Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
12

ppeter83 2019-12-28 04:39

A személyzet kedves segítőkész volt. Az étterem kiváló, de az ott kínált desszertek kiábrándítóak voltak. A Wellness 22:00-ig volt nyitva ez igen jó ötlet. A jakuzzi kicsi ennyi embernek, csak 30 percenként kapcsol be, a ki-be szállás nehézkes. A TV kicsi a szobában és alig van rajta csatorna.

femoke6 2018-08-13 10:34

A szálloda parkja nagyon szép,látszik hogy rendben tartják.Kár hogy egy rendezetlen, mezőgazdasági épületekkel teli környezetbe illeszkedik.A szálloda kitáblázása más-más irányt mutat,nem egyértelmű.A szobák és a wellness részleg tiszta,megfelelő,a fürdőszobai mosdót és rakodórészét kicsinek találtuk. Érkezésünk napján a vacsora nagyon szegényes választékú volt, nem töltötték fel időben a kiürült edényeket. A választék a többi napokon sem bővült,reggelinél hiányoltuk a péksüteményeket.A pincérek segítőkészek, figyeltek az asztalokra, de az ételek utántöltése lassú volt.Nekem kicsit csalódás volt, többet vártam egy négycsillagos hoteltől.

kagnes209 2017-08-01 15:39

Tisztelt www.wellnesshetvege.hu Csapata ! Egy pár napot töltöttem el párommal a hotelben. Első wellnessezésünk volt, nagyon vártuk, hogy egy kicsit kikapcsolódjunk.Amikor megérkeztünk a recepciós hölgy biztosan elfoglalt volt, mert nem igazán ért rá velünk foglalkozni..:( Igazán jó lett volna, ha megkérdezi: "Miben segíthetek? " Mivel intelligens emberek vagyunk megkérdeztük, amit szerettünk volna és felmentünk a szobánkba. A szoba tiszta, szép, csendes és a kilátás is gyönyörű volt,(leszámítva a főzőkonyha tetejét..:( )klímája megfelelő volt. Sajnos az ágy kényelmetlen..:( mind két reggel derékfájással ébredtünk, amit igyekeztünk a jakuzziban pihentetni, de sajnos technikai okokból nem működött, vagy ha igen , akkor csak egy ülőhelynél..:( A szaunák nagyon kellemesen lazítottak és tették gyógyító hatásukat..:) Jó volt utána a pihenés. Nagyon nagy hiányosságnak tartom, hogy nem volt a belső és a kinti fürdőtérnél medence őr, vagy úszómester..:( nem tudtunk nyugodtan fürdeni, azt néztem, hogy a medencébe ugráló gyerekek közül mely fog úgy elcsúszni, hogy betörik a feje vagy eltörik valamije..:( A szülők sem szóltak rájuk sajnos , az hogy ki van írva nem számít..:( Az étteremben az egyik pincért "magunkénak" éreztünk, nagyon kedves volt és igazán a vendég kívánságát nézte.Sajnos volt egy hölgy, aki nagyon udvariatlan volt és mogorva..:( Kellemetlenül éreztem magam , amikor utólag jegyezte meg ,nem oda kellett volna ülnünk..:( Kérem ha időben szól , csak pár lépés és oda foglalunk helyet, ahova kérni szíveskedett volna... Az ételek finomak, ízletesek. Ezeket az észrevételeket azért írtam le, mert egy pillanat alatt lehet rajta változtatni, hogy más vendégnek ne legyen belőle kellemetlensége. Félreértés ne essék ez nem egy panasz levél volt. :) Köszönjük szépen a pihenés lehetőségét..:) Üdvözlettel: Kaszás Ágnes

fimre38 2017-01-02 08:14

A szoba foglalás nagyon gyorsan és simán ment, attól függetlenül, hogy már csak 2 nap volt szilveszterig. A szoba kifogástalan volt, minden a megbeszéltek szerint történt. A szobában egyedül a minibár hűtője keltett éjszaka némi extra zajt. A szilveszteri műsor és vacsora nagyon magas színvonalú volt, mindannyian nagyon élveztük. A wellnes színvonalát érdemes lenne emelni, mert sajnos nincs összhangban a szálloda többi részével: elavult az elképzelés, hűvös volt a medence térben és a gőzfürdő helysége nagyon "lelakott".

Szépia Bio & Art Hotel Szépia Bio & Art Hotel Szépia Bio & Art Hotel
falcon 2016-05-19 22:27

képek

falcon 2016-05-17 23:14

Kellemes hosszú hétvégét töltöttünk el a szállodában. Figyelmes kiszolgálásban volt részünk, a szobák, a szálloda tiszta, az ételek nagyon finomak voltak. Nyugodt, gyönyörű volt a környezet,mindennel meg voltunk elégedve. Tetszett a squash pálya és a konditerem is. (Egy nagyobb jaquzzit azért tényleg elbírna a wellness részleg.)

kzoltan376 2016-02-02 04:15

Egy szép hétvégét töltöttem családommal ebben a szállodában. Minden korrekt volt. Egyetlen dolog nem tetszett és félreértés ne essék imádom a gyerekeket, de úgy gon- dolom ha vasárnap 10-ig kell elhagyni a szállodát akkor az úszásoktatást ez utánra kellene időzíteni.

mdorottya6 2015-08-24 02:06

A hétvége nagyon kellemes volt.Az étteremben tökéleres kiszolgálás mellett nagyon finom volt a kaja is.A szálloda tisztaságában sem lehet kifogást találni.Kellemes szórakozási lehetősegek vannak.És a táj csodálatos.Köszönjük az élményt. Dorottya

cmilan 2015-02-03 21:18

Kedves kiszolgálás mellett töltöttünk itt egy relaxáló hétvégét. Az étkezéssel elégedettek voltunk, a szoba tiszta volt és takaros. A wellness-részleg lehetett volna kicsit nagyobb, a jakuzzi meg többet pezseghetett volna, de ennyi belefér. A szauna mennyezetéről a vérfoltot (vagy mi az) érdemes lenne eltávolítani. Összességében hangulatos hely, segítőkész személyzettel, ajánlani tudom.

seniko38 2014-11-18 11:05

2 éjszakát töltöttünk Zsámbékon. Mindennel nagyon elégedett vagyok. A sok negatív hozzászólás kicsit elbizonytalanított a szállodával kapcsolatban.Szerencsére kellemes meglepetés ért, a hétvége alatt. Ételek nagyon finomak, sportolási lehetőség kiváló. Azoknak ajánlom, akik családias, nyugodt környezetben szeretnék eltölteni pihenésüket.

crobert14 2014-08-06 08:52

Tisztelt Cím ! Összességében jól éreztük magunkat a hosszú hétvégén,bár jómagam is úgy érzem erős a 4 csillagos minősítés !Az éttermi személyzet igen lassú és körülményes,néhány vendég esetében is perceket vártunk egy üdítő rendelés teljesítésére ! Ami viszont erős kritika,hogy az egyébként számtalan helyen feltüntetett "Tilos a dohányzás " ellenére szinte mindenhol (nem a kijelölt helyen )láttam dohányzó vendégeket,az étkező vendégek mellett 2 méterre de még a medence partján is !A személyzet egyetlen esetben sem szólt rá a vendégekre ez számomra - egy nem dohányzó helyen- elfogadhatatlan ( Wellness ohh...) ! Mindemellett az ételek finomak voltak a szobák tiszták és igényesek továbbá a szolgáltatások is megfelelőek ! Üdvözlettel CS.R

nlidia1 2014-06-10 23:35

Nagyon jól éreztük magunkat, de a helytől függetlenül, sőt, néha annak ellenében. Málló vakolat, kopott fafelületek, pattogó vagy szennyezett falfestés. Műszaki problémák mindenütt. A gőzkabin folyton leállt. A jacuzzi szintén. Étkezéshez nem volt csapvíz, ami egy wellness hotel esetében különösen gáz. A személyzet kedves volt, de nem állt a helyzet magaslatán. Sorry, de nem leszünk visszatérő vendégek.

csacseg 2014-06-02 09:41

Úgy érzem kicsit túl minősített a 4 csillaggal, a személyzet kedves volt meg segítőkész. Az ebédhez meg a vacsorához nem jár folyadék (erre ott a sarki CBA :) Fürdőköntöst bizonyos összeg ellenében kölcsönözni lehet (kicsit viharvert volt mind kettő). A wellness része felújítás alatt volt viszont ez nem volt a weboldalon feltüntetve, a jakuzzi gyakrabban mehetne:)

hkata7 2014-01-21 09:34

Szinte mindent végigkostóltunk, az ételek nagyon finomak. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A szobák tiszták, rendezettek. A wellness részleg így télvíz idején kicsinek tűnik és mint alább írták a jakuzzi többet mehetne. Kellemes hétvégét töltöttünk ott, főleg, hogy kifogtuk az etyeki pikniket és végigkóstolhattunk a finomabbnál-finomabb borokat. Ha gyerekekkel mentünk volna, biztosan jól érezték volna magukat a felszerelt játszósarokban.

bandrea180 2013-11-11 11:25

Tisztelt Wellness.hu ! A szállodával és a kiszolgálással teljes mértékben elégedett vagyok!Egyetlen egy kis problémám volt, hogy a wellness medencéjében hideg víz volt, amit én személy szerint nem annyira szeretek. Üdvözlettel Benedek Andrea

fluca 2013-08-15 14:10

Kicsit nehezen találtuk meg a Hotelt, túlmentünk a bekötő úton, mert nem láttunk semmiféle útmutató táblát. A parkolóban fák nincsenek, az autókra folyamatosan süt a nap, így az autók belseje szinte olvadásig felforrósodik. Mi a hőségriadó idején, a legnagyobb kánikulában voltunk ott, ezért különösen felháborított, hogy vacsora idején, amikor két kisgyerekkel leültünk a "gyermekbarát hotel" éttermében a kért kancsó vizet nem voltak hajlandók kihozni és kénytelenek voltunk az egy üveg 860 Ft-os buborékmentes ásványvizet megvenni. Bár a visszautasítás udvariasan történt. A reggelinél ugyanaz a választék ismétlődött, kissé egyhangú volt, a vacsoránál is elég szerény volt a választék, de az viszont változatosabb volt. Tetőtéri szobát kaptunk, amelyben hiába ment a klíma, a szobát nem tudta lehűteni. Továbbá a szoba berendezése által az ablak felőli részen nem lehetett kiegyenesedni, többször beütöttük a fejünket. A pici szobában a gyereknek szánt pótágy egy falra akasztott, nem fixen rögzített nagy méretű falitükör elé lett helyezve, ezért féltünk, nehogy éjszaka a gyerekre zuhanjon egy fordulásnál. - Ez szerencsére nem következett be. Ami a leginkább zavart, hogy a medencékbe csak a csúszós létrán keresztül lehetett bemenni és nem lépcsőn. Ráadásul a pirinyó jakuzziban még létra sincs csak egy korlát, így aki nincsen ereje teljében vagy idősebb alig bír kikászálódni, felhúzódzkodni onnan, mert annyira magasra kell fellépni. A fürdőköpenyt a négy csillaghoz képest én is hiányoltam, azt csak 1000Ft/db árért lehetett külön bérelni. A személyzet, recepciósok, pincérek udvariasak voltak.

enemy 2013-08-13 10:58

Messze elmarad egy 4 csillagos szállodától.1000Ft/óra a ping-pong a poros pincében rossz székek és kondigépek között!!!Ki sem merném írni a tájékoztató füzetbe,nem hogy 1000Ft-ot kérni óránként!!!Kicsi medencék,ápolatlan környezet,tényleg olyan mintha egy ipari parkba tévedtem volna!A hab a tortán a 4 pohár limonádé 3700Ft-ért!!A közelébe nem megyünk többet!!

Szépia Bio & Art Hotel Szépia Bio & Art Hotel Szépia Bio & Art Hotel Szépia Bio & Art Hotel
baniko_Agnes 2013-08-06 19:29

Szuper jó ott lenni,finomak az étkek,kedvesek a háziak.:)

terika28 2013-07-29 20:46

Tisztelt Wellness Hétvége! Képeket nem kívánok feltölteni, de véleményt szeretnék mondani az Espa Bio & Art Hotelről. A szálloda sajnos messze elmarad attól, ami egy 4 csillagos hotel színvonalától elvárható volna, az ár-érték arány nem kielégítő. A standard szoba méreteit tekintve méltatlanul parányi tetőtéri szoba, amelyben az ágy egyik oldalán a szoba belmagassága olyan alacsony, hogy kiegyenesedve nem lehetett az ágyból kikelni. Emellett a szoba bútorzata legfeljebb egy 3 csillagos hotelben lenne elfogadható. A beltéri wellness szintén alacsony szintű és a választékot tekintve is szegényes: egy darab szauna, egy darab gőz, nagyon kicsi medence és olyan kicsi jacuzzi, hogy 2 főnél többen nem igen lehetett elférni benne. Sem a beltéri wellness részlegben, sem a kinti uszodánál nem volt felügyelő, úszómester, a gyerekek a füvön rohangálás után ugráltak a medence vizébe és kekszet ettek abban, ami a higiéniát nem igazán szolgálta, mint ahogy az sem, hogy az uszoda használta előtt a felnőttek többsége sem haséználta a zuhanyt, és sajnos a szauna-kultúrát sem felügyelte senki, a vendégek papuccsal mentek be, maguk alá törölközőt nem terítettek. Bár a parkot folyamatosan locsolták, üdítő pázsit helyett legfeljebb kiégett fűcsomókat lehetett látni. A napernyők gyenge minőségűek voltak, a legenyhébb szél is kifordította őket és kiemelve a tartóból a medencébe és a parkba sodródtak. A személyzet azonban mindent megtett azért, hogy szolgálatkészségével kompenzálja a csalódottságunkat! Üdvözlettel Tóth Erika Dunakeszi

pjuraj 2013-04-03 19:41

Nagyon meg voltunk elégedve a párommal.A kiszolgálás tökéletes és kedves,jo és bőséges ételek épp ugy reggelire mint vacsorára.2 éjszakát töltöttünkitt el és nagyon jol éreztük magunkat.Kár hogy az időjárás nem kedvezett nekünk de bepótoltuk másképp.Köszönet mindenért.

Oldalak:
12

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x