Hotel Silvanus - a csúcson!Hotel Silvanus -ban Jártunk.Én teljesen nőböl vagyok, ahogyan ezt egy kedves barátom szokta mondani és igy elég rossz a térérzékem, rosszul vezetek és bevallom gyakran eltévedek. Mikor már lementem a térképről , akkor megállok, megpróbálom beazonositani pillanatnyi helyzetemet és kicsit körülnézek.

Igy keveredtem el Visegrádra.

Az áprilisi esők után minden gyünyürüen pompázott a zöld szin millió árnyalatában. (Az emberi szem a zöld színből tudja a legtöbb eltérő árnyalatot megkülönböztetni.) A hegyek visszakapták lombkoronáikat és a Duna méltóságteljesen hömpölygött az ut szélén.

A Képek kattinthatóak!   


Pezsgö FürdöValójában a Visegrádi Szilvánus Hotelbe mindig csak ebédelni jártam. Imádom az özpörköltet, remekül készitik a salátákat, az aranygaluskát és az étteremböl soha eszembe sem jutott átmenni a hotel részbe egészen a mai napig. Ma itt alszom és készítek néhány fényképet Önöknek. Ma végre megtaláltam a medencéket és a napozó ágyakat. Hihetetlen, hogy régebbi szállodákat is milyen szépen felújitanak, egy teljes wellness részleget épitettek a szállodához.


Aromaterápia, sóbarlang, de nem két személyes ám, hanem legalább 1o fő kényelmesen elfér, Aroma terápiafantasztikus dekorációkkal és felszereltséggel. A wellness mérleg szaunázás után 3 kg-al mutatott kevesebbet mint az otthoni mérleg, (valószinüleg ezzel is sugallva, hogy ennyi lenne az ideális testsúlyom !!! ) de ezt a pici hibát azonnal megbocsájtottam a mérlegnek, amikor rájöttem, hogy a jakuzzi nem a kiirás alapján 3o percenként, hanem ennél sokkal Medencesürübben, 1o percenként bekapcsolt.


A nagymedence vize nekem még egy kicsit hüvös volt, körbe –körbe uszkáltam hogy ne fázzak, de a fantasztikus kilátás amely a medencéböl és a teljes wellness részlegböl a szemünk elé tárult, az szavakkal leirhatatlan. Beszéljenek hát helyettem a fényképek.


Érdekesség:

A szobám nem volt túl nagy, viszont a méretével majdnem megegyező nagyságú fából készült terasz tartozott hozzá, Müanyag fürdöszobanapozó ágyakkal és asztallal, ami gyertyafényes romantikus esték szinhelye lehet, mindenképpen ajánlom ezt a csendes meghitt hotelt fiatal házasoknak vagy nászutasoknak.

Ha tetszik az Oldalunk,  Küldje el barátainak.Ami nekem furcsa volt, mert ilyet még sehol nem láttam, a fürdöszoba teljesen müanyagbol van. Még az ajtón a kilincs és a zár is. Mint egy ürbázison. Hm. Nagyon különös...

Próbálja ki ÖN is.


a WELLNESS CONTROLL csapat további akciói:

Kaktuszok1.   Héviz Hotel Hélios - itt jártunk!  
2 .  Bükfürdö Répce GOLD  
3.   Balaton wellness szálloda AZÚR 
4.   A Balaton télen.  
5.   Visszamennénk - EGER!  
6.   SOPRON Hotel Lövér  
7.   Ramada Hotel & Resort Lake Balaton****  
8.   Loipersdorf Therme 
9.   Hotel Marina- Port**** Balaton 
 
10.    CasaPerla Balatoni szállodák 
11.     KAROS-SPA ZALAKAROS
12.     Danubius Termál Hotel Sárvár
13.     NaturMed Hotel Carbona**** Hévízen
14.     Zalakaros Wellness hotel Mendan
15.     Bükfürdő Hotel CARAMELL Wellness akciók:  Hosszú hétvége  wellness akciók  wellness akciók EGER   Wellness akciók Héviz  Wellness akciók Balaton  Wellness Akciók Budapest  Wellness akciók Debrecen   Wellness akciók Hajdúszoboszló  Wellness akciók Harkány   Wellness akciók Sárvár  Wellness akciók Siófok Wellness akciók Sopron  Wellness akciók Zalakaros  Wellness szálloda HévizWellness szálloda Balatonfüred   Wellness szálloda Bükfürdő   Wellness szálloda Debrecen    Wellness szálloda EGER  Wellness szálloda Gyula   Wellness szálloda Hajdúszoboszló  Wellness szálloda Harkány  Wellness szálloda Héviz   Wellness szálloda Sárvár   Wellness szálloda Siófok  Wellness szálloda  Sopron  Wellness szálloda Zalakaros  Last Minute wellness belföld   Belföldi nyaralás üdülés  Balaton wellness hotelek  üdülés nyaralás  Legújabb Wellness akciók   Hegyvidéki szállás   SPA Wellness hétvége  Héviz wellness  Spa Weekend Zalakaros   
WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam