Fogyni tudni kell.

A kamaszkortól a késő öregségig mindenkit foglalkoztat a külső megjelenése, az alakja. Noha ez nemcsak esztétikai kérdés - az elhízás számos betegség forrása, megnehezíti és megrövidíti az életét, a legtöbben mégis ekként éljük, illetve - ha ez az alak  kissé erős - szenvedjük meg.

Csodaszerek és csodareceptek mindig vannak. Minden notórius fogyókúrázó tanú erre. A szerek és receptek idővel kimennek a divatból, a kilók pedig szépen visszatérnek.

Pedig a testsúly szabályozható. Alakulása kizárólag a szervezet energiamérlegétől függ. Aki táplálkozása során több energiát juttat a szervezetbe, mint amennyit a napi működése során elhasznál hízik; aki ugyanannyit, megőrzi alakját; aki kevesebbet,   FOGY!

Mennyi a szükséges napi energia?
Kinek mennyi kell?
Súlyunknál vagyunk?
Miben mennyi van?
Hogyan táplálkozzunk helyesen?; s közben
Hogy fogyjunk szenvedés, önsanyargatás nélkül?


Mert így lehet, sőt így kell lefogyni. Szenvedések, önsanyargatás, koplalás nélkül, hogy a fogyókúra hatásos, ne pedig káros legyen. Fogyunk, s közben nem tesszük tönkre idegrendszerünket, belső szerveinket, nem kapunk gyomorfekélyt, egészségesek  maradunk, szépek és kiegyensúlyozottak leszünk.

Mindezekre és további számos kérdésre választ kap, ha megrendeli a Fogyni tudni kell  című könyvet a FogyniTudniKell2600@msn.com  e-mail címen. A könyv ára 2600Ft. Megrendelést követően postai úton küldjük meg utánvételes postai formátummal,  amelynek díjtétele a Megrendelőt terheli. A megrendelésében tüntesse fel nevét és pontos címét- irányítószámmal.

Aki valóban igényes és foglalkozik önmagával, s akinek kicsit is számít, hogy jól nézzen ki és jól érezze magát, az ma már így fogy. Egészségesen - szépre.

A Kalória kalauz megrendelõi MOST egy könyvecskét kapnak ajándékba Kilenc kiló egy hét alatt címmel, amelynek segítségével egyetlen hét alatt kilenc kilót felejthet el, szintén egészségesen. A recept ugyanis kórházi diéta, amit általában túlsúlyos szívbetegeken alkalmaznak mûtét elõtt, gyors súlycsökkenés céljából. Továbbá önkontrol táblázatot is tartalmaz, melynek  segítségével biztosan nem marad el a várt eredmény, a biztos fogyás!

Legyen fontos Ön is - önmagának!

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam