Ft -tól   Ft -ig / fő / éj

A keresés a(z) Zalakaros wellness szallas kifejezés(ek)re 8 db bejegyzést
talált a szállás, szálloda, wellness hotel, wellness szolgáltatás adatbázisban.

Oldalak:1

Zalakaros Belföldi szállás wellness szálloda Zalakaroson,
hír

ZALAKAROS  szállás , Hotel MenDan  Élményfürdő

Hotel Karos Spa,  **** Zalakaros
Belenus Thermálhotel, *** Zalakaros, 
Hotel Venus, ***  Zalakaros, 

Hunguest Hotel Freya ***, Zalakaros,
További szállás ajánlatok ZALAKAROS

Zalakaros MenDan Hotel Olvasónk beszámolója,
hír

Zalakaros Hotel Karos SPA  - wellness akciók Mi gyerekkel voltunk (4 éves kislány), aki szereti a mozgást, így nagy medencés szállodát kerestem, és lehetőleg olyat, ami Nyugat-Magyarországon van, a gyors elérhetőség miatt (pécsiek vagyunk). Először Kehidakustányra gondoltunk, de mivel a döntés napja és a tervezett utazás napja között csak egy éjszaka volt (csütörtökön délben találtuk ki, hogy utazzunk pénteken valahova) és kiderült, hogy Kehida irgalmatlanul tele van, nekiálltam keresni valami mást. Eszembe jutott a gyerekkoromból Zalakaros...MenDan Thermal Hotel**** Zalakaros  Wellness akciók  Zalakaros wellness




Több Konferencia Hotel   Konferencia hotelek  Konferencia termek  Zalakaros hotel vélemények   Zalakaros wellness

Ma-URI masszázs ZALAKAROS,
hír

Ma-URI masszázsA MA-URI egy ősi közvetítő eszköz modern kifejeződése, melynek középpontjában az egészség és a gyógyítás, az önfejlesztés és a személyes gyarapodás áll.  A Ma-Uri masszázs Európa számos országában hivatalosan is elismert  természetgyógyászati módszer. Osi szent masszázsból fejlődött ki, és hagyománya a régmúlba nyúlik vissza. Mai formáját és elnevezését Hemi Fox, újzélandi gyógyítótól kapta.

               A Huna 7 törvénye  

KAROS-SPA**** superior szálloda ZALAKAROS video,
hír

Az Harmónia Spa Wellness Világ területe és elrendezése megfelelő a szálloda méretéhez viszonyítva. Nem tolonganak a nyugdíjasok, sőt nagyon sok ifjú pár és kisgyerek volt a medencékben. A pihenő-napozó ágyak, a szauna park, külső - belső medencék és élményfürdők elrendezése nagyon ötletes, a jó helykihasználást 2 szintes pihenőrésszel valósították meg.    

Hotel Lövér SOPRON Tesztje,
hír

A wellnesshetvege.hu weboldal csapata inkognitóban járja a wellness hoteleket, és olyan információkat gyüjt, amelyek nem publikusak a szállodák reklám anyagaiban.
Ök a Wellness Controll Csapat!

Ha filmet forgattunk volna, itt szerepelnének az általunk elkövetett bakik.
Nagyon okosan jó nagy szaunát épitettek a szállodába. Külön fürdőruhás és nem fürdőruhás résszel. Egyik jobbra , másik ballra. A szauna utáni hideg tusolásban úgy megszédült egyik kollégám, hogy rossz irányba indult és befutott  fürdőruhában a meztelen csapat közé.. jól szórakoztunk a meglepett arcokon

Hotel Karos Spa, Zalakaros
szállodák

Zalakaros wellness szálloda Zalakaros szállás : SPA and wellnesshotel KAROS SPA  Zalakaros

Hotel Karos Spa ****superior
Wellness akciók  Zalakaros


A hotel édenkerti környezetben fekszik, 400 m-re Zalakaros közponWellness utazás, További Wellness Akciók A KAROS-SPA -bantjától.
Vendégeink a kikapcsolódást és az igazi "Spa" - érzést a 4000 m2-en elhelyezkedő Harmónia Spa Szépségintézetben és a Spa Élmény- és Szaunavilágban ismerhetik meg, ahol egy valóságos római kori időutazáson vehetnek részt.  
Wellness részleg bemutatása:
2 nagyméretű kültéri és 5 beltéri úszó- és élménymedencék, gyermekmedencék, termálfürő, jakuzzi, örvényfürdő.

Hotel Karos Spa Zalakaros vélemények  

Hotel Adatok    Wellness AKCIÓK    Zalakaros szállások   Családi nyaralás  Zalakaros akciók

 

Gellért Fitness, Budapest
egyéb szolgáltatások







• Professzionális testedző gépek,
• Személyi edzés lehetősége,
• Folyamatos konzultáció 

Nyitvatartás:
H-P:06-22
SZ:  09-16
VASÁR-ÜNNEPNAP:ZÁRVA!

Sonolance, Budapest
termékek

Megszünteti (jelentősen csökkenti) a hát-, gerinc és más izületi fájdalmakat => energikusabb, izületi fájdalmaktól mentes, minőségi élet . A légkamrás technológiának köszönhetően optimális fekvőfelületi nyomáspont sűrűség és relatív érték biztosított. Az ágybetét teljesen megtámasztja a testet, aminek köszönhetően megszűnik, drasztikusan csökken a hát- és gerincfájdalom, vagy más izületi fájdalom. A test teljes alátámasztása a felhasználó súlyától, alvási pozíciójától teljesen független.   A fekvőfelület keménysége távvezérlő segítségével fokozatmentesen változtatható.  Egyedülálló légkamrás technológia (szabadalmaztatott)

Oldalak:1



WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam