Itt a tavasz, vége a lustaságnak

Itt a tavasz, vége a lustaságnak

 
Mindenki ismeri a tél elmúltával jelentkező fáradtság érzetét. Nagy alvásigény, kiszáradt bőr, lapos, fénytelen haj.
Itt az ideje tehát, hogy mindennek véget vessünk!

Szabaduljunk meg a szervezetünkben felgyülemlett salakanyagoktól,
járassuk be újra izmainkat, egyszerűen rázzuk fel magunkat!

Kiváló lehetőség nyílik minderre Zalakaros és egyben Magyarország egyik igazi Spa szállodájában, a széles körben ismert és elismert   

 Hotel Karos Spa****superior-ban.

A hotel a 221 szobájával a vendégek minden szállásigényét kielégíti, hiszen szobakategóriái a Spa superior kétágyas szobáktól, a Spa superior családi szobákon át egészen a Spa senior lakosztályokig terjednek.
A szolgáltatáskínálat tavaly márciusától Spa superior apartszobákkal bővült, amelyekben a vendégek a saját fürdőszobájukban vehetnek termálvizes fürdőt, hiszen a szálloda területén feltörő, minősített gyógyhatású termálvíz ezekbe a szobatípusokba bevezetésre került.

 
A teljes kikapcsolódást, felfrissülést azonban a szálloda 4000m2-en elterülő welness világa teszi teljessé, ahol a terápiás-, fitness- valamint wellness - szolgáltatásokon kívül igazi spa – szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a vendégek. Testünk további kényeztetését a szálloda „vizi paradicsomának” különböző medencéiben, valamint a szauna-sziget legkülönbözőbb helységeiben fokozhatjuk tovább.

Egy kis úszás a sportmedence frissítő vizében, kellemes masszázs az élménymedence masszsázs fúvókái által, egy kis pezsgés a pezsgőfürdő habjaiban, majd jóleső izzadás a szálloda profi szaunájában – a szaunázás kátéjának megfelelően -, végül pedig egy kis hidegvizes mártózás a merülő medencében, s mintha kicserélték volna az embert!
Akik persze éreznek magukban még egy kis felesleges energiát, azok ezt távol-keleti mozgásgyakorlatok, csoportos szabadtéri- és teremgimnasztika, valamint aquagimnasztika keretein belül vezethetik le, akik pedig inkább egy kis pihentető testkezelésre, masszázsra vagy csupán még további kényeztetésre vágynak, megtehetik a szálloda „Alma” Spa – Wellness Világában.


S hogy mi rejtőzik a tégelyben? Luxuskategóriájú francia, angol Shoty’s, Elemis és Thalgo termékekkel kényeztetik a vendéget. A kínálati paletta lávaköves, valamint Ma-uri masszázzsal gyarapodott, hogy mindenki megtalálja a leginkább hozzá passzoló kezelést.

A szálloda széles körű szolgáltatáskínálatával, varázslatos akcióival és ajánlataival, valamint a tavasz beköszöntével színesebbnél színesebb programokkal kicsiket és nagyokat, kis- egy nagycsaládokat, párokat és szingliket egyaránt elkápráztat. Keresse akcióinkat  . KAROSI VARÁZSLAT 2006A wellnesshetvege.hu weboldal csapata inkognitóban járja a wellness hoteleket, és olyan információkat gyüjt, amelyek nem publikusak a szállodák reklám anyagaiban. Ök a Wellness Controll Csapat!  
Felfedeztük KAROS-SPA**** superiort     -  Beszámolónk>>>WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam