EGY EGYEDÜLÁLLÓ APA SZÍVSZORÍTÓ ESKÜVŐI FOTÓIAz USA-ban 2009-ben házasodott össze Alisson és Ben és mint sok más pár esetében, akkor egy sor esküvői fotó készült róluk is az új otthonukban. Van úgy hogy a sors kegyetlensége közbeszól és akkor hiába a gyönyörű esküvői ruha, a lélegzetelállító otthon és a szerető család. Mindannyiunk környezetében vannak hasonlóan szívszorító történetek, mint az övék...

A csodálatos esküvő után sajnos a boldog élet együtt nem tartott sokáig. Alisson, a feleség váratlanul megbetegedett és 2 évvel a lakodalom után meghalt tüdőrákban 2011-ben, maga mögött hagyva a férjét és kislányukat, Oliviát. Két évvel később, a család úgy döntött, hogy eladja a házat, és máshová költözik, hogy a megroppant családi kör a friss környezetből majd új erőt meríthessen.

De mielőtt elmentek, Ben és lánya úgy döntöttek, hogy a  az esküvői fotókat újrafotózzák, hogy az emlékezetükbe beégett gyönyörű, de szívszorító fotók új értelmet kaphassanak."Miután elkészültek a fotók, elköltöztünk. Most pedig meg szeretném osztani az emberekkel ezeket a fényképeket, hogy megmutassam a történetünket mindenkinek, hogy a fényképeken keresztül elmondjam, hogy bár én már elvesztettem a feleségemet 2011-ben, de a történetünk folytatódik és évek múltán is minden nap szembe kell néznünk a valósággal a kislányommal. A történetünkkel szeretném felhívni a társadalom figyelmét valamire, amin minden nap emberek tízezrei mennek keresztül." (forrás: PEOPLE)
  

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam