Horoszkóp, HETI Horoszkóp


HETI Horoszkóp  
2008. május 31-től június 6-ig

KOS (március 21. - április 20.) 
Kos jegyű férfinak nem biztos, hogy minden este borba kéne fojtani lelke bánatát. Szép, széles út ez egyfajta függőség felé! Kos nőnek, ha tényleg karriert akar, meg kell válni eddig hordott koloncától. Partnerének tevékenysége kimerül a permanens önsajnálatban. Ráadásul hazudik is: eszébe sincs komoly munkát vállalni, neki nagyon jó így, kitartottként. Ürügyek, szép mesék, ahogy eddig is voltak, ezután is lesznek.
BIKA (április 21. - május 20.)
Feszültséggel töltik el az új szituációk. Igazán hasznos lenne, ha végre minden Önnel történő dologban fel tudná fedezni a jót, amit a későbbiekben is hasznosítani tud. Munkahelyet válthat, de mindenképp legyen kész kompromisszumot kötni, hogy elkerülje az Önre váró traumákat! Egészség: a nagy meleg miatt figyelme elkalandozhat. A szétszórtság a közlekedésben, akár gyalogosként, akár járművezetőként, tragikus következményekkel járhat!

IKREK (május 21. - június 21.)
Viszontagságok "köszöntenek" Önre, de a lelkiereje elegendő lesz ahhoz, hogy legyőzze a folyamatos problémákat. Fontos: egyedül nem birkózhat meg az élet feketelevesével. Bízzon meg közelebbi barátaiban, mert ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy segítsenek Önnek. Töltsön minél több időt családjával, vagy olyanokkal, akik fel tudják vidítani! Szakítson több időt a befelé fordulásra, oda kell figyelnie lelki szükségleteire is! Ne féljen kimutatni érzéseit!RÁK (június 22. - július 22.) 
Lendülete megsokszorozódik. Mindenkihez van egy kedves szava, kis túlzással még szerettei sem ismernek Önre. Sokan meglepetten veszik tudomásul, hogy ilyen is tud lenni. Állapotának hátránya, hogy valószínűleg ingerültnek, és türelmetlennek érezheti magát, hajlamos lehet elhamarkodottságra. A legjobb tanács ilyenkor az, hogy próbálja megőrizni hidegvérét, és fékezze magát. Törekedjen kompromisszumra! Ha fegyelmezi magát, rendkívüli teljesítményekre is képes lehet.

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)
Ellentétes aspektusok hatottak, ezért legyen óvatos az érzelgősséggel és a túl hirtelen változásokkal! Összeütközésbe kerülhet családjával, pedig ők „csak jót” akarnak, de Önnek éppen ebből van elege. Ne keseregjen, figyeljen inkább munkahelyére, mert ott kellemes élmények várják: talán egy kis flört, egy kis szerelem. Persze csak akkor, ha bele mer menni. Ha figyel, egy régóta dédelgetett titkos álma is valóra válhat. Lehet, hogy egész életét át kell rendeznie?!

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) 

Érzései nagyon mélyek, mégsem szívesen beszél róluk, még a kedvesének sem. Mintha a lelkesedése alábbhagyott volna. Pedig épp most kellene teljes gőzre kapcsolnia, hogy lekörözhesse vetélytársait. Új barátokat találhat, egyikükkel a végén talán még szerelmi viszony is kikerekedhet. A szokásosnál könnyebbnek találja az esetleges személyes, vagy társkapcsolati problémák rendezését, és ennek most el is jött az ideje.

 

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)
Ön szervező, irányító alkat. Sokszor azt hiszi, mindenhez Ön ért a legjobban. Ebben a helyzetben viselkedése fölényes, ellentmondást nem tűrő tud lenni. Ezt környezete nem nagyon tolerálja. Amúgy élvezi az életet, minden percét próbálja kihasználni. Mérleg nő felvállal egy olyan kapcsolatot, amiben csak veszíthet. Gondolja végig a dolgot, az idealizált férfi valójában nem rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amit Ön látni vél. Azokat valójában Ön aggatta rá, szerelmes elvakultságában.


SKORPIÓ (október 24. - november 22.)
Összeütközésbe kerülhet családjával, pedig ők csak jót akarnak. Önnek persze éppen ebből van elege. Rettentően idegesíti, hogy még gondolkodni is ők szeretnének Ön helyett. Amennyiben figyel és ügyes, egy régóta dédelgetett titkos álma is valóra válhat. Lehet, hogy egész életét át kell értékelnie ahhoz, hogy megértse, és kezelni tudja az életében most zajló eseményeket. Első lépésként kössön útilaput dologtalan partnere talpára! Kihasználja Önt, csak a szája jár, tehetsége, munkakedve nulla.

NYILAS (november 23. - december 21.) 
Ez a hét meglehetősen nagy változásokat hoz majd a gondolkodásmódjában, valószínű, hogy új feladatokba, új dolgok megtanulásába kezd. Elképzelhető az is, hogy türelmetlenebb lesz környezetével, de ezt többnyire az újdonsággal járó stressz okozza. A szerelemre kevés ideje marad, de azt, ami van ügyesen, és jól kihasználja. Kedvese el lesz olvadva, az Önnek köszönhető érzéki élmények rabul ejtik őt.
 

BAK (december 22. - január 20.)
A stabilitást kedvelőknek nehézséget okozhat a következő napok hangulati változékonysága. A szerelemben is hasonló állapotok uralkodnak majd, inkább elméleti döntések születhetnek, a gyakorlati megvalósulások, még váratnak magukra. Főleg az otthoni környezetében lesz szüksége a türelmére, mert családtagjai meglepő helyzetek elé állítják. Egészség: háromszor is gondolja meg a napozást, az UV sugárzás szintje kegyetlenül magas!

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) 
A szerelemben új lehetőségek kínálkoznak, szinte a bőség zavarában találja majd magát. Fontos szempont a Vízöntő jegy szülötteinek, hogy tudjanak beszélgetni partnerükkel, és - mai magyar abszurd - politikai nézeteik is legyenek hasonlóak. A hét második felében, főleg vezető beosztásban dolgozó Vízöntő idegeit borzolják az alkalmazottak által sorozatosan elkövetett hibák, ostobaságok. Szüksége lesz valami jó kis stresszoldó gyakorlatra.

HALAK (február 20. - március 20.) 
Mozgalmas napok előtt áll. A hét első fele még teljes nyugalomban telik, többnyire munkahelyi ügyei lesznek előtérben, később aztán kezdődik az igazi nyár. Flört, szerelem, szex, és hasonlók. Nincs is akkor baj, ha ez partnerével történik, de amennyiben fény derül félrelépéseire, pillanatok alatt borult is minden, ami eddig volt, amiben eddig élt. Külföldi munkát szándékozni vállaló Halak, csak akkor menjen, ha képes felfogni és elfogadni, hogy idegenben Ön csak egy idegen!

A HETI Horoszkóp -ot  biztositja a FANTOMTITKARSAG.HU

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam