WELLNESS FÜRDŐK és Masszázsok

Hosszú wellness hétvége -  Balatoni szállodák 

 
Last minute Wellness és gyógyfürdők
Különleges fürdőink egyesítik a pezsgőfürdő frissítő, keringésjavító hatását és a különböző, kizárólag természetes adalékanyagok kedvező élettani hatásait. Így mind egészséges, mind pedig eltérő panaszokban szenvedő vendégeink választhatnak kínálatunkból.

 


ILLÓ OLAJOS FÜRDŐ
    Wellness szállodák Wellness SPA masszázs olajok

TIPP: Készítse el OTTHON: Vegyen egy üveg Fürdőolajat, vagy sima babaolajat és öntse a fürdővízbe. ( 2 evökanálnyi elegendő ! )

A különböző egzotikus és gyógynövényekből nyert éteri olajok nemcsak illatukkal kényeztetnek, de a bőrön át felszívódva összetett hatást gyakorolnak az élő szervezetre. Ízlésének és igényének megfelelően választhat a különböző nyugtató, élénkítő, izomlazító, bőrszépítő, emésztésre, légzésre stb. ható aromás fürdők közül. 

 


 

SPA és Wellness szállodák Kleopátra fürdő"CLEOPATRA" FÜRDŐ

Kifejezetten a testi-lelki kényeztetés a célja ennek a speciális tejfehérjéből és relaxáló illóolajokból (BABOR) összeállított szépségfürdőnek, amelyet célszerű a "Cleopatra" masszázzsal kiegészíteni.


Méregtelenités Fürdő, lábfürdő  SPA WELLNESS

 SALAKTALANÍTÓ FÜRDŐ

A pezsgőfürdőbe intenzív értágító, anyagcsere serkentő és bőrfertőtlenítő hatású eredeti Georgikon (Hévíz) iszap kerül, amelynek hatását különleges aromás olajokkal fokozzuk. A méreganyagok az egész testfelületen kiválasztódnak, miközben a bőrápoló olajok fokozzák a fürdő utáni jó közérzetet, kisimítják a fáradt bőrt.  Célszerű kúraszerűen naponta igénybe venni és a belsőleges méregtelenítő hatást a fürdő előtt és után elfogyasztott 2-2 dl Szent József forrásvízzel, vagy salaktalanító gyógyteával fokozni. Anyagcsere- és mozgásszervi betegek részére különösen előnyös.
 


 

 

GEORGIKON ISZAPFÜRDŐ

Adalékanyagként a huminsavban és ásványi sókban különlegesen gazdag hévízi Georgikon iszap szolgál, amely Wellness szállodák SPA Wellness kezelésekhatóanyagai és mechanikai hatásai révén fertőtleníti és simává teszi a bőrt, miközben a felszívódó hasznos anyagok serkentik az általános anyagcserét, elősegítik a méreganyagok kiürülését és tágítják a hajszálereket. Bőrhibák, mozgásszervi panaszok csökkentésére és az általános közérzet javítására, frissítésére alkalmas tömény iszapfürdő. Célszerű a fürdő előtt és után 2-2 dl Szent József forrásvizet, vagy frisstíő gyógyteát fogyasztani.


 

 

KÉKALGA AROMÁS FÜRDŐ

Igen értékes tengeri algapor és relaxáló olajok keverékéből állítjuk össze (BABOR). Kellemesen hidratáló hatásával valósággal életet lehel a fáradt bőrbe.


 

 

Wellness Masszázs SPA Wellness szállodákGYÓGYMASSZÁZS 

TIPP: Rendeljen masszázst Otthonába .   Kolozsi László-tól.

Elsősorban a mozgásszervi panaszokban szenvedők részére szükséges a speciális fogásokkal végzett izomlazító masszázs, amelynek során a fájdalmas izomcsomók eltűnnek, a merev izületek mozgásterjedelme lényegesen javul. A bőr és a kötőszövetek vérellátása különböző masszázskrémek használatával tovább fokozható.  További masszázsok  ..
 

 


 

FRISSÍTŐ MASSZÁZS Svéd masszázs SPA Wellness szállodák

Az egészséges, de keveset mozgó, ülő foglalkozású emberek gyakran szenvednek hát és izomfájdalmaktól. A frissítő masszázs során erőteljesebb kezelést alkalmazunk, amely az egész testet átmozgatja, felpezsdíti a vérkeringést, így egy jó sportélményhez hasonló élettani hatások érhetők el. Az ellazult kellemes testélmény nyugodt, de felfrissült lelkiállapotot okoz. Fokozható a hatás speciális masszázskrémek és bőséges folyadékfogyasztással.
 


 

 

AROMÁS MASSZÁZS

Thay masszázs , SPA Wellness szállodákA hagyományos masszázsfogásokat egy speciális kefével végzett előkezeléssel kezdjük, majd gondosan válogatott, értékes illóolajok és növényi kivonatokból összeállított aromaterápiás készítményekkel végezzük az egész test átmasszírozását. Az alkalmazott masszázsolajok hatására intenzívebbé válik a hagyományos masszázs relaxáló, energetizáló és vitalizáló hatása, miközben a bőrt is simává, szebbé varázsoljuk.
Választható aromás masszázsaink: "Tavaszi zsongás" - energetizáló ,  "Cleopatra"   - kényeztető, relaxáló

 


 

LÁVAKÖVES MASSZÁZS 

TIPP : Mandala Day SPA      Masszázsok erotikus??.

Lávaköves masszázs SPA Wellness szállodákValódi testi-lelki élményt nyújt ez a keleti módszerekkel és igen értékes növényi anyagokkal, felmelegített valódi lávakövekkel végzett speciális kezelés, amelynek során a meditációhoz hasonló teljesen ellazult állapotot érhetünk el. A meleg lávaköveket a megfelelő pontokon elhelyezve, valamint a speciális fogásokkal és lágy simításokkal végzett stimulálás testünk energiavonalaira (meridiánjaira) hat, ezáltal értékes energiával tölti fel sejtjeinket. A kezelés során a halk meditációs zene és az egzotikus illatok által szinte valamennyi érzékszervünk részt vesz a tökéletes nyugalom és béke érzésének elérésében.
  

További Cikkeink a Témában:
Wellness percek Otthon 
Kezdjük a napot arctornával! 
Csokoládé és Szerelem!   massage  gyógymasszázs  
Gyógyfürdők ,  Wellness kezelések szótára , Gyógyfürdők Magyarországon   Élményfürdők   gyógyvizes szállodák   Sárvár gyógyfürdő  Thermál hotel Zalakaros  wellness szállodák   wellness akciók 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x