Iriszdiagnosztika ORMOS intézet

IRISZDIAGNOSZTIKAKIPRÓBÁLTUK !  - az Ormos Intézet ben.
Elöfordult már a környezetében, hogy valaki beteg, de senki nem tudja megállapitani, hogy konkrétan mi a baj? Napokig kezelnek egy kislányt hasfájás miatt a nögyógyászaton mire kiderül, hogy szegénynek vakbél gyulladása van. Ugyanez a helyzet a klimax idején, lehet hogy gerincmeszesedés miatt érez a beteg derékfájást de elmagyarázzák neki , hogy ez bizony maga a klimax,  ezzel már csak együtt kell élni.

Mikor a körzeti orvosom huszonéves koromban a derékfájásomra legyintve közölte, hogy egyszerüen öregszem, már másnap átmentem egy másik körzeti orvoshoz. Soha nem szabad elfogadni hogy öregek vagyunk. Az öregség nem fáj. Csak tudni kell együttélni a megváltozott paramétereinkkel és nem szabad abbahagyni a lélegzést (ez volt a nap vicce) szóval nem szabad abbahagyni a mozgást. A nagymamám még 80 éves korában is kerékpárral járt a templomba és mindig mosolygott.


Amennyiben úgy érzi, hogy valami baja van, és nem kedveli a vérvételt, a gyomorszondát és a többi kivizsgálást, esetleg a laborban az Ön nevére 2 db eltérö laboreredmény érkezett, és elbizonytalanodott a helyzetet illetöen, akkor itt az ideje hogy elmenjen egy iriszdiagnosztikára. A hiresztelésekkel ellentétben, egyáltalán nem fáj,  lehet közben pislogni és hozzá sem érnek a szeméhez. Ahogyan a talpunkon, úgy a szemünk iriszén is megvannak a belsö szervek és az egész testünk lenyomata - átvitt értelemben.  Ezt a lenyomatot egy belgyógyász vagy egy természetgyógyász úgy olvassa mint egy térképet, és megkeresi a gyulladásokat, megnézi az emésztörendszer és a gerinc állapotát.

A vizsgálat réslámpával, azaz iridoszkóppal történik, amelynek segítségével százszoros nagyításban látható a szem. Hozzá súroló fényt (oldalirányú fényt) használnak, ami a térlátást segíti, a térbeli mélység benyomását határozza meg, hogy érzékelni lehessen a különböző mélységekben lévő elváltozásokat. A folyamat teljesen fájdalommentes, mivel hozzá sem érnek a szemhez, a szembe való belevilágítás az egyetlen kis kellemetlenség.

IriszdiagnosztikaNem javaslom azokat a helyeket, ahol a szemészeti vizsgálatok között listázzák az Iriszdiagnosztikát. Fontos a belgyógyászati ismeret, másképpen csak a szemünkkel kapcsolatban fogunk információkat kapni. Nos, az általam ismert szervi bajaim nagyrészét megtalálta a természetgyógyász az iriszem alapján. Amit nem látott meg, az az allergia. De hát ezt magamtól is tudtam. Azonnal irt fel gyógytea keveréket, és javasolt terápiákat is. Természetesen ez még nem elég a gyógyuláshoz, de mindenképpen fontos lépés, hogy tudjuk mi az amire jobban kell figyelni, és hol vannak komoly teendöink az egészségünkkel kapcsolatban.

Igéretemnek megfelelöen elárulom a dijakat is. Budapesten az Ormos intézet vizsgálata egy alkalom 13.000 Ft. Elözetesen idöpontot kell kérni. Az orvos pontos volt és nagyon kedves. Megkérdezte, van-e még valami amit szeretnék töle megtudni, és mindaddig amig kérdeztem, addig válaszolt.  További  érdekes infók az Ormos intézet weboldalán.

Irta:  Lázár  Gyöngyi   (Szeged) 2oo5 aug.11.

Cikkeink a következö témákban jelentek meg:

Wellness kezelések szótára
Egészség megőrzés ...
Allergia ELLEN Zéró Diéta
Irisz diagnosztika Akupunktura - természet gyógyász
Manuál terápia (csontkovács)
Akupunktúra 
A Gyógymasször Tanácsai
Elektromagneto-akupunktúra
Wellness Percek OTTHON 
Fogyókúra, Léböjt kúra Wellness hotelekben
Természetgyógyász Biorezonancia
RÁK ellen B17 vitamin
Instant Színterápia

Edzötermi pletykák - Mandula mütét

Figyelem,  a rovatban megjelenö cikkek szerzöi jogvédelem alatt állnak, a szerzök beleegyezése nélkül nem másolhatóak és nem használhatóak fel.
  

Last Minute   GyerekBarát  Nyugdijas  Nászutas  Wellness  LastMinute  Wellness Hétvégék   Hosszú Hétvége   hotel üdülési csekk  Balaton wellness  belföldi akciós nyaralás   Last minute belföld  szállás Belföld

 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam