Akupunktúra


Én minden orvosi beavatkozástól félek, nekem minden fáj, és hajlamos vagyok az ájulásra. Tehát én vagyok a tipikus problémás beteg. Vérvételre nem indulok el vészhelyzeti csoki nélkül, ami egy kicsit segit helyreállitani a vérnyomásomat, és elárulom, nagyon szégyellem magam, mert soha nem adok vért másoknak, mert félek hogy a vérem is olyan gyenge és vashiányos hogy bárki is kapná meg, csak rosszabbul járna vele. Tehát ilyen elözményekkel a hátam mögött rábeszéltem magam az akupunktúrára.


A szobában kellemes meleg volt, már 2 páciens feküdt az ágyakon, teleszúrva tükkel. Félénken megkérdeztem öket, nemAkupunktura NEM fáj. fáj? Nem fájt nekik! Körbenéztem. Mindenkinek az ágya mellett volt egy szék , kicsi szönyeg, hogy ne fázzon a lába, tiszta lepedö, párna.... Hipp-Hopp jött az orvos, fertötlenitette kicsit a bört az adott ponton, és 5 mp alatt minden tü a helyén volt. Próbáltam öket számolni, de nem sikerült.


Talán csak megérzem öket és sikerül megszámolni..... de nem, nem éreztem egyet sem. Csak a szétáradó meleget a hátamban. Lekapcsolták a villanyt, 20 perc pihenö, mindenki feküdt mozdulatlanul... nem is árt egy kis szundikálás a mindennapi rohanásban. Ugy tippeltem, talán 6 tü lehet... de nem több mint 8.... lehet hogy aludtam egyet??


A növér ugyanolyan gyorsan kivette , mint ahogyan az orvos beszúrta a tüket. Megkérdeztem, mennyi volt? 10 db. Az elöttem lévö szekrényben kicsi üvegek voltak, rajtuk nevek, és bennük a tük. Nahát, ezt a luxust! Saját, névre szóló tüket kapunk???? Királyság!! Legközelebb megkérdezem , hogyan müködik ez a dolog. Jövök a következö héten is!!!  ..és kérek még allergia ellen is,  és elhizás ellen...és még..... olyan leszek mint egy kis sündisznó.

Elektromágneses Akupunktúra

Irta: Lázár Mária

Várjuk leveleiket és véleményüket a FORUMban.
a wellnesshetvege.hu csapata

Cikkeink a következö témákban jelentek meg:

Allergia Ellen - Zéró Diéta

Irisz diagnosztika

Manuál terápia (csontkovács)

Allergia Ellen

Figyelem,  a rovatban megjelenö cikkek szerzöi jogvédelem alatt állnak, a szerzök beleegyezése nélkül nem másolhatóak és nem használhatóak fel.

Alexandria KönyvekAjánlott Irodalom:

AKUPRESSZÚRA
Egy út az egészséghez
HILLEBRECHT, MAITRI

Maitri Hillebrecht könyvéből megismerheti a legfontosabb akupresszúrapontokat, elhelyezkedésüket, az indikációkat, az esetleges érdekességeket. Megtanulhatja a csakráknak a többi pontokkal való kapcsolatát, valamint az alkalmazás technikáit
 

 


WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam