Így működik az ONLINE szobafoglalás

Mi semmilyen plusz díjat nem terhelünk vendégeinkre!

Előnyök az ön részére:
- költségmentes foglalás,  keresési lehetőségek, 
- akciós, kedvezményes wellness ajánlatok, naponta frissülő adatbázis
- a részvételt a helyszínen fizeti a szálloda részére.


Ajánlatkérésében jelölje meg a kért wellness csomag NEVÉT!  Pontos árajánlatot küldünk vissza az ön részére, melyet a belépés után a képernyőn fog látni. Ha elfelejtette jelszavát,  az elfelejtett jelszó linkkel kiküldheti újra a saját e-mail címére.

Ezen az oldalon a szobafoglalás önnek nem jelent semmilyen költséget. Nincs semmilyen foglalási vagy egyéb fizetendő dij.  Az árak mindig a szállodában fizetendő végleges szoba árakat tartalmazzák. Ez nem az a weboldal, ahol az utazását plusz rejtett költségekkel terhelik meg, melyet majd csak fizetéskor fog észrevenni. 

A telefonos szobafoglalás esetén az adatai nem kerülnek tárolásra, utólagos panasz vagy reklamáció nem érvényesíthető.  Ezért kérjük, használja az AJÁNLATKÉRÉS gombot.  Az ONLINE szobafoglalás GYORS és INGYENES! Önnek nem kell telefonálnia. Az ön által megadott utazási időpontra azonnal automatikusan ellenőrizzük, és jelezzük a teltházat.  Minden szállodában érvényes, hogy a szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre. Minél hamarabb foglalja le a szobáját!

A szállodai hivatalos árajánlat ide, a képernyőre érkezik. Ön megtekintheti, (Árajánlat megérkezett ikonra kattintson rá)   majd megrendelését módosíthatja, véglegesítheti vagy lemondhatja néhány egyszerű ikon megnyomásával.  Minden szobafoglalásról küldünk önnek hivatalos visszaigazolást, melyet kinyomtathat és magával vihet, hogy a szállodában ne érjék meglepetések. 


Wellness hotel szoba foglalás szállás ajánlatok INFO VONALAK: 

Mobil telefon:  
06 30 508 3266 
Hívható : Hétfő - Péntek  9 és 18 óra között. Minden ONLINE szobafoglalás után nyerhet egy : 
20.000 Ft-os WELLNESSKUPONT! 
Kérjük, olvassa el figyelmesen az akció részleteit a fenti linken...Így működik az ONLINE szállodai szobafoglalás:

Keressen Wellness Csomag ajánlatok között árak szerint:
RÉSZLETES KERESŐ      Wellness csomagok 

      
Ha kiválasztotta a hotelt, a megfelelő wellness ajánlat alatti  "Ajánlatkérés" gomb segítségével tudja megadni adatait.  Ez az adatlap Online képernyőn érkezik meg a Hotel recepcióra. Ha speciális akciós szobát kér, az ajánlatkérésben ezt a szobatípust válassza ki. Kérjük, az önnel utazó gyerekek életkorát is adja meg, hogy a gyerekkedvezményt kiszámoljuk .

Lépjen be a weboldal tetején, és máris a képernyőn látja az összes ajánlatát. Válasszon kedvére, és a Megerősítem a foglalást ikon segítségével rendelje meg szobáját.

Foglalása a Hotel visszaigazolásával válik érvényessé.

LEGJOBB wellness akciók:  WELLNESS DELUX AJÁNLATOK  


Fontos Információ:
Hétvégén az ajánlatkérések feldolgozása lassabb, előfordulhat hogy csak következő hétfő reggel érkezik meg az árajánlata. Érdemes 2 héttel előre lefoglalni a szállást, mert sok helyen teltház van, és előfordulhat, hogy nem tudnak szobát biztosítani.

A wellness szállodák adatlapjain találja meg a szálloda és szoba információkat.
Minden szállodához tartozik egy Wellness Akciók aloldal,
mely a szálloda csomag ajánlatait tartalmazza.   Wellness akciók

Amennyiben ünnepi időszakban szeretne utazni, kérjük keresse a főoldalon az Ünnepi rovatokat:  Wellness akciók  

Legjobb wellness ajánlatok:Különleges kiemelt ajánlatokat a Katalógusokba rendeztük:

LAST MINUTE belföldi wellness akciók 

Hegyvidéki szállodák 

Wellness akciók Hétvégén

Wellness akciók Hétközben

Lemondási feltétel :
A szállodák  általános szerződési feltételeinek megfelelően "a Vendég kötelezettséget vállal arra, hogy az általa megrendelt szolgáltatások esetleges lemondásáról, módosításáról vagy bármilyen egyéb változásról a szolgáltatás kezdetét megelőzően, írásban tájékoztatja az érintett szállodát.

Amennyiben a Vendég nem érkezik meg, illetve rendelését nem mondja le a megfelelő határidőig, a kötbér mértéke a napi szobaárral azonos."

Kérjük,  ha betegség vagy bármi esemény miatt az utazást törölnie kell,
írásban mondja le a lefoglalt szobát.


Hotel szoba foglalás előtt kérjen képernyős árkalkulációt.
Az ajánlatokban található Árkalkulátor ikon segítségével megadhatja tervezett wellness utazása részleteit, kiválaszthatja a szobatípusokat, és a megfelelő wellness csomagot.  A megadott létszámra tájékoztató jellegű árkalkulációt készítünk azonnal a képernyőre. Nem kell napokig várnia. Kérjük, szobáját minél előbb foglalja le, mivel a szobáját csak ebben az esetben tudjuk garantálni. A szobafoglalás a hotel írásos visszaigazolásával válik érvényessé.

 

Wellness szállodák   Belföld wellness akciók   wellness szállodák  Last minute belföld   

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x