AVON NIVEA Garnier Clarins DOVE arckrém tesztek
 


Megfigyeltük
, hogy a kozmetikai termékek élete egyre rövidebb. Megjelenik egy uj Nivea DNA krém és egyben meghal a Nivea Q10 . Igy kedvenc kipróbált krémeink gyorsan eltünnek, és állunk tanácstalanul a polc elött, azon tanakodva - vajon melyiket válasszam? Még nehezebb a helyzet, ha egyes alkotórészekre érzékenyek , allergiásak vagyunk. Kipirul vagy viszket az arcbörünk, esetleg reggel vörös szemekkel ébredünk. Senki nem szeret kockáztatni új krémek kipróbálásával. A fiatalitó arckrémek ára is elég jelentős. Ezért most szeretnénk olvasóink részére egy kis áttekintést nyujtani, saját börünkön végzett tesztjeink eredményeiről.

Elözetesen egy jó tanács. Mielött megvásárol egy tizezer forint körüli krémet, próbáljon beszerezni termék mintát. Leggyakoribb előfordulási helyük, a gyógyszertárak, a kozmetikai üzletek és a nöi magazinok. Általában véletlenszerüen osztanak ilyen mintákat és soha nem azt amelyik nekünk éppen akkor hasznos lenne. Álljon elő konkrét kéréssel. „ Szeretném kipróbálni a NIVEA Q10 krémet. Nincs véletlenül egy termékmintája? „ csodálkozni fog, egy – két héten belül találni fog minden ujdonságból mintákat és Ön is kedvére tesztelheti öket.

Másik fontos tudnivaló, a nappali és az éjszakai krémek közötti különbség. Az éjszakai krémek mindig vaskosabbak, zsirosabbak, több tápanyagot tartalmaznak és nem számit éjszaka ha zsiros a bör felszine. Ugyanez a hatás nem jelentkezik a nappali krémekben , melyek inkább gyors felszivódásúak, hidratálóak, kevésbé okoznak szem irritációt. Ezt a használati szabályt érdemes betartani. Csak akkor cserélje fel a nappali és az éjszakai krémet, ha hideg télben szeretné védeni börét a külső hatásoktól. Ebben az esetben nyugodtan használjon zsiros éjszakai krémet.

Teszt eredményeink:

Nivea Q10Nivea Q10:
Nyáron túl zsirosnak találtuk, nehezen lélegzik a bör alatta. Ugyanakkor már ösztöl kezdve végig a téli hónapok alatt ez bizonyult a leghatásosabb krémnek. Tartalmas, összehúzza a bört, és láthatóan csökkentek 2 hét után a homlokon és a szem sarkában lévő ráncok. Árfekvése kedvező.

Avon Ageless result
Töménysége sokkal lazább, folyékonyabb mint a többi krém. Ezért hajlaGarnier UltraLift Éjszakai krémmosit arra hogy arcpakolás mennyiségü krémet kenjünk az arcunkra. Ebben kicsit a kinyomó szelep is szerepet játszik. Ha tulszaladt, masszirozzuk vele a nyakunkat is.

Garnier
Mig télen a Nivea Q10-et tartottuk a legszimpatikusabb krémnek, ugyanezt mondhatjuk el a Garnier arckrémről a nyári időszakban. Nagyon kellemes, lágy érzés, gyors felszivódás, nincs zsiros érzés. Már 2 hét után látható jele van a használatnak. Ha utazásaihoz nem csomagolja be, hiányérzetet fog okozni.

ClarinsClarins.
Egyike a legdrágább arckrémeknek. A leirása szerint egyértelműen hidratáló és a legujabb technológia alapján készült. Nem zsiros, közepesen gyors a felszivódás ( mivel a kapszula rendszerü felépités több órán keresztül adagolja a hatóanyagokat.) Nálam ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy erös dörzsölés hatására a késöbb felkent arcpúderrel együtt elhagyta az arcomat. Olyan hölgyeknek ajánljuk akik nem használnak sminket és szeretnék ha a börük egész napos ellátásban részesülne. A krém anti allergén, de nekem nappal bepirosodik a szemem töle, ezért csak éjszaka használom. ( csukott szemmel.)

VICHY  LiftActivVichy Liftactiv
Csak gyógyszertárakban kapható. Ez a legdrágább krém amit teszteltem. ( a pénztárcámnak elég megterhelő volt, mert az adóhivatal nem ismeri el ezen közhasznú tevékenységeim költségeit) Első alkalommal olyan börfeszülést éreztem az arcomon, hogy irritációra gyanakodtam. De a piros szin elmaradt. Ezután gyakrabban használtam, kevesebb krémet. Határozottan érezhető a 2 -3 óráig tartó börfeszitő hatás. A krém elég száraz. Gyorsan felszivódik, ugyanakkor börápoló, zsirositó hatása nincs. Nyáron ez nem okoz gondot, de télen másik, általános arckrémmel együtt ( Dove) használtam a hideg és a szél elleni védelem miatt.

Dove.
A Dove krémek közül a testápolók szerintem a kategóriájukban a legjobbak. Az Arckrémek inkább egy mellékág, nem igazán profilja a Dove márkának. A testápolókból sokkal többféle célra találunk remek krémeket. Igy például választhatunk börfeszesitő krémet, barnitó krémet, flakonost vagy tégelyest, kinek melyik a kedvence. Érdemes kipróbálni a Nutri Szérum fedőnevü testápolót, mely kicsit olajos jellegü, de meghökkentöen jól kenhető. A magasabb ápoló hatás ellenére (olajos krém) a kezelt börfelületen felére csökkentek a pattanások. Tengerparti utakon napozás után gyakran arckrém helyett is ezt használom.

Helia D.
Valamikor kedvenc arckrémem volt. Igy nosztalgiából beválasztottam a kosárba. Kellemes könnyen kenhető és gyorsan felszivódó állag, a megszokott kis fekete tégelyben. Ránctalanitó hatása nincs. A napraforgó szárából kivont hatóanyagokat tartalmaz. Sajnos nálam komoly légzöszervi irritációt okoz.
WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x