Eplényi Libegő és kalandpark


Balatoni nyaralást tervezel?
Itt egy tipp, hogy mivel egészítsd ki élményeid a Balatonnál!


Ha elromlik az idő, vagy csak már szimplán sok a strandon a tömeg, de nem szeretnétek a szálláson maradni az egészcsaláddal, akkor sokszor bajos lehet a megfelelő programot megtalálni, ami a család minden tagjának élmény.  Kompromisszumokat kell hozni. Ez a program most a gyerekeknek kedvez inkább, majd mi felnőttek elleszünk valahogy, ez a program nekünk felnőtteknek tökéletes, de a gyerekekkel valamit kezdenünk kell, a nagyszülőket hogyan vigyük el erre a helyre, ők biztos nem éreznék jól magukat, és így tovább.   Ismerős?Van egy megoldás!
A Balaton északi partjától nem messze, mindösszesen 30 percnyi autóútra található Eplény, ahol télen sípálya üzemel /Intersport Síaréna Eplény/ nyáron pedig a családokat, párokat, a szabadba vágyóknak biztosítanak tökéletes kikapcsolódást.
A Kaland Hegyen található az Eplényi Libegő másnéven az Audi Sport 4 üléses felvonó, hazánk első 4 üléses libegője, ami összesen 200 méter szintet tesz meg a völgytől, egészen az Ámos-hegy tetejéig.
 
A libegőzés élménye mellett miénk lehet a csodálatos kilátás, az erdőközeli környezet, a természet szépségei mellett a friss levegő érzése is, hiszen messze a város zajától, bent az erdőben található a rekreációs központ.   A libegőt minden korosztály tudja használni, azaz nincs korhatár a libegőn, és az üzemeltetők készséggel segítenek a libegőbe való be és kiszállásnál, tehát idősebbeknek is kíváló élmény és szórakozás a libegőzés.


Ez még nem minden!
A hegytetőn a libegő kiszálllójától nem messze található egy közel 90 méter hosszú mezítlábas ösvény, ami nagyszerű szórakozást biztosít a család minden tagjának.  A mezítlábas ösvény a Kaland Hegyen több szelvényre van osztva, és ezek a szelvények fel vannak töltve különböző anyagokkal, mint például mulcs, fa, föld, homok, kő, murva, toboz.
Mondhatjuk hogy minden lépés egy új élmény, érdemes kipróbálni! A mezítlábas ösvény végén található az Ámos-hegyi kilátó, aminek a legfelső szintjéről belátni az egész Magas-Bakonyt, valamint tiszta időben még a Balatonig is ellátni!
Ha nem tudunk betellni a kilátással, akkor időzhetünk még a hegytetőn, hiszen a Das WeltAuto Panorámabár üveggel szélvédett teraszáról lélegzetelállító a kilátás, és még egy hűsítő italt, kávét, vagy akár egy könnyű ebédet is el tudunk fogyasztani.
Na de hol az élmény a gyerekeknek?
A völgyben a Játékszigeten INGYENES játékok várják a gyerekeket.
A trambulin, a mászófal és az ugrálóvár is szabadon használható, és még azon sem kell aggódnunk, hogy amíg a gyerekek játszanak nekünk ott kell strázsálni a játék mellett állva. A játékokra tökéletes rálátni a napernyővel védett teraszról, fából készült asztalok és padok találhatóak, közvetlen a büfé mellett!  Tehát ha szeretnénk kikapcsolódni miközben a gyerekek levezetik a felesleges energiájukat, akkor a Játékszigeten ezt tökéletes körülmények között megtehetjük.  Az ingyenes játékok mellett megtalálható itt még egy úgynevezett Szkíta Aranymosó is, ahol a gyerekek a büfében vásárolt homok csomagból tudják kimosni szita és víz segítségével az apró kincseket: ásványokat, kagylókat amiket utána hazavihetnek magukkal.


Ha az élmény és a kikapcsolódási lehetőség nem lenne elég, akkor érdemes az árakra is kitérni.
Családi kedvezményük segítségével nem csak a család, hanem a pénztárcánk is jól érzi majd magát, ugyanis egy 4 tagú család oda-vissza libegőzése mindösszesen 6.400 Ft-ba kerül!

Vannak további kedvezményeik is, érdemes meglátogatni a Kaland Hegy weboldalát.

Fedezd fel te is Eplényt!   
Eplényi libegő és kalandpark

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam