Céges juttatások - wellness területen

 KONFERENCIÁK Wellness Hotelben - Segitünk kiválasztani a legjobb helyetAz egyes béren kívüli elemeknek, attól függően, hogy mi a munkáltató szándéka, eltérő a termelés, termelékenység növelésére gyakorolt ösztönző hatással birnak .. ugyanakkor a munkáltatónak érdeke , hogy dolgozója pihenö idejét megfelelö rekreációs tevékenységekkel, kellemes környezetben töltse el, igy megnövelje szellemi és fizikai teljesitő képességét.

CAFETERIA Rendszerek

Üdülési csekk.

A béren kívüli juttatások körében egyre népszerűbb az üdülési csekk formájában nyújtott juttatás. Az üdülési csekk egyre több szolgáltatás igénybevételére felhasználható, és a csekket beváltó szolgáltató helyek száma is évről évre nő.
APEH nyilatkozat. ITT.

 

Egészségpénztári Keret

A gyógyüdülés esetén a szállás és a gyógykezelés költsége elszámolható orvosi javaslat, ajánlás megléte esetén, számla ellenében. Étkezés, parkolás valamint az idegenforgalmi adó költsége nem elszámolható. A szálláshely minőségi kategóriája minimum háromcsillagos (***) lehet, naptári évenként együttesen legfeljebb 160 ezer forint összegben.


Konferenciák Wellness Hotelben Ajánlatunk KLIKK

Céges Csapat épités és Party szerviz.A csapatépitő rendezvények fő célja, hogy a helyszínen kellemes hangulatú baráti légkört alakítsanak ki, mely az egyszerû munkatársi kapcsolaton túl a kölcsönös bizalom erõsítését is szolgálja. A jól felépitett feladatok elvégzése után kellemes kikapcsolódást jelent a szállodák Wellness részlegének felfedezése.  Együttmüködő partnerünk a Party-Müvek Kft  garantálja  az emlékezetes események profi szervezését  a kiválasztott Wellness Hotelben.  
Egészségpénztári BEVÁLTÓ helyek keresése >>>

Kérje részletes Konferencia ajánlatunkat:      Sales kukac wellnesshetvege.hu

 

Üdülési csekk beváltó helyek 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam