Hunguest Hotel Flóra
2 éjszakás csomag (utó- és előszezon)
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 október 29 és 2018 április 2 között
Ellátás: Félpanzió
Franciaágyas manzárd szobábaan 2 fő esetén
15 300 helyett
12 700 Ft
/fő/éj
Aquarell Hotel
Téli áreső
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 november 5 és 2018 február 28 között
Ellátás: Félpanzió
Standard kétágyas szoba (balkonnal) 2 fő estén
14 400 helyett
11 000 Ft
/fő/éj
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness
Kedvezményes szobaár félpanziós ellátással - Hétvége
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 1 és 2018 június 14 között
Ellátás: Félpanzió
Classic 2 ágyas szobában 2 fő esetén
13 900 Ft
/fő/éj
Hunguest Hotel Forrás
Fergeteges csobbanás (2 éj) - tél
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 1 és 2018 március 30 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
16 400 Ft
/fő/éj
Oxigén Hotel Family & Spa
Téli Élmények
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 november 6 és 2018 március 4 között
Ellátás: Félpanzió
Select kétágyas szobában 2 fő esetén
19 975 Ft
/fő/éj
Prémium Hotel Panoráma
Ébredj, Balaton (hétvége)
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2018 március 18 és 2018 április 26 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
13 400 Ft
/fő/éj
Aqua-Lux Wellness Hotel
Téli pihenés fürdőbelépővel hétvégi felár nélkül!
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 augusztus 25 és 2018 március 31 között
Ellátás: Félpanzió
2 ágyas szobában 2 fő esetén
12 500 helyett
9 500 Ft
/fő/éj
Hotel Silver
Silver napok - hétköznap (2 éj)
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 3 és 2018 március 15 között
Ellátás: Félpanzió
Standard 2 ágyas szobában 2 fő esetén
14 850 helyett
10 990 Ft
/fő/éj
Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
Téli pihentető hétköznapok LAST MINUTE áron
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 1 és 2018 május 31 között
Ellátás: Félpanzió
Standard szobában 2 felnőtt esetén
11 000 helyett
9 975 Ft
/fő/éj
Zsóry Hotel Fit
Zsóry Regeneráló Pihenés
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 január 11 és 2018 december 23 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fő esetén
10 400 Ft
/fő/éj
Oldalak:
123456...

Facebook fotós játékszabályzatJátékszabály

A WELLNESSHÉTVÉGE.HU JÁTÉKÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYZAT


1. A Lázár és Lázár Kft. (székhely:Budapest 1139, Váci út 85., adószám: 13336341-2-41, a továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (a továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi, magyar állampolgár, természetes személy vehet részt, aki nem tartozik a 11. pontban meghatározott személyek körébe (a továbbiakban: Játékos), és aki a Játékra meghatározott alábbi időtartam alatt a jelen játékszabályzat szerint érvényesen pályázik:
 
a)    a Szervező weblapján, a www.wellnesshetvege.hu oldalon szállás foglalása, és
b)    a fentiek szerint foglalt szálláson a szálloda wellness-részlegében fénykép készítése (a Szervező kizárólag olyan fényképet fogad el, melyen legalább kettő személy - ezen belül a Játékos - szerepel) és elküldése a Szervező rendezveny@wellnesshetvege.hu e-mailcímére, az e-mail tartalmazza a szálloda nevét, a dátumot, illetve a foglalában megadott nevet, és
c)    a Szervező ezen képet feltölti a WellnessHetvege.hu facebook-oldalára, mely képen a feltöltés után a Játékos megjelöli magát (megjelölés módja: kattintson a képre, majd az egeret húzza a képen látható szereplőkre és a megjelenő mezőbe írja bele a nevét, vagy válassza ki önmagát a megjelenő listából és nyomjon egy enter-t), és
d)    egyben lájkolja a Szervező facebook-oldalát.

(a továbbiakban: Pályázat). Szervező felhívja a figyelmet, hogy a fenti a)-d) pontokban jelölt feltételek mindegyikének megvalósulása szükséges a Játékban való részvételhez.

