Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
123456...

turitunde 2017-12-11 15:26

Mindennel megvoltunk elégedve. Nagyon jól éreztük magunkat. A hotel színvonalas. Én, ha pontoznám 10/10 pontot adnék! 😊

bzsuzsanna181 2017-12-11 06:34

2 éjszakát töltöttünk férjemmel a Karos Spa-ban superior, erkélyes szobában. A szoba tágas, tiszta, rendezett, a fürdőszoba is mindennek megfelelt, szép kád, zuhany résszel, külön elszeparált wc, a 4+ csillagnak megfelelt. Az ellátás is nagyon jó volt, az ételek minősége, mennyisége mind megfelelő volt, és nagyon finom. A wellness részleg kiváló, több medence, stb. Adventi díszítés a kertben nagyon szép volt. A gyerekeknek mikulás műsor, ajándékkal. A személyzet kedves, segítőkész. Biztosan még visszatérünk.

jgpiri 2017-11-20 18:36

2 éjszakát töltöttünk a szálloda aparthotel részlegébe.A szoba szép és tágas volt,igaz a fűtés nem működött mindig,a teraszajtónál 1cm-es résen jött be a hideg.Az ágy olyan volt mintha teknőbe feküdnék.Wellness részleg nagy és tiszta volt,a szauna szuper volt, A étel választék nagyon silány,ha a gyerekek is ott lettek volna,nem tudnak mit enni,nem voltak hagyományos ételek.Sok szállodában voltunk már,de ez nem érdemli meg a 4 csillagot.Kijelentkezéskor 1 órát álltunk sorba,elég bosszantó.

fbernadett28 2017-11-20 08:37

3 napot töltöttünk a szállodában. A szoba szép, tiszta és tágas. Nagyon jó volt, hogy volt kártya, csocsó és pingpongozási lehetőség is. A személyzet is kedves, segítőkész. A wellness részleg is jó volt. Azonban az ételek sem választékban sem ízben nem tükrözték a 4+ csillagot. Ha nem ér oda az ember időben, már csak messzebb tud parkolni, ha nem akar 1800 Ft-ot kifizetni éjszakánként a mélygarázsos parkolásért. A kijelentkezés nagyon hosszadalmas volt, több mint 1 órát várakoztunk, ajánlatos a reggeli előtt megtenni.

hkatalin80 2017-05-02 11:18

Pár napot töltöttünk a szállodában. Gyerekbarát szálloda, 4* superior? viszont gyerekmenü nincs. Se sült krumpli, se tészta, se főzelék. Van helyette kagyló, meg kacsanyak... Este 7-kor már csak a maradék vacsorából lehetett válogatni. Szolárium állapota elég siralmas. Amúgy jól éreztük magunkat.

Toldi Ottó 2017-03-29 11:05

Három éjszakát töltöttünk a Hotel Karos Spa-ban a párommal és a kiváló vendéglátás, a szép környezet, a sok vendég ellenére is kényelmesen elérhető szolgáltatások miatt megfogadtuk, hogyha lehet minden évben visszatérünk.

rszilvia42 2017-03-28 19:03

Sajnos csak 3 napot töltöttünk ott. Amit kértünk megkaptuk, születésnapos is volt a tortát is tökéletesen felszolgálták, sőt még a végén fel sem számolták! Köszönjük!! A szobák (3db) 903-905-906-os volt a miénk, szépek és kényelmesek voltak. A személyzet kedves volt,persze voltak kivételek de hol nincsenek és hol lehet mindenkinek mindig jó napja?!

gAgnes23 2017-03-28 09:44

Nagy csalódás volt nekünk ez a szálloda biztos, hogy többször nem jövünk ide. Az apartman amit kaptunk az nem 4*-os szállodának megfelelő volt. A textilbőr ülőgarnitúra annyira használt volt, hogy bármi amit rátettünk vagy ha leültünk minden piszkos lett tőle mivel mállott le róla mm-es darabokban a fekete anyag. A nappaliban lévő lámpában 6 különböző fajta izzó volt abból is csak 2 db világított. A fűtés az első nap nem működött csak hideg levegőt fújt ezért le is kapcsoltuk. reggelre minden fürdőruha, köntös, törölköző természetesen így vizes maradt.A WC-t legtöbbször nem lehetett lehúzni és nagyon büdös volt a mellék helységben már az érkezésünkkor is. Miután jeleztük a problémákat mondták, hogy küldenek valakit. A fűtés jó lett a többi dolog változatlan maradt.Többszőr nem szóltunk, próbáltuk élvezni azt amit lehetett. A Spa részleg és az étterem szép új volt. Az ételek finomak, bár a választék lehetett volna nagyobb. Tej és glutén érzékenyeknek nincs kitéve külön étel, azokat kérni kellett, kb. 10 percbe tellett mire megkaptam. Mentségükre szóljon, hogy tele volt a szálloda. Távozáskor semmiféle elnézést vagy kompenzációt nem kaptunk a kellemetlenségekért mint ahogyan csere szobát sem. A személyzet közömbösen viselkedett. :( Kár, hogy nem a Greenfieldbe mentünk mint ahogy az elmúlt 4 évben tettük!

Hotel Karos Spa
r-s.diana 2016-12-19 20:59

Egy szuper hétvégét töltöttünk a Hotel Karos Spa-ban. A személyzet nagyon kedves volt és segítökész.A gyerekek nagyon élvezték a gyerek medencéket, a hátszóházat és a kinti játszóteret. A karácsonyi dekoráció pedig lenyügözte öket. Köszönjük,felejthetetlen élmény volt az egész családnak!

Hotel Karos Spa Hotel Karos Spa Hotel Karos Spa
timre24 2016-12-07 18:19

Nagyon kellemes 5 napot töltöttünk a szállodában 2016. 12.01-05. Mesés adventi kivilágítás, osztályon felüli étterem,kényelmes szoba várt.A személyzet kedves és szolgálatkész volt. Ezúton kívánunk Boldog Karácsonyi ünnepeket, és Boldog Újesztendőt! Tóth Imre és neje.

blaszlone100 2016-12-06 19:53

Nagy csalódás volt számunkra a szálloda. Szoba felújításra szorul, de az ágy kényelmes. Érthetetlen számomra, hogy a fürdőben miért nincsen szemetes. A hölgyeknél gyakran elő fordulhat, hogy szükség lenne rá. A konyha kritikán aluli volt. Péntek este csak hús volt, aki vegetáriánus, annak nem volt csupán salátára lehetősége. Nem lett volna ezzel gond, ha olyan minőségű saláta bár lett volna. Távozáskor kérdeztem, hogy lehet-e kérni, hogy másnap vacsorára legyen vegetáriánus étel, mire kiderült, hogy szólni kellett volna, és készítettek volna. De ezt honnan kellett volna tudni? Másnap reggel frissen sütött omlettet kértem, de olyan sok sütő margarinban úszott, hogy nem tudtam megenni. Este, megkérdeztem a szakácsot, hogy gluténmentes és vegetáriánus étel van-e kirakva. hosszas gondolkodás után, egy panírozott halat ajánlott, de arról rögtön kiderült, hogy zsemlemorzsába van forgatva, tehát nem glutén mentes. Ennyire felkészületlen, tájékozatlan szakáccsal még nem volt szerencsém. A megoldás a grillezett zöldségek voltak, egy szelet grillezett sajtot kértem hozza. Elég hosszú időbe telt, mikorra megkaptam, és ez szintén a reggelihez hasonlóan úszott a sütő margarinban. Ezt sem tudtam megenni. A kérdésem, hogyan lehet 4 csillagos ez a szálloda?? A wellneess részleges a sauna szép, bár a szellőztetése nem megoldott, nincsen oxigén.

Dóra88 2016-12-06 16:17

Nem értem hogy kapta meg ez a hely a 4 csillagot.A szoba fala koszos,lyukas koszos függöny, az ágyhuzat jó indulattal se mondható fehérnek plussz bolyhos elhasznált, fotel kárpitja foltos koszos.Személyzet bunkó életunt.Elsö napi vacsora kritikán aluli, nulla választék.wellness részleg víze tömény hipo, még fürdés után is mást nem éreztem csak azt a hipo szagot a börömön plusszba jól ki is szárította a böröm.A konga party alatt a belső medence vízét leengedték igy az emberek kb térdig érő vízbe voltak kénytelenek ücsörögni. A kinti medence víze jég hideg így használhatattlan pedig szívessen fürödtünk volna kint is. A szobán a folyosó végén volt így mind a 2 nap a vészkijárat lépcsőjén nézegetthettük a madárürüléket.Az egész hozel egy nagy nulla!

