Ft -tól   Ft -ig / fő / éj

A keresés a(z) Zalakaros wellness szallas kifejezés(ek)re 8 db bejegyzést
talált a szállás, szálloda, wellness hotel, wellness szolgáltatás adatbázisban.

Oldalak:1

Hotel Karos Spa, Zalakaros
szállodák

Zalakaros wellness szálloda Zalakaros szállás : SPA and wellnesshotel KAROS SPA  Zalakaros

Hotel Karos Spa ****superior
Wellness akciók  Zalakaros


A hotel édenkerti környezetben fekszik, 400 m-re Zalakaros közponWellness utazás, További Wellness Akciók A KAROS-SPA -bantjától.
Vendégeink a kikapcsolódást és az igazi "Spa" - érzést a 4000 m2-en elhelyezkedő Harmónia Spa Szépségintézetben és a Spa Élmény- és Szaunavilágban ismerhetik meg, ahol egy valóságos római kori időutazáson vehetnek részt.  
Wellness részleg bemutatása:
2 nagyméretű kültéri és 5 beltéri úszó- és élménymedencék, gyermekmedencék, termálfürő, jakuzzi, örvényfürdő.

Hotel Karos Spa Zalakaros vélemények  

Hotel Adatok    Wellness AKCIÓK    Zalakaros szállások   Családi nyaralás  Zalakaros akciók

 

Zalakaros Belföldi szállás wellness szálloda Zalakaroson,
hír

ZALAKAROS  szállás , Hotel MenDan  Élményfürdő

Hotel Karos Spa,  **** Zalakaros
Belenus Thermálhotel, *** Zalakaros, 
Hotel Venus, ***  Zalakaros, 

Hunguest Hotel Freya ***, Zalakaros,
További szállás ajánlatok ZALAKAROS

Zalakaros MenDan Hotel Olvasónk beszámolója,
hír

Zalakaros Hotel Karos SPA  - wellness akciók Mi gyerekkel voltunk (4 éves kislány), aki szereti a mozgást, így nagy medencés szállodát kerestem, és lehetőleg olyat, ami Nyugat-Magyarországon van, a gyors elérhetőség miatt (pécsiek vagyunk). Először Kehidakustányra gondoltunk, de mivel a döntés napja és a tervezett utazás napja között csak egy éjszaka volt (csütörtökön délben találtuk ki, hogy utazzunk pénteken valahova) és kiderült, hogy Kehida irgalmatlanul tele van, nekiálltam keresni valami mást. Eszembe jutott a gyerekkoromból Zalakaros...MenDan Thermal Hotel**** Zalakaros  Wellness akciók  Zalakaros wellness
Több Konferencia Hotel   Konferencia hotelek  Konferencia termek  Zalakaros hotel vélemények   Zalakaros wellness

Ma-URI masszázs ZALAKAROS,
hír

Ma-URI masszázsA MA-URI egy ősi közvetítő eszköz modern kifejeződése, melynek középpontjában az egészség és a gyógyítás, az önfejlesztés és a személyes gyarapodás áll.  A Ma-Uri masszázs Európa számos országában hivatalosan is elismert  természetgyógyászati módszer. Osi szent masszázsból fejlődött ki, és hagyománya a régmúlba nyúlik vissza. Mai formáját és elnevezését Hemi Fox, újzélandi gyógyítótól kapta.

               A Huna 7 törvénye  

KAROS-SPA**** superior szálloda ZALAKAROS video,
hír

Az Harmónia Spa Wellness Világ területe és elrendezése megfelelő a szálloda méretéhez viszonyítva. Nem tolonganak a nyugdíjasok, sőt nagyon sok ifjú pár és kisgyerek volt a medencékben. A pihenő-napozó ágyak, a szauna park, külső - belső medencék és élményfürdők elrendezése nagyon ötletes, a jó helykihasználást 2 szintes pihenőrésszel valósították meg.    

Hotel Lövér SOPRON Tesztje,
hír

A wellnesshetvege.hu weboldal csapata inkognitóban járja a wellness hoteleket, és olyan információkat gyüjt, amelyek nem publikusak a szállodák reklám anyagaiban.
Ök a Wellness Controll Csapat!

Ha filmet forgattunk volna, itt szerepelnének az általunk elkövetett bakik.
Nagyon okosan jó nagy szaunát épitettek a szállodába. Külön fürdőruhás és nem fürdőruhás résszel. Egyik jobbra , másik ballra. A szauna utáni hideg tusolásban úgy megszédült egyik kollégám, hogy rossz irányba indult és befutott  fürdőruhában a meztelen csapat közé.. jól szórakoztunk a meglepett arcokon

Gellért Fitness, Budapest
egyéb szolgáltatások• Professzionális testedző gépek,
• Személyi edzés lehetősége,
• Folyamatos konzultáció 

Nyitvatartás:
H-P:06-22
SZ:  09-16
VASÁR-ÜNNEPNAP:ZÁRVA!

Sonolance, Budapest
termékek

Megszünteti (jelentősen csökkenti) a hát-, gerinc és más izületi fájdalmakat => energikusabb, izületi fájdalmaktól mentes, minőségi élet . A légkamrás technológiának köszönhetően optimális fekvőfelületi nyomáspont sűrűség és relatív érték biztosított. Az ágybetét teljesen megtámasztja a testet, aminek köszönhetően megszűnik, drasztikusan csökken a hát- és gerincfájdalom, vagy más izületi fájdalom. A test teljes alátámasztása a felhasználó súlyától, alvási pozíciójától teljesen független.   A fekvőfelület keménysége távvezérlő segítségével fokozatmentesen változtatható.  Egyedülálló légkamrás technológia (szabadalmaztatott)

Oldalak:1