Danubius Termál Hotel Sárvár BLOG

A wellnesshetvege.hu weboldal csapata inkognitóban járja a wellness hoteleket, és olyan információkat gyüjt, amelyek nem publikusak a szállodák reklám anyagaiban.  Ök a Wellness Controll Csapat!

Novemberi Titkos Látogatásunk  a Danubius Termál Hotel Sárvár - ban:

Sárvár felé félúton befogott bennünket a hóesés. Érkezésünkre fehér ruhába öltözött a Danubius Termál Hotel Sárvár - t körülölelő arborétum. Ázfa fázva befutottunk és elfoglaltuk  a szobáinkat. A kellemes meleg és a barátságos személyzet hatására az első pillanattól kezdve otthon éreztük magunkat. Nem kellett semmit kérdezni.

A fürdököpenyek az ágyunkra voltak készitve szobaszámmal, mellette a tájékoztató. Természetesen nem dohányzó szobát kaptunk, ahogyan kértük. Végre egy hotel ahol nincs hideg, nem zörög a légkondi. Az aulában finom kamillás citromfü illat árad, pont ugy mint otthon.Sárvár termál hotel  - hotelek Sárváron

 
A szálloda nem új, ugy 2o éves lehet. A személyzet tapasztalt és udvarias. Finoman, semmi tolakodó személyeskedés. A pincérek a hölgyeknek tálalják elöbb a  levest és utána a férfiaknak ahogyan ez illik. A szálloda kora egyedül a bútorok stilusán   látszik. Minden gondozott, szépen kidolgozott, valószinüleg rendszeresen felújitják és bövitik az épületeket. A szauna rész nem régen készült el.
 
Második napon szemezgettünk a wellness-fittness programok között. Kipróbáltuk a gerinc tornát és a kondi termet. A sok finom étel mellett ránk fért egy kis mozgás. Annyira jól éreztük utána magunkat, hogy minden napra terveztünk 2-3 óra aktiv periódust. Követlezö alkalommal a szállodához tartozó gyönyörü szép arborétumot jártuk be. A Sárvári Gyógyfürdő sincs messzebb 3o percnél.


Érdemes meglátogatni, a napijegy 17oo Ft. (nem tartalmazza a szauna belépöt ! ) Szobafoglalás
6 éven aluli gyerekek részére bébi medence és kaland medence illetve óvoda áll rendelkezésre. Mivel a hotel saját medencéihez fürdőköpenyben és papucsban is le lehet menni, a kinti hóesés miatt úgy döntöttünk, hogy a házban található 4 medence és a szauna számunkra tökéletes. Ennél többre nem vágyunk.
 
Egyetlen problémánk a sok külföldi nyugdijas volt. Mindig akkor mentünk a wellness részlegbe amikor ök étkeztek. Egyéb idöpontokban elfoglalták a szaunát, a hidromasszázst és egy pihenő ágyat sem hagytak szabadon.   ( a kicsi képek kattinthatóak)Sárvár szállás wellnesshotel Sárvár szállás wellnesshotel Sárvár szállás wellnesshotel

 
Az ebéd és a vacsora müködése is érdekes, svédasztalos, de a föételt menükártyáról választottuk ki. A pincérek segédkeztek, hozták nekünk a teát, kávét és amit kértünk. Én már a svédasztalos elöételtöl úgy jól laktam, hogy gyakran lemondtam a narancsos kacsáról. Ha a fürdés után ugy éreztük hogy már ebédelni sem maradt erönk, csak kértünk egy levest az átrium kávézóban. Nekem nagyon tetszett hogy a léböjt kurán lévő vendégeknek külön teritettek és nem a sok csábitó finom étel között kellett ebédelniük.
 

Könnyed, láthatatlan gondoskodás. Erre számithat, ha Sárvárra látogat. 

Nagyitható Képek:

Sárvár termál hotel  - hotelek Sárváron - Sárvári hotelek szállodák
Arborétum
Sárvár termál hotel  - hotelek Sárváron - Sárvári hotelek szállodák
Arborétum
Sárvár termál hotel  - hotelek Sárváron - Sárvári hotelek szállodák
Sárvár Thermal Fürdö A Wellness Controll Csapat további akciója:

1.  Héviz Hotel Hélios - hévizi szálloda!
2 . Bükfürdö Répce GOLD a kedvencünk!
3.  Mezőkövesd ZSÓRY Fürdő
4.  Balaton hotel Azúr**** Siófok
5.  Danubius Termál Hotel Sárvár
6.  EGER Park Hotel EGER 
7. 
Kastélyhotel Parádsasvár...
8. 
Hotel Karos Spa****superior Szálloda.
9.  Hotel Balaton és Semira Day SPA

További szállások szállodák Sárvár .


Gyors navigáció :  Sárvári szállodák  Sárvár wellness  Hotel Sárvár  Sárvár wellness szállás  Sárvár szállodák   Sárvár Akciós ajánlatok   Sárvár Termál hotel   Wellness Szálloda   Sárvár Félpanziós wellness ajánlatok   Szállás Sárváron   Wellness szállás Sárvár   Wellness ajánlatok  Sárvár 3 csillagos szálloda  Wellness Sárvár  Wellness hétvége utazásokhegyvidék szállás   wellness hétvége akció  wellness  last minute utak belföld   akciós belföldi üdülés  wellness szállodák   wellness akciók  wellness hétvégék  üdülési csekk wellness Last minute belföld  Március 15 hosszú hétvége   Valenti nap  Farsang   Balatoni szállodák  debrecen wellness szállodák  wellness akciók  Hosszú hétvége   Hétvégi programok  gyerekbarát szálloda  gyerekbarát hotel   wellness hétvége   Hosszú hétvége  akciós belföldi üdülés  last minute belföld belföldi nyaralás  last minute utak belföld   belföldi nyaralás 2010 Március 15   wellness

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x