A Játékban való részvétel a jelen Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

2. A Játékban való részvétel következtében - amennyiben a fenti 4 pályázati feltételt maradéktalanul, a szabályzat szerint teljesítette - minden Játékos sorsolás nélküli nyereményben részesül.

A nyeremény egy 20.000,- Ft, azaz húszezer forint értékű Aqua-Spa wellness kupon. A wellnesskupon pénzre nem váltható. A Játékos a jelen játékban való részvételével elfogadja, hogy a nyereménykupon kizárólag az alábbi szálláshelyen 2016.12.20-ig váltható be:

- Cserkeszőlői Aqua Spa (cím: 5465 Cserkeszőlő, Thermál lakópark)

3. A Játék 2016. Május 1. napjától 2017. Augusztus 31. napjáig tart, mely határidőn belül (2016. Május hó 1. nap 0. óra 0. perc - 2017. Augusztus hó 31. nap 23. óra 59. perc) a fenti 4 pályázati feltételnek teljesülnie kell. A jelen határidőt megelőző, vagy követő időszakban készített fényképek a Játékban nem vehetnek részt. Amennyiben a Szervező tudomására jut, hogy a megküldött fényképet a Játékot megelőző időszak előtt készítették, úgy a Játékos nem jogosult a nyereménykuponra.

4. Amennyiben a Játékos több alkalommal teljesíti különböző szálláshelyeken a Pályázat fenti 4 feltételét, úgy több Aqua-Spa wellness-kuponra lesz jogosult.

Amennyiben a szállás foglalója készíti a képet, és/vagy azon nem szerepel, úgy a fenti négy együttesen teljesítendő feltétel nem tekinthető teljesítettnek. A szállást foglaló Játékosnak a fényképen szerepelnie kell, és a Szervező facebook-oldalát neki kell lájkolnia. Azon tekintetben, hogy a fényképet mely személy küldi meg a Szervező részére, Szervező nem állapít meg külön szabályt, akár a Játékos, akár más személy is megküldheti azt a Szervező részére elektronikusan.

5. Egy Játékos egy Pályázat tekintetében csak egy nyereményt szerezhet. Szervező a Játék során egy fényképet csak egy alkalommal fogad el. Amennyiben a Szervező facebook-oldalára feltöltött képen többen is megjelölik magukat, ezen személyek nem nyernek kupont, kizárólag a Játékos, aki nevén a szállás foglalásra került a www.wellnesshetvege.hu oldalon.

6. Szervező a kupont a Játékos e-mailcímére juttatja el. Szervező a kézbesítés tekintetében felelősségét kizárja, azt kizárólag egy alkalommal - a 4 fenti pályázati feltétel együttes teljesülését követő 15 munkanapon belül kiküldi a Játékos szállásfoglalásakor megadott e-mailcímére. Szervező kifejezetten felhívja a Játékos figyelmét arra, hogy olyan e-mailcím megadásáról gondoskodjon, mely levelezési fiókhoz illetéktelen személy nem fér hozzá.

Szervező kizárja továbbá felelősségét a Játékos által megadott adatok helyessége tekintetében. A szállásfoglalát követően az adatok módosítására nincs lehetőség. A Játékosok által megadott adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, e-mailcím-elírás, stb.), a kézbesítés, értesítés ez okból történő elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés során keletkezett károkért a Szervező minden felelősséget kizár.

A Szervező kizárja a felelősségét a bármely hálózat, számítógépes hardware vagy software bármilyen jellegű meghibásodása következtében elveszett, megsérült vagy elkésett Pályázatokért. A Pályázat elküldésének bizonyítását a Szervező nem fogadja el a megérkezés bizonyítékaként. Érvényes Pályázatnak kizárólag az tekintendő, mely a Szervező fenti e-mailcímére megérkezett.

A Szervező kizárja felelősségét a nyereménykupon beváltásának elkésettsége esetére, illetve a beváltási helyszín (Cserkeszőlői Aqua Spa) tekintetében. A Szervező kizárólag a nyereménykupont szolgáltatja, a beváltási helyszínen esetlegesen előforduló problémákért, balesetekért semmilyen felelősséget nem vállal! A nyereménykupon feletti összeg megfizetése a Játékost terheli, Szervező semmilyen körülmények közzött és semmilyen jogcímen nem köteles a kuponon felül a Játékos részére fizetni.

7. Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a fenti e-mailcímre érkező képeket a beérkezést követő 1 munkanapon belül feltölti a facebook oldalára. Abban az esetben, amennyiben a Játékos a Játék határidejének lejártát megelőző utolsó munkanapon küldi el a fényképét a megadott e-mailcímre, az elkésettnek tekintendő, tekinettel arra, hogy a játék határidején belül mind a 4 feltételnek teljesülnie kell.

8. A Szervező fenntartja a jogot, hogy PR-, reklám-, marketing-célokra felhasználja a Játékosok által küldött fényképfelvételeket. A Szervező fenntartja magának a jogot arra is, hogy a kuponnyereményt – annak tényleges, fentiek szerinti elküldése mellett – jelképesen is átadja a Játékosok számára és az ott készült hang-, kép-, filmfelvételeket PR-, reklám-, marketing-célokra felhasználja. Játékos a jelen pontban rögzített felhasználáshoz, és az 1. c) pontban jelölt feltöltéshez a Játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárul.

9. A Szervező a kuponnyeremények elküldéséig kizárhatja a Játékból azt a Játékost, aki nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt feltételeknek.

10. A nyereményhez tartozó esetleges adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli, azonban egyéb felmerülő költségeket a Szervező nem viseli, azok a Játékost terhelik.

11. A Játékból ki vannak zárva a Szervező Lázár és Lázár Kft. (címe: 1139 Budapest, Váci út 85.) dolgozói és ezen személyek Ptk. 8:1. par. (1.) bek. 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. A Játékból szintén ki vannak zárva a cselekvőképtelen vagy korlátozottan cselekvőképes személyek is (pl. 18 év alattiak).

12. A Játék Játékszabályzata a www.wellnesshetvege.hu internetes oldalon jelenik meg.

13. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából, játékából azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban, játékban csalást vagy hamisítást követ el.

14. A Játékos minden további feltétel kikötése nélkül beleegyezik abba, hogy a jelen Játék során általa megadott személyes adatai, illetve a részéről megküldött fényképen szereplők tekintetében az azon szereplők képmása a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező a Játék lebonyolításához minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül felhasználhassa. Az adatok kezelője a Szervező, aki az adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezeli.

Az a Játékos, aki ellenzi, hogy a Szervező a személyes adatait kezelje, adatai törlését a nyilvántartásból bármikor írásban indoklás nélkül kérheti a következő címen, vagy e-mailcímen:

- Lázár és Lázár Kft (1139 Budapest, Váci út 85.)
- rendezveny@wellnesshetvege.hu

A törlési kérelemnek a Szervező a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb a kérelem kézhezvételétől számított 25 napon belül eleget tesz. A Játékos a fenti címen, illetve e-mail címen kérheti adatai helyesbítését, továbbá az adatkezelésről tájékoztatást is igényelhet.

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Játékos a jelen játékban való részvétellel tudomásul veszi, hogy amennyiben nem adja meg a Játék lebonyolításához szükséges személyes adatait vagy amennyiben azok törlését kéri a kupon-nyeremény átadását megelőzően, az a Játékból való kizárásához vezet. Továbbá Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben vonatkozó jogszabály a Szervező részére kötelező adatkezelést ír elő, a Játékos által kért törlésnek a Szervező csak ezen kötelező adatkezelést követően tud eleget tenni.

Az adatok feldolgozását a Lázár és Lázár Kft végzi, a Játékos személyes adatait nem adja ki további harmadik személyeknek a Játékos előzetes, megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása nélkül. A Játékos az adatkezeléssel kapcsolatban jogorvoslatért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságához vagy bírósághoz fordulhat.

A Játék adatkezelési azonosítója: 41032

Budapest, 2016. Április 30.

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam