Oldalak:
123456...

Wellness akciók

1 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 július 1 és 2017 augusztus 31 között
Ellátás: Csak reggeli
Kétágyas szobában 2 fő esetén
13 750 Ft
/fő/éj
Szállás reggelivel, a wellness részleg korlátlan használata: fedett, fűtött medence, pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, merülő medence, kültéri medence, gyermekpancsoló, időszakonként: sörös-sós-mézes felöntések, gyertyafényes, éjszakai pezsgőfürdő Party, gitárest. Japánkert, napernyő, napozóágy, tetőterasz, panorámalift. Gyermekjátszótér: homokozó, hinták, hintaágy, kerti kisház, hálóval körülvett trambulin, ping-pong, kosárlabda palánk. Nyáron: kültéri medence, gyermekpancsoló. Fogászati állapotfelmérés, konzultáció, szemvizsgálat, programajánló, korlátlan Wi-Fi internethozzáférés, a csomagajánlatokat foglaló vendégek részére zárt parkoló. Szállodánk Keszthelyen, a Balaton partjától mintegy 350 méterre található.

4 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 október 27 és 2017 november 5 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fő esetén
14 800 Ft
/fő/éj
Az árak a foglaltság függvényében változhatnak! Szállás félpanzióval (reggeli és vacsora büféasztalról). A szálloda wellness-szigetének használata (úszómedence, jacuzzi, pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, gőzkabin). Éjszakák számával megegyező számú gyógy- és strandbelépő (I. zóna) a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba. Részvétel a sport- és szórakoztató programokon. Fürdőköntös használat. WIFI a lobbyban.

2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 április 27 és 2017 december 22 között
Ellátás: Félpanzió
2 ágyas szobában 2 fő esetén
17 550 Ft
/fő/éj
Áraink korlátozott szobaszámra készültek, és az aktuális, szabad kapacitás függvényében változnak. Árak: 1 ágyas szobában 1 fő esetén: 26.010 - 37.710 Ft/Fő/éj között 2 ágyas szobában 2 fő esetén: 17.550 - 29.295 Ft/Fő/éj között Szállás félpanziós ellátással (büféreggeli és ebéd vagy vacsora). Korlátlan fürdőrészleghasználat: fedett termálmedencék (33 és 37 °C), úszómedence, 200 m2es kerti élményfürdő víz alatti zenével és esténként fényjátékkal, kerti termálmedence napozóterasszal (májustól szeptemberig), pezsgőfürdő, bio (aroma) szauna, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, élményzuhany, pihenő tér fűtött padokkal, finn rönkszauna a kertben, mezítlábas taposóösvény a napozóteraszon (szezonális). Hetente 3 táncoktatás, alkalmanként tánczene, csoportos sportprogramok: pl. reggeli és fitness gimnasztika, aquafitness, heti egy gyalogtúra és Nordic Walking oktatás (időjárás függvényében). Danubius Premier Fitness Club használata, fürdőköpeny használat, ingyenes Wi-Fi a hotel egész területén.

7 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 április 1 és 2017 december 22 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fő esetén
14 100 Ft
/fő/éj
Szállás félpanzióval (reggeli és vacsora büféasztalról), a szálloda wellness-szigetének használata (úszómedence, jacuzzi, pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, gőzkabin), részvétel a sportprogramokon, fürdőköntös-használat. WIFI a szobában és a lobbyban. Az éjszakaszámmal megegyező számú belépő a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum I. zónájába (gyógy- és strandfürdő). A szálloda közvetlen szomszédságban van Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrummal. A szállodából egy folyosón keresztül lehet megközelíteni a fürdőt Az árak a foglaltság függvényében változhatnak!

3 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 december 22 és 2017 december 29 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fő esetén
17 000 Ft
/fő/éj
Az árak a foglaltság függvényében változhatnak! Szállás félpanzióval (reggeli és vacsora büféasztalról), melynek keretén belül 12.24-én gyertyafényes ünnepi vacsora. A szálloda saját wellness-szigetének (úszómedence, pezsgőfürdő, jacuzzi, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, jégkása zuhany) használata. Éjszakák számával megegyező számú gyógy- és strandfürdő belépő (I. zóna) a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba. Részvétel a sportprogramokon (gimnasztika, gerinctorna, aquafit, kerékpártúra, nordic walking,…). WIFI a szobában és a lobbyban. Fürdőköpeny használat. Parkolás.

3 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 december 29 és 2018 január 2 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fő esetén
29 000 Ft
/fő/éj
Az árak a foglaltság függvényében változhatnak! Szállás félpanzióval (reggeli és vacsora büféasztalról), melynek keretén belül 12.31-én szilveszteri műsoros, zenés, táncos ünnepi vacsora. A szálloda saját wellness-szigetének (úszómedence, pezsgőfürdő, jacuzzi, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, jégkása zuhany) használata. Éjszakák számával megegyező számú gyógy- és strandfürdő belépő (I. zóna) a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba. Részvétel a sportprogramokon (gimnasztika, gerinctorna, aquafit, kerékpártúra, nordic walking,…). WIFI a lobbyban. Fürdőköpeny használat. Parkolás.

3 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 december 29 és 2018 január 2 között
Ellátás: Félpanzió
2 ágyas szobában 2 fő esetén
39 000 Ft
/fő/éj
Szállás félpanzióval (reggeli és vacsora büféasztalról), melynek keretén belül 12.31-én szilveszteri műsoros, zenés, táncos ünnepi vacsora, éjfél utáni büfé. A szálloda wellness-szigetének használata (úszómedence, jacuzzi, pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, jégkása zuhany). Éjszakák számával megegyező számú gyógy- és strandfürdő belépő (I. zóna) a Bükfürdő Gyógy-és Élménycentrumba. Részvétel a sportprogramokon (gimnasztika, gerinctorna, aquafit, kerékpártúra). Részvétel az ünnepi programokon. Fitneszterem használat. WIFI a szobákban és a lobbyban. Fürdőköntös használat. Parkolás. Az árak a foglaltság függvényében változhatnak!

3 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 december 22 és 2017 december 29 között
Ellátás: Félpanzió
2 ágyas szobában 2 fő esetén
24 500 Ft
/fő/éj
Szállás félpanzióval (reggeli és vacsora büféasztalról), melynek keretén belül 12.24-én gyertyafényes ünnepi vacsora. A szálloda wellness-szigetének használata (úszómedence, jacuzzi, pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, jégkása zuhany). Éjszakák számával megegyező számú gyógy- és strandfürdő belépő (I. zóna) a Bükfürdő Gyógy-és Élménycentrumba. Részvétel a sportprogramokon (gimnasztika, gerinctorna, aquafit, kerékpártúra). Részvétel az ünnepi programokon. Fitneszterem használat. WIFI a szobákban és a lobbyban. Fürdőköntös használat. Parkolás. Az árak a foglaltság függvényében változhatnak!

4 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 október 27 és 2017 november 5 között
Ellátás: Félpanzió
2 ágyas szobában 2 fő esetén
19 800 Ft
/fő/éj
Szállás félpanzióval (reggeli és vacsora büféasztalról). A szálloda wellness-szigetének használata (úszómedence, jacuzzi, pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, jégkása zuhany). Éjszakák számával megegyező számú gyógy- és strandbelépő (I. zóna) a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba. Részvétel a sportprogramokon (gimnasztika, gerinctorna, aquafit, kerékpártúra,). Részvétel a gyermek- és szórakoztató programokon. Fitneszterem használat. Fürdőköntös-használat. WIFI a szobákban és a lobbyban. Parkolás. Az árak a foglaltság függvényében változhatnak!

3 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 december 23 és 2017 december 26 között
Ellátás: Félpanzió
2 ágyas szoba 2 fő esetén
10 253 Ft
/fő/éj
Szállás svédasztalos reggelivel. Félpanzió, ami 3 fogásos a'la carte étkezés, 12:00-20:30 között étlapunk teljes kínálatából választva. Fejenként 1 db egész napos belépő a Harkányi Gyógyfürdőbe, Wellness részleg használattal: szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő. Üdvözlőital. Parkolás.

Oldalak:
123456...

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!