Ft -tól   Ft -ig / fő / éj

A keresés a(z) eger hotelek kifejezés(ek)re 9 db bejegyzést
talált a szállás, szálloda, wellness hotel, wellness szolgáltatás adatbázisban.

Oldalak:1

Hotel Villa Völgy, Eger
szállodák

Eger Hotel Villa Völgy -  Saját boros pince, borkostolás - wellness centrum, medenceWellness hotel : Hotel Villa Völgy ****    EGER
Szállás Tipusa: EGER Wellness hotel 4 csillag

hotel Eger idegenforgalmi szempontból  legismertebb városrészében a Eger wellness Akciók !borairól és borospincéiről méltán híres Szépasszony völgyben található. Az új négycsillagos épületben található egy vadonatúj wellness rész, ahol fitness terem, úszómedence, jakuzzi, jég-aroma-gőz kabin, finn sauna, infra sauna, szolárium és  masszázs rendelkezésére állnak.  Borhotel Eger.  OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány elfogadóhely! 

Hotel Villa Völgy Eger vélemények 

Hotel Adatok  Wellness akciók   EGER wellness hotelek  wellness Hétvége akciók   Szállás Eger

Loipersdorf Therme - wellness a határon túl,
hír

Loipersdorf     termálfürdö közvetlenül a Magyar határ mellett található, ezért gondoltuk, lássuk, hogyan csinálnak Wellness-t nyugati szomszédaink.    Belsö medencéi közül külön említésre méltó a vizibarlang, a homokos tengerpart kialakitású gyermek medence,  és a melegvizű gyógymedence. A külsö és belsö teret óriási vizicsuszda köti össze, mely elöször sekély, majd egyre mélyülő úszómedencébe torkollik.  A medence alatt sóslevegövel töltött pihenő terem húzódik végig, székekkel, televizioval , söt, teljesen hihetetlen módon olyan kabinablakokkal felszerelve, mely lehetövé teszi az úszók mulatságos mozdulatainak látványát alsó szemszögböl.  TOVÁBB a Teljes Cikkhez. 

  

A WellnessHetvege.hu elözö nyertese,
hír

Eger Belföldi szállás wellness szálloda Egerben,
hír

Hotel Eger -Park,   

Hotel Korona ,  

Hunguest Hotel Flóra,

Hotel Villa Völgy

Üdülési csekk elfogadó helyek.

Egészségpénztári Tagok részére Beváltóhely Kereső,
hír

Tudta Ön, hogy Egészségpénztár keretét üdülésre is felhasználhatja? 
Gyógyüdülés: a természetes gyógytényezőkről szóló jogszabályban meghatározottak szerinti gyógyüdülőben, vagy gyógyszállóban igénybe vett, egészségügyi szolgáltatást is tartalmazó üdülés. E szolgáltatások tekintetében a Pénztártag által pénztári finanszírozás keretében igénybe vehető intézménytípusok a „természetes gyógytényezőkről „ szóló 74/1999.(XII.25.) EüM rendelet 10. §-ra tekintettel, e rendelet 1. számú melléklete szerinti gyógyfürdő, mozgásszervi betegeket ellátó nappali korház, gyógyfürdőkórház, szanatórium, éghajlati gyógyintézet, klimagyógyintézet, gyógyüdülő, gyógyszálló.   Az elfogadható szolgáltatásokról és a számlázási módról kérjük egyeztessen az Egészségbiztositójával.

Új szolgáltatásunk a beváltóhelyek keresése.

Kérjük, A Wellness hotelekben való felhasználás feltételeit és az éves beváltható maximális összeg mértékét olvassa el az egészségpénztár tájékoztatójában.

Ingyen Letölthető Képeslapok, Háttérképek,
hír

2008 Évi Naptárak 12 hónap naptár Háttérkép Ingyenes letöltés


NAPTÁR 2008 Ingyenesen letölthető.
Kattintson a képre.

Ingyen Letölthető Képeslapok,
Háttérképek 2006 >>>

RÁK ellen B17 vitamin,
hír

Volt idõ, amikor a skorbut néven ismert anyagcsere-betegség emberek százezreinek életét követelte, az amúgy teljesen egészséges népességbõl. Rájöttek, hogy ez a betegség teljes egészében megelõzhetõ és gyógyítható a gyümölcsökben és zöldségekben megtalálható aszkorbinsav (C-vitamin) segítségével. Ehhez hasonlóan számos betegség, így a vészes vérszegénység, pellagra, beriberi, sokféle ideggyengeség tökéletesen megelõzhetõ és gyógyítható bizonyos étrendi faktorok segítségével, amelyek éppen ezért nélkülözhetetlenek a megfelelõ táplálkozáshoz. Most úgy tünik hasonló a helyzet a B17 vitaminnal.

Hévizi Gyógytó újra megnyilt,
hír

Relax SPA Six SencesÉrdekességek a NAGYVILÁGBÓL...

Six Senses (Hat Érzék) Spa
A fejlett világ népessége elöregszik, ezért egyre többen keresik a hosszú élet és az egészséges öregkor lehetőségeit. Ráadásul az egyre elfoglaltabbak emberek kevés szabadidejükben egy helyen szeretnének megkapni mindent: pihentető masszázst, szépítő testradírt vagy akár arckezelést. Ezért sikeresek a spa létesítmények, amelyekben relaxálás során meg lehet szabadulni a stressztől.

Wellness Controll Csapat Tesztje MIKES,
hír

Oldalak:1WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam