Hunguest Hotel Pelion
WELLNESS BONUS CLUB HÉTVÉGE
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 december 1 és 2017 december 3 között
Ellátás: Félpanzió
2 ágyas szobában 2 fő esetén
21 500 helyett
11 900 Ft
/fő/éj
Hunguest Hotel Forrás
Fergeteges csobbanás (2 éj) - ősz - tél
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 1 és 2018 március 30 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
16 400 Ft
/fő/éj
Oxigén Hotel Family & Spa
Téli Élmények
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 november 6 és 2018 március 4 között
Ellátás: Félpanzió
Select kétágyas szobában 2 fő esetén
19 975 Ft
/fő/éj
Aqua-Lux Wellness Hotel
Téli pihenés fürdőbelépővel hétvégén is
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 augusztus 25 és 2018 március 31 között
Ellátás: Félpanzió
2 ágyas szobában 2 fő esetén
12 500 helyett
9 500 Ft
/fő/éj
Garden Hotel Wellness és Konferencia
Hétvégi pihenés 3 éjszaka
3 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 január 3 és 2017 december 21 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
14 133 Ft
/fő/éj
Hotel Korona Eger Wellness és Borszálloda
Nyerő Hételő vasárnapi érkezéssel (2 éj)
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 január 3 és 2017 december 22 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas classic szobában**** 2 fő esetén
10 950 Ft
/fő/éj
Hotel Silver
Silver napok - hétköznap (2 éj)
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 3 és 2018 március 15 között
Ellátás: Félpanzió
Standard 2 ágyas szobában 2 fő esetén
14 850 helyett
10 990 Ft
/fő/éj
Hotel Aurora
Aurora Őszi Napok
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 1 és 2017 november 30 között
Ellátás: Félpanzió
Standard kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
20 900 helyett
13 950 Ft
/fő/éj
Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
Őszi/Téli pihentető hétköznapok LAST MINUTE áron
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 1 és 2018 május 31 között
Ellátás: Félpanzió
Standard szobában 2 felnőtt esetén
9 975 Ft
/fő/éj
Zsóry Hotel Fit
Zsóry Regeneráló Pihenés
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 január 11 és 2017 december 23 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fő esetén
10 400 Ft
/fő/éj
Oldalak:
123456...

Facebook fotós játékszabályzatJátékszabály

A WELLNESSHÉTVÉGE.HU JÁTÉKÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYZAT


1. A Lázár és Lázár Kft. (székhely:Budapest 1139, Váci út 85., adószám: 13336341-2-41, a továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (a továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi, magyar állampolgár, természetes személy vehet részt, aki nem tartozik a 11. pontban meghatározott személyek körébe (a továbbiakban: Játékos), és aki a Játékra meghatározott alábbi időtartam alatt a jelen játékszabályzat szerint érvényesen pályázik:
 
a)    a Szervező weblapján, a www.wellnesshetvege.hu oldalon szállás foglalása, és
b)    a fentiek szerint foglalt szálláson a szálloda wellness-részlegében fénykép készítése (a Szervező kizárólag olyan fényképet fogad el, melyen legalább kettő személy - ezen belül a Játékos - szerepel) és elküldése a Szervező rendezveny@wellnesshetvege.hu e-mailcímére, az e-mail tartalmazza a szálloda nevét, a dátumot, illetve a foglalában megadott nevet, és
c)    a Szervező ezen képet feltölti a WellnessHetvege.hu facebook-oldalára, mely képen a feltöltés után a Játékos megjelöli magát (megjelölés módja: kattintson a képre, majd az egeret húzza a képen látható szereplőkre és a megjelenő mezőbe írja bele a nevét, vagy válassza ki önmagát a megjelenő listából és nyomjon egy enter-t), és
d)    egyben lájkolja a Szervező facebook-oldalát.

(a továbbiakban: Pályázat). Szervező felhívja a figyelmet, hogy a fenti a)-d) pontokban jelölt feltételek mindegyikének megvalósulása szükséges a Játékban való részvételhez.

