Ft -tól   Ft -ig / fő / éj

A keresés a(z) Celldömölk kifejezés(ek)re 1 db bejegyzést
talált a szállás, szálloda, wellness hotel, wellness szolgáltatás adatbázisban.

Oldalak:1

JUFA VULKÁN Fürdő Resort, Celldömölk
szállodák

JUFA Vulkán Fürdő Resort Celldömölk2014 áprilisától már Magyarországon is a vulkánvárosban, Celldömölkön is köszönthetjük Önt az első négycsillagos szállodánkban kempinggel valamint gyógy - és termálfürdővel. Sport és wellness resortunk télen-nyáron számtalan lehetőséget kínál a pihenésre vágyóknak, sportkedvelőknek és a családoknak. A Celldömölköt körülvevö táj és a Ság hegy számtalan lehetőséget kínál szabadideje eltöltésére. Stájerországi fürdőparadicsomhoz hasonlóan itt is a szőlővel beültetett lankás hegyoldal és a mediterrán klíma dominálnak. A szálloda közvetlen átjárást biztosít a Vulkán Gyógy-és Élményfürdőbe.JUFA Vulkán Resort wellness akciók
Összesen 1600m2 vízfelülettel a termálfürdő számtalan attrakciót kínál az egész családnak:  8 különféle medence termálvizes-, gyógy-, sport-, kültéri csúszda, gyerek és babymedence.

HOTEL ADATOK     WELLNESS AKCIÓK

Oldalak:1WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam