Erotikus Masszázsok ?

Edzőtermi pletykák 2. rész:
- Valóban erotikusak a masszázsok?

Wellness Controll Csapatunk utánajárt, vajon inkább férfiak vagy inkább a nők járnak masszázsra? Wellness Masszázs vagy Erotikus?


Te szoktál masszázsra járni?
Gábor: Én igen. Kedvencem a LÁVAKÖVES masszázs. Bekennek olajjal és meleg kövekkel simogatnak. Hangsúlyozom, hogy ezek ősrégi masszázs technikák, nem szabad összekeverni a szexuális célzattal végzett masszázsokkal !

De ha valaki megérint, az már magában erotikus vagy NEM?
Kata: Szerintem NEM. Jól esik, de a legtöbb masszázs inkább egészségügyi jellegű. Én Shiatsu japán masszázsra járok, rendszeresen. Elég összetett, lazításokból és mozgatásokból egyaránt tartalmaz elemeket. Szerintem nem hasonlítható össze másik masszázzsal.

Van olyan masszázs amit valami miatt nagyon különlegesnek tartasz?
Kata: Igen, a MAURI masszázs. Olyan érzés, mintha az elemi erők kerítenének hatalmukba és maga a Föld ölelne magához. A Mauri masszőr mezítláb táncol masszázs közben, mert Ő közvetíti az energiát a testednek és a lelkednek is.


A kérdés: Erotikus Masszázs ?Melyik testrészed a leginkább érzékeny?
Gábor: NE NEVESS KI !!!! Én is voltam a MAURI masszázson, és ott ( 9o perces a masszázs) az arcodat és a füledet is megmasszírozzák. Hát a fül, - nagyon különös érzés. Én bevezetném otthon is. Esténként a feleségem, ha a fülemet masszírozná… azonnal Zeusznak érezném magam!


És neked Kata?
Kata: Ezek elég kényes kérdések. Szerintem, a masszőr és a vendég között elég bizalmas a légkör. Van, akinek évek óta van egy kedvenc masszőre és mindig hozzá jár. Valójában lényegtelen hogy a masszőr fiú vagy lány, csak ne legyünk szégyenlősek előtte. Nálam is van kedvenc, természetesen. Amikor a Lávaköves masszázsban van az a rész, hogy a tenyeremet masszírozzák és utána beletesznek egy forró követ. Hát, az a CSÚCS.

Okozott már váratlan meglepetést valamelyik masszőr?
Kata: Nekem igen. A Shiatsu masszázsban mikor hason feküdtem, a masszőr rálépett a talpamra teljes súlyával. Először megijedtem. De elbírtam és nem fájt. 1 perc alatt hozzászoktam. A hátamon nem mert még végigsétálni, de lehet hogy azt is megpróbáljuk. Szeretek kísérletezni.

Utolsó kérdés:

Gondolom nektek is van kedvenc masszőrötök?
Igen. Mindig azonos helyre járunk.


KEDVENC MASSZŐRÖK LISTÁJA.


 


 

 

Az Alpha Spa System

Számomra a masszázs a relaxáció és a szauna utánozhatatlan keveréke. A képen látható Alphamins gépben fekszik a páciens, habár ez túl egyszerű megfogalmazás lenne, mert én inkább egy testhez igazodó ágynak nevezném, mert annyira jók az alátámasztások, a forma és a párnák helye, hogy 6o perc alatt sem zsibbad a lábam, és nem kezdek el forgolódni. Az Alpha Spa kezelés alatt folyamatosan vibrációs masszázst végez a gép, és ha jól tippelem, infraszaunaként melegíti át a testet. Először van egy felmelegítési fázis, majd az elért szinten, úgy 65- 68 Celsius fokon tartja a hőmérsékletet 3o percig. Egyszer csak, éreztem, hogy patakokban folyik rólam a víz.   TOVÁBB..


 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x