A Játékban való részvétel a jelen Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

2. A Játékban való részvétel következtében - amennyiben a fenti 4 pályázati feltételt maradéktalanul, a szabályzat szerint teljesítette - minden Játékos sorsolás nélküli nyereményben részesül.

A nyeremény egy 20.000,- Ft, azaz húszezer forint értékű Aqua-Spa wellness kupon. A wellnesskupon pénzre nem váltható. A Játékos a jelen játékban való részvételével elfogadja, hogy a nyereménykupon kizárólag az alábbi szálláshelyen 2016.12.20-ig váltható be:

- Cserkeszőlői Aqua Spa (cím: 5465 Cserkeszőlő, Thermál lakópark)

3. A Játék 2016. Május 1. napjától 2017. Augusztus 31. napjáig tart, mely határidőn belül (2016. Május hó 1. nap 0. óra 0. perc - 2017. Augusztus hó 31. nap 23. óra 59. perc) a fenti 4 pályázati feltételnek teljesülnie kell. A jelen határidőt megelőző, vagy követő időszakban készített fényképek a Játékban nem vehetnek részt. Amennyiben a Szervező tudomására jut, hogy a megküldött fényképet a Játékot megelőző időszak előtt készítették, úgy a Játékos nem jogosult a nyereménykuponra.

4. Amennyiben a Játékos több alkalommal teljesíti különböző szálláshelyeken a Pályázat fenti 4 feltételét, úgy több Aqua-Spa wellness-kuponra lesz jogosult.

Amennyiben a szállás foglalója készíti a képet, és/vagy azon nem szerepel, úgy a fenti négy együttesen teljesítendő feltétel nem tekinthető teljesítettnek. A szállást foglaló Játékosnak a fényképen szerepelnie kell, és a Szervező facebook-oldalát neki kell lájkolnia. Azon tekintetben, hogy a fényképet mely személy küldi meg a Szervező részére, Szervező nem állapít meg külön szabályt, akár a Játékos, akár más személy is megküldheti azt a Szervező részére elektronikusan.

5. Egy Játékos egy Pályázat tekintetében csak egy nyereményt szerezhet. Szervező a Játék során egy fényképet csak egy alkalommal fogad el. Amennyiben a Szervező facebook-oldalára feltöltött képen többen is megjelölik magukat, ezen személyek nem nyernek kupont, kizárólag a Játékos, aki nevén a szállás foglalásra került a www.wellnesshetvege.hu oldalon.

6. Szervező a kupont a Játékos e-mailcímére juttatja el. Szervező a kézbesítés tekintetében felelősségét kizárja, azt kizárólag egy alkalommal - a 4 fenti pályázati feltétel együttes teljesülését követő 15 munkanapon belül kiküldi a Játékos szállásfoglalásakor megadott e-mailcímére. Szervező kifejezetten felhívja a Játékos figyelmét arra, hogy olyan e-mailcím megadásáról gondoskodjon, mely levelezési fiókhoz illetéktelen személy nem fér hozzá.

Szervező kizárja továbbá felelősségét a Játékos által megadott adatok helyessége tekintetében. A szállásfoglalát követően az adatok módosítására nincs lehetőség. A Játékosok által megadott adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, e-mailcím-elírás, stb.), a kézbesítés, értesítés ez okból történő elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés során keletkezett károkért a Szervező minden felelősséget kizár.

A Szervező kizárja a felelősségét a bármely hálózat, számítógépes hardware vagy software bármilyen jellegű meghibásodása következtében elveszett, megsérült vagy elkésett Pályázatokért. A Pályázat elküldésének bizonyítását a Szervező nem fogadja el a megérkezés bizonyítékaként. Érvényes Pályázatnak kizárólag az tekintendő, mely a Szervező fenti e-mailcímére megérkezett.

A Szervező kizárja felelősségét a nyereménykupon beváltásának elkésettsége esetére, illetve a beváltási helyszín (Cserkeszőlői Aqua Spa) tekintetében. A Szervező kizárólag a nyereménykupont szolgáltatja, a beváltási helyszínen esetlegesen előforduló problémákért, balesetekért semmilyen felelősséget nem vállal! A nyereménykupon feletti összeg megfizetése a Játékost terheli, Szervező semmilyen körülmények közzött és semmilyen jogcímen nem köteles a kuponon felül a Játékos részére fizetni.

7. Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a fenti e-mailcímre érkező képeket a beérkezést követő 1 munkanapon belül feltölti a facebook oldalára. Abban az esetben, amennyiben a Játékos a Játék határidejének lejártát megelőző utolsó munkanapon küldi el a fényképét a megadott e-mailcímre, az elkésettnek tekintendő, tekinettel arra, hogy a játék határidején belül mind a 4 feltételnek teljesülnie kell.

8. A Szervező fenntartja a jogot, hogy PR-, reklám-, marketing-célokra felhasználja a Játékosok által küldött fényképfelvételeket. A Szervező fenntartja magának a jogot arra is, hogy a kuponnyereményt – annak tényleges, fentiek szerinti elküldése mellett – jelképesen is átadja a Játékosok számára és az ott készült hang-, kép-, filmfelvételeket PR-, reklám-, marketing-célokra felhasználja. Játékos a jelen pontban rögzített felhasználáshoz, és az 1. c) pontban jelölt feltöltéshez a Játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárul.

9. A Szervező a kuponnyeremények elküldéséig kizárhatja a Játékból azt a Játékost, aki nem felel meg a jelen Játékszabályzatban írt feltételeknek.

10. A nyereményhez tartozó esetleges adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli, azonban egyéb felmerülő költségeket a Szervező nem viseli, azok a Játékost terhelik.

11. A Játékból ki vannak zárva a Szervező Lázár és Lázár Kft. (címe: 1139 Budapest, Váci út 85.) dolgozói és ezen személyek Ptk. 8:1. par. (1.) bek. 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. A Játékból szintén ki vannak zárva a cselekvőképtelen vagy korlátozottan cselekvőképes személyek is (pl. 18 év alattiak).

12. A Játék Játékszabályzata a www.wellnesshetvege.hu internetes oldalon jelenik meg.

13. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából, játékából azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban, játékban csalást vagy hamisítást követ el.

14. A Játékos minden további feltétel kikötése nélkül beleegyezik abba, hogy a jelen Játék során általa megadott személyes adatai, illetve a részéről megküldött fényképen szereplők tekintetében az azon szereplők képmása a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező a Játék lebonyolításához minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül felhasználhassa. Az adatok kezelője a Szervező, aki az adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezeli.

Az a Játékos, aki ellenzi, hogy a Szervező a személyes adatait kezelje, adatai törlését a nyilvántartásból bármikor írásban indoklás nélkül kérheti a következő címen, vagy e-mailcímen:

- Lázár és Lázár Kft (1139 Budapest, Váci út 85.)
- rendezveny@wellnesshetvege.hu

A törlési kérelemnek a Szervező a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb a kérelem kézhezvételétől számított 25 napon belül eleget tesz. A Játékos a fenti címen, illetve e-mail címen kérheti adatai helyesbítését, továbbá az adatkezelésről tájékoztatást is igényelhet.

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Játékos a jelen játékban való részvétellel tudomásul veszi, hogy amennyiben nem adja meg a Játék lebonyolításához szükséges személyes adatait vagy amennyiben azok törlését kéri a kupon-nyeremény átadását megelőzően, az a Játékból való kizárásához vezet. Továbbá Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben vonatkozó jogszabály a Szervező részére kötelező adatkezelést ír elő, a Játékos által kért törlésnek a Szervező csak ezen kötelező adatkezelést követően tud eleget tenni.

Az adatok feldolgozását a Lázár és Lázár Kft végzi, a Játékos személyes adatait nem adja ki további harmadik személyeknek a Játékos előzetes, megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása nélkül. A Játékos az adatkezeléssel kapcsolatban jogorvoslatért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságához vagy bírósághoz fordulhat.

A Játék adatkezelési azonosítója: 41032

Budapest, 2016. Április 30.

x WellnessHétvége