gmarcsi0707@gmail.com 2016-12-06 10:25

Csak jót tudok írni a szállodáról. A decemberi hétvégét töltöttük itt, gyönyörű adventi környezetben szép, tiszta szállodában, kedves személyzet várt bennünket. Finom ételek és wellness részleg biztosította a pihenésünket.Uszodapartit és Kongashowt a medencéből nézhettük, tökéletes volt. Köszönjük. Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánunk a szálloda minden dolgozójának.

hlaszlo184 2016-12-05 20:27

December első hétvégéjét töltöttük a Karos Spa ban.Minden tökéletes volt a wellness től a kiszolgáláson át az ételek-ig.Köszönet mindenkinek aki hozzájárult,hogy jól érezzük magunkat a párommal.További sok sikert kívánunk.

jzoltan_denes 2016-12-05 08:50

Decemberben voltunk egy hétvégét a családommal. A szoba amit kaptunk tágas volt, viszont egy kis felújítás nem ártana: feljött tapéta a wc-ben, hibás fal a szobában. A személyzet nagyon kedves volt, bár az értékesítésen kb harmadjára értették meg, hogy mit szeretnék illetve a recepción nem mindig voltak tisztában vele hogy milyen programok is lesznek mivel egyszerre több akció és szervezés is van folyamatban. Fizetéskor mindenki nézze meg a részletes számlát, mert nekünk nem általunk fogyasztott tételt is ráírtak a számlánkra. A szombati ebéd az étteremben szörnyű volt így inkább a hajóbárt javasolnám. Egy kicsit furcsa a számlázásuk, mert kb 450 Ft-os fogyasztásra 230 Ft-os szervízdíjat számoltak. Az viszont üdítő volt hogy a vasárnapi kijelentkezéskor elhagytuk a szobánkat de a wellnesst tudtuk használni még. Kevés a szekrény így sietni kell illetve az egész öltözőrészleg kicsi az egész wellnesshez képest. Gyerekeseknek tudom ajánlani mert nagyon jó lehetőségek vannak gyerek kikapcsolódásra. Összegezve jól éreztük magunkat és jók voltak a szombati programok: Mikulás, bűvész show.

Szűcsné Csipke Erzsébet 2016-11-29 15:02

Nagyon jól éreztük magunkat a hétvégén. Nagyon kedves személyzet, Imi és Dávid pincérek mindent megtettek értünk. A szauna szeansz elég rövid volt, de nagy élménnyel jöttünk ki a forróságból.Telt ház ellenére a Hajóbárban elég kevesen voltak, jó hangulatú zenére lehetett táncolni. Szombaton lehetett volna tovább nyitva a wellnes rész. Összeségében jól éreztük magunkat.

dsandor95 2016-11-29 08:21

Kellemes hétvégét töltöttünk a hotelben. Annak ellenére, hogy a szálloda teltházas volt, minden szolgáltatást zökkenőmentesen el tudtunk érni. Csak szombaton reggelinél volt kellemetlen, mert a kifogyott ételek, italok pótlása nehézséget okozott a személyzetnek. Szeretjük ezt a hotelt, már kétszer jártunk itt. És a legfontosabb, ami miatt most is ez mellett döntöttünk, a szokványostól eltérő kiváló ár/érték arány.

tferencne17 2016-11-28 11:13

Kicsit félve foglaltam le ezt az igazán kedvező ajánlatot. Hosszú évek óta visszajáró vendégek voltunk a Men Dan hotelba, féltünk a csalódástól. A parkolás nehézségeit leszámítva a tágas és szép szoba kellemes meglepetést okozott.A fürdő részlegük is tágas szép nagy úszómedencével.Jó ötlet a termál medence elkülönítése. Annak ellenére, hogy ezen az akciós hétvégén sokan voltunk mégis volt mindig pihenőhely.A szaunarészleg pedig kifejezetten hangulatos. Az éteremben udvarias a személyzet és az ételek választéka is megfelelő, noha a Sárvári Danubius hotelt nem múlta felül. Összefoglalva az akciós út ár-érték aránya nekem pozitív volt és szívesen visszatérnék újra, ha lesz ilyen kedvező ajánlatuk.Tferencné

mlaszlo135 2016-11-28 08:55

Több mint tíz éve minden évben eltöltünk 3-6 napot a szállodában. A személyzet mindig nagyon kedves udvarias volt. Az ételek választéka bár nem az mint az első években, de mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő ételt. Egyetlen zavaró dolgot tudok