BIOREZONANCIA állapot felmérés

 


Tapasztalataimat szeretném olvasóinkkal megosztani, a következő 4 héten keresztül, hogy átfogó képet kapjunk a hazai szépségipar által biztosított és mindenki számára elérhető sőt megfizethető kezelésekről és azok hatásáról – eredményeiről. Kérem, tartsanak velem. Ebben a cikkben a Bio rezonancia kezelést szeretném bemutatni.

Az előző részek : 
   Életmód és Fogyókúra Tanácsadás.
   Az Alpha Spa System

Önt is szeretettel várják a Relax Spa
(Életmód és fogyasztóközpont)-ban.


Telefon:
06 1  201 8719

 

4. alkalom : Biorezonancia  Állapot felmérés. Ezúttal nagyon pontos voltam. Kíváncsian vártam, mi fog ez alkalommal történni velem. Még nem volt alkalmam résztNelson féle diagnosztika biorezonanciás állapotfelmérés  BUDAPEST  Relax SPA életmód szalon venni ilyen felmérésen, biorezonanciás géppel.

Amikor egyik kedves barátnőm rövid 2 hónapos betegség után hirtelen meghalt, úgy éreztem, minden, amit megtudok magamról, akár jó akár rossz hír, nagyon fontos és szükséges ahhoz hogy még legalább 1o évet egészségben a családommal eltölthessek . A ránk leselkedő rákos daganatok és rémes gyógyíthatatlan betegségek szükségessé teszik a megelőzést a lehető legmélyebb szinten. Ezért 6 hónappal ezelőtt részt vettem egy alapos manager szűrésen. Ezt azért írom le előzményként, hogy tudományos alapokra helyezzem a további ismereteimet. A manager szűrés teljes állapot felmérést, mammográfiát, szemészetet, ultrahang vizsgálatot is tartalmazott. Több meglepetéssel szolgált – többek között nem tudtam, hogy egy sima vérvétel és labor elemzés díja magánrendelőben már meghaladja a 7.ooo Ft-ot.

Nos, a több napos manager szűrés után úgy éreztem, megnyugodhatok. Habár lejárt már felettem a GARANCIA, itt-ott fájni fog, de alapvetően egészséges vagyok.

Nelson féle diagnosztika biorezonanciás állapotfelmérés

BIOREZONANCIA – miért nem próbáltam ezt ki HAMARABB? A Biorezonancia Vizsgálat működése: Egészséges és beteg szerveink különféle rezgéseket bocsátanak ki. Ha a gép a normálistól eltérő hullámokat , akkor az adott testtájat valami elváltozás érte, legyen az baktérium, vírus vagy akár egy kullancscsípés. Fél óra alatt a gép, feltérképezi egész testünket. A vizsgálat és az eredmények elemzése csak 9o percig tartott, és sokkal átfogóbb és alaposabb volt, mint az eddigi orvosi vizsgálatok együttvéve. Teljes testre, minden belső szervre kiterjedt, (röntgen és ultrahang segítsége nélkül) SŐT , vajon melyik orvosnak van olyan szeme, hogy a láthatatlanul megbúvó nyaki csigolya meszesedésemet ránézésre megállapítja? Ami legnagyobb különbség a Relax Spa állapotfelmérés, ( igaz „csak” természetgyógyász végzi) és a magyar orvosi praxis között az, hogy az orvosok miután detektálták az elváltozásokat, általában csak annyit mondanak, hogy „próbáljon meg ezzel együtt élni”. Vagy írnak fel fájdalomcsillapítót, antibiotikumot esetleg gyógytornát. Ezzel szemben Júlia ( RELAX SPA) alaposan utánanézett a problémáknak, és a megoldási lehetőségeknek. Alacsony vérnyomás, és rossz oxigénellátás. (mennyi nő szenved ezektől a szimptómáktól… talán éppen Ön is ??) Nos, nem kávét kell inni, és vastablettát szedni, hanem többet kell mozogni.Biztos vagyok benne, hogy orvosaink fejében óriási mennyiségű tudás van felhalmozva. De ahogyan mondani szokták, mindaddig, amíg ezt önmagukban tartják, és nem adják tovább a betegnek, ez a tudás mit sem ér. Júliában azt szeretem a legjobban, hogy amint lát valamit, azonnal tudja melyik orvosi könyvét vegye le, melyik vitamint, táplálék kiegészítőt nézze meg, ami nekem leginkább használni fog. A gyógyszereket is beméri a géppel, mert különböző anyagokat a testem különböző mértékben tud hasznosítani, és ez személyenként változó.
Különböző rejtett panaszokra is fény derülhet, sokan ezért sem tudnak lefogyni. pl bélrendszer, emésztés, puffadás – manapság sokan szenvedünk ezekkel a problémáktól, és nem is akarunk rájuk figyelni, pedig nagyon fontos lenne, és minderre szintén megfelelő táplálék kiegészítőt ajánlanak).

Nelson féle diagnosztika biorezonanciás állapotfelmérés  BUDAPESTLegnagyobb meglepetést az okozta számomra, hogy voltam szemorvosnál, és készen van a szemüveg „receptem” de nem egy normál szemüvegre, mert nekem „cilinderes” a szemlencsém, amit eddig egyetlen orvos sem diagnosztizált. A lencsébe különleges csiszolásra van szükség, a rossz fénytörés miatt. Valószínűleg már kitalálták. Igen, a Biorezonanciás vizsgálat ezt is megmutatta. Bárcsak hamarabb tudtam volna erről. Én kötelezővé tenném a normál körzeti orvosok részére a berendezés használatát. Addig pedig amíg ez nem teljesül, ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki.

Az állapotfelmérést kedvező áron bárki igénybe veheti, fogyasztó programon kívül is.
Kérjen további tájékoztatást a következő Telefon számon : o6 -1- 201 8719 ( weboldal:   RelaxSPA.hu)

Mellműtét előtte utána fotók. az ÉN mellműtétem története - kérdések - válaszok
  

 

Számítógépes Állapotfelmérés (Biorezonancia)

Computeres Biofeedback Állapotfelmérés Budapest

Vizsgálatunk egy Nelson-féle biorezonanciás állapotfelmérés, allergia teszt, aurakép, szövetek és sejtek állapotának felderítése, a lehetséges betegségek okainak feltárása, testi, lelki és szellemi szinten a stressz lehetséges okainak feltárása céljából. Az új diagnosztika és terápiás módszer segítségével, amelyet computer vezérel, az energetikai orvoslás találkozik a hagyományossal.

Több mint 3000-féle anyagra vizsgálható a paciens reakciója. Olyanokra, melyekkel a bennünket körülvevő környezetben kerülünk kapcsolatba, illetve amelyeket az emberi szervezet is, tartalmaz. A vizsgálattal mód nyílik szervezetben kialakult, minimális, még alig észlelhető eltérések kimutatására is, amelyek a későbbi súlyosabb elváltozások előjelei, esetleg kiinduló okai .. 
 

Természetgyógyász Biorezonancia  csontkovács  
 


 

Mellműtét előtte utána fotók. az ÉN mellműtétem története - biorezonancia
 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam