Belföldi Aquaparkok

HungaroSPA Gyógy-, Élmény-, Strandfürdő (Aquapark) - Hajdúszoboszló

Belföldi wellness akciók, Aquaparkok, Hungarospa HajdúszoboszlóA Hungarospa 2000-ben épült, Magyarország első csúszdaparadicsoma. Az Aquapark már júniustól fogadhatta a látogatókat, s a hazai és külföldi vendégek körében egyaránt óriási népszerűségre tett szert. A 12 méter magas indítótoronyból indulva kilenc különféle pályából választhatnak a nagy csobbanás szerelmesei. Az apróságokat a tengerparti világ csobogói, a medencében álló élethű elefántjai, két gyermekcsúszda, valamint fajátszótér kápráztatja el! 2002-ben területét duplájára bővítettük, valamint 3 új csúszdaelem épült. Aki elfáradt a csúszdázásban, a sodrófolyóban vagy a 3 új strandmedencében pihenheti ki magát (felnőtt, gyermek és bébi medence).A bébi medencében vizivár várja a legapróbbakat.


Aquapark nyitva tartás
10:00 - 18:30
Jegyárak egész napra:
05.01-06.30 és 09.01-30. között: nagycsúszdák 2.900 Ft, minicsúszdák 1.500Ft
07.01-08.31-ig: nagycsúszdák 3.100 Ft, mini csúszdák 1.900Ft

Szállás lehetőség, fürdő mellett - közvetlen átjárás:
Hungarospa Thermal Hotel***, Hajdúszoboszló
Hunguest Hotel Aqua-Sol****, Hajúdszoboszló
Hotel Délibáb****, HajdúszoboszlóAquaworld Budapest

Belföldi wellness akciók, Aquaparkok, Aquaworld BudapestEurópa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak. A vízi élményközpontot 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fedi. Ez a kupola olyan széles, hogy egy egész kékbálna-család is kényelmesen elférne alatta! Lélegzetelállító látványosság a függőhidakkal, tornyokkal és medencékkel körülölelt Angkor-romtemplom sajátosságait idéző központi épület. A „mosolygó szobrok” birodalma harmonikusan illeszkedik az Aquaworld-koncepcióhoz, melynek célja egyedi építészeti és műszaki megoldásokkal összetett élményeket kínálni a fürdőkultúra szentélyét felkereső vendégeknek.


Nyitva tartás
(csúszdák, élménymedencék élményelemei)
10:00 - 22:00.
Jegyárak: felnőtt belépő 5.690 Ft, diák és nyugdíjas belépő 4.550 Ft

Szállás lehetőség, közvetlen átjárással:
 
Aquaworld Budapest Resort**** superior, BudapestHungaroSPA Gyógy-, Élmény-, Strandfürdő (Aqua Palace fedett élményfürdő) - Hajdúszoboszló

Wellness hétvégék Belföldi wellness akciók,  Hajdúszoboszló Aqua Palace

Az Aqua-Palace fedett élményfürdő Hajdúszoboszlón, Európa legnagyobb fürdőkomplexumának részeként jött létre.  Az élményfürdő 15000 m2-en, 1600m2 vízfelülettel, egyszerre 1000 fő befogadására alkalmas. Az Aqua-Palace 20 medencéje közül 8 a földszinti fürdővilágban található. Az exkluzív élménymedencék különböző korokat és helyszíneket idéznek meg. Minden medencében egyedi látvány varázsolja el a fürdőzőket. Élményfürdőrendszer mindazoknak, akik különleges, tematikus fürdőmiliőre, egyedi wellness élményekre vágynak:  trópusi fürdő, jégbarlangfürdő, mozi-fürdő, Pávai termálfürdő, barlangfürdő, Római fürdő, Gangesz fürdő, tengeri fürdő

Aqua Palace nyitva tartás: 9:00-19:00
Jegyárak:
01.01-05.31 és 09.01-12.31. között hétköznap:
felnőtt belépő: 3.200 Ft; diák belépő: 2.200 Ft
01.01-05.31 és 09.01-12.31. között hétvégén:
felnőtt belépő: 3.400 Ft; diák egész napos: 2.400 Ft
07.01-08.31 minden nap:
felnőtt belépő: 3.800 Ft; diák belépő: 2.800 Ft
 
Szállás lehetőség, közvetlen átjárással:
Hungarospa Thermal Hotel***, Hajdúszoboszló
Hunguest Hotel Aqua-Sol****, Hajdúszoboszló
Hotel Délibáb****, Hajdúszoboszló


Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvári Gyógy-és WellnessfürdőKristálytiszta víz, nagy, világos pihenőterek, fitnessterem, exkluzív szauna-világ (fürdőruha nélküli terület), gyógy- és wellness szolgáltatások széles skálája várja a vendégeket a sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A kiváló minőségű gyógyvízzel telt medencék mellett élménymedence és bébi pancsoló is gondoskodik a szórakozásról a család minden tagja számára. Nyáron a fürdő szolgáltatásainak palettája még színesebb: A strandolás szerelmesei birtokba vehetik az óriási strandmedencét, a fejesugró öblöt, a hullámmedencét, az ingyenesen használható csúszdát, a gyermekek kedvencét, a kalandmedencét kalózhajóval és vízi várral, a külső bébi pancsolót, valamint a különböző sportpályákat. Számos ingyenes program, sportversenyek, zenés produkciók szórakoztatják a vendégeket hétvégenként a fürdőben.

A 2010-ben átadásra került családi fürdőkompexumnak köszönhetően a szolgáltatások köre kibűvült:
Külsô-belsô élménymedence, strand medence, hullámmedence, fejesugró öböl, óriáscsúszdák – köztük 3 új óriáscsúszda –, kalandokban gazdag gyermek élménymedencék, bébipancsoló, fedett úszómedence, megújult fitneszterem és bowling pálya, több generációs játszótér és sportpályák gondoskodnak a szórakozásról. Az új családközpontú fürdôépületben pancsolómedence, játékos gyermek medence, pezsgôfürdô, hullámmedence, mászófal, 3 épületet elhagyó majd visszatérô csúszda garantálják az igazi élményt.

Nyitva tartás: 8:00-22:00
Jegyárak: felnőtt egész napos: 3.200 Ft, diák belépő: 1.700 Ft

Szállás lehetőség, közvetlen átjárással:
Park Inn by Radisson Sarvar Resort & Spa****, Sárvár
 
További sárvári szállások:
Danubius Health Spa Resort Sárvár****
Harmónia Termál Hotel***
Hotel Viktória***


Napfényfürdő Aquapolis - Szeged

Napfényfürdő Aquapolis SzegedA négyévszakos víziváros 4400 m2 vízfelülettel, Európa leghosszabb, éves üzemelésű vízícsúszdájával várja vendégeit Szegeden, ahol a fürdőkomplexumon belül minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási formát. A Napfényfürdő Aquapolis élményfürdőjében 13 (9 beltéri és 4 kültéri), összesen 1000 méter hosszúságú csúszda áll a kalandot és szórakozást kereső fürdővendégek rendelkezésére. Csúszdaparkunk büszkesége a 30 méteres toronyból induló, lifttel megközelíthető 272 m hosszú, zárt óriáscsúszda, ami Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb, valamint a 223 m hosszú, zárt óriáscsúszda kamikaze szakasszal.

Nyitva tartás: 9:00 - 20:00
Jegyárak: felnőtt napijegy: 4.700 Ft, nyugdíjas és gyermekjegy (4-11,99 éves korig): 2.400 Ft

Szállás lehetőség, közvetlen átjárással:
Hunguest Hotel Forrás****, Szeged


Akciós belföldi ajánlatok   Hosszú wellness hétvége    Wellness Ajánlatok  belföldi ajánlatok   Gyógyfürdők Magyarországon
Élményfürdők   Zsóry fürdő  
Bükfürdő szállás 
Gyopárosfürdő szállás
Cserkeszőlő gyógyfürdő 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam