Hová megy a magyar - legnépszerűbb szállodák

Intercontinental CairoHova megy a magyar?

A legnépszerűbb külföldi célpontok között a néhány napos, kifejezetten szilveszteri városi túrák, illetve a drágább és hosszabb meleg égövi utazások szerepelnek. A városok között Róma, London, Párizs iránt a legnagyobb az érdeklődés, a hosszabb utak zömmel Egyiptomba és a Kanári szigetekre indulnak. Az árak az első kategóriában 80-150 ezer forint között szórnak, a hosszabb utaknál 2-300 ezernél kezdődnek.


Bár lett volna rá lehetőségük, a dél-kelet-ázsiai turisztikai központokban nyaraló magyarok közül csak néhányan akartak hazajönni, azt egyelőre nem tudni, hogy hányan mondják vagy mondták vissza a tervezett utat a földrengések következtében - mondta Molnár Gabriella.


A külföldiek a fővárost, a magyarok a vidéket szállják meg?

A tavalyi volt az első jó év egy 5-6 éves szünet után a szállodaiparban, az idén pedig újra jó lesz a szilveszter. A Zalakros KAROS SPAszakemberek szerint külön érdemes vizsgálni a fővárost és a vidéket: Budapesten, ahol szilveszter éjszakára minden szállodájukban teljes a zsúfoltság, döntően külföldiek érkeznek. A vidéki hotelekben is csak néhány helyen van még üres szoba, de itt jellemzően magyarok a vendégek.

Hódít a wellnes

Változott az egyre élénkülő belföldi kereslet jellege is  a belföldi turisták is a gyógyturizmust és a wellnest keresik. Molnár Gabriella szerint a keresletélénkülés részben a kínálat hozta magával, az utóbbi években egyre több, európai színvonalú szolgáltatásokat nyújtó hotel nyílt szerte az országban

 

 
Wellness hétvége akciók  LAST MINUTE Belföld -   Wellness szállodák 

 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam