanak a kátyán, adjanak meg fizetési limitet, és kérjenek SMS visszajelzést minden bankkártya használatról. Igy azonnal látják és le tudják tiltani az illetéktelen használatot. Mindenképpen jó érzés tudni, hogy szükség esetén tudunk kivenni pénzt a bankból, bárhol a nagyvilágban. Visszatérve a szobafoglalásra. természetes hogy érzékenyek vagyunk a szoba árára, de mindenképpen érdemes megtudni, hogy a kedvezményes szobaár milyen szobát takar.

A szálloda cime alapján megnézhetjük az elhelyezkedését, keressünk képeket az épületről és a szobákról. Elöfordul, hogy pici ismeretlen nevű szálloda fantasztikus szobát és kellemes kiszolgálást nyujt, annak ellenére hogy reggelit a szoba ára nem tartalmaz, mert a szemközti házban található kávézóban aprópénzért reggelizhetünk. Gondoljunk arra, hogy a név nem biztositék.

Azonos szállodalánchoz tartózó szálloda egy másik városban egészen más körülmények között müködik. Sőt egy városon belül az egyik szállodája 25 éves, régimódi és megkopott butorokkal, mig a második szálloda 2 éve épült, modern szolgáltatásokat, Internet elérést és jól felszerelt wellness környezetet biztosit, azonos árakon. Ön melyiket választaná? Én az utóbbit. Többek között ezért döntöttünk úgy, hogy minél több háttérinformációt gyüjtünk és továbbitunk Önöknek, olyanokat is, amelyeket a szállodák nem irnak meg a reklám anyagokban.


Ha érdekes helyen járt, vagy szeretné véleményét megosztani másokkal is, kérjük irjon nekünk.

Kellemes kikapcsolódást kiván a WellnessHetvege.hu csapata.WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam