Fogyókúrás csodaszerek - Teszt


Gyermekkorban mindenkiben egy kis feltaláló rejtőzködik. Én például kitaláltam, hogy a FOGYÓKURÁZÓKNAK olyan ételt kellene enniük, ami nulla kalóriát tartalmaz. Igy nem fognak éhezni, sokat ehetnek és mégis lefogynak.  Sokáig finomitgattam az ötletet. Abban egyetértünk ugye, hogy ez a varázs étel nem lehet müanyagból... csak természetes étel lehet, gyümölcs vagy gyökér....NOS itt elakadtam. Vajon hol találok olyan terményt ami ZÉRÓ kalóriás????  A kérdés évekig feledésbe merült, amig egyszercsak  azt olvastam egy gyógykészitmény hátlapján,  hogy ez a POR a Plantago psyllium maghéjának örleménye...Magas rost tartalmú és rémesen alacsony a kalória értéke. Talán nulla, de eldobtam sajnos a betegtájékoztatót. (Rossz kislány!!) Igy nem tudom pontosan idézni.  (Gyártja:  www.healthplusinc.com)
 
Megnéztem a doboz elejét,  ezt a csodaszert ugy hivják hogy  „ Colon Cleanse”   hoppá... Bélmüködés szabályozó por. NA ez a szöveg elrettenti a bátor önkéntest !!!! Rákerestem a Neten.... mindenki esküszik a magocska csodaerejére, melynek „bélfertötlenitő „ hatása is van és nagyon hasznos a Candida gomba elleni harcokban. Jaj ez is elég félelmetes szöveg.  Inkább megkóstoltam.  Mivel minden féle édesités és izesités már rontja a természetes ételekbe vetett hitemet, ezért abszolut izesités nélküli változatot vettem. 
 
 
 
Van rajta OGYI szám, igy a számlája elszámolható az egsézségpénztári keretre, tehát az állam is támogatta fogyókúrás próbálkozásomat, ami nem rossz ötlet, mivel a doboz (34o gr tehát kb 1 hónapos adag) ára 7ooo Ft körül mozog a vásárlás helyétöl függöen.... (Nem receptköteles, teljes árú gyógyhatású készitmény.)
 
A port gyümölcslében, üditöitalban elkeverve fogyasszuk.... irja a fáma,  DE én nem iszom ilyen ezerrel feldolgozott és tartósitott leveket, ezért egyszerü kefirben kevertem el.  Ha kis kakaót is tettem volna bele, akkor ize egészen kakaós-tejberizs közeli lenne. 
 
 

 

Hmmm.  A véleményem az, hogy ... a por nagyon jó. Ha este vágyom egy kis édességre, vagy rámtör az éhség, azóta is Colon Cleanse béltisztitó por csak leveszem a Colon Cleanse port és csinálok egy kis mixet magamnak. Nem kell fözni, és 2 évig  nem romlik meg.  
 
Már csak az a kérdés számomra, nem lehetne ezt Magyarországon is gyártani?  Esetleg meggymagból????  Akkor a párizsiba és a sonkába nem rizslisztet kevernének a térfogat növeléséhez, hanem a szervezet számára egyébként is fontos rostokat, ami segiti a bélmüködést , minimális kalória bevitel mellett....   Nos, ezen az irányon még tovább gondolkodom....
 

A Colon Cleanse eddig megtalált  legolcsóbb lelöhelye:  Vitalbolt.hu
Cikkeink a következö témákban jelentek meg:

Allergia ELLEN Zéró Diéta

Irisz diagnosztika
Akupunktura
Manuál terápia (csontkovács)

Akupunktúra


Elektromagneto-akupunktúra

Wellness Percek OTTHON
 

Konferencia szálloda 


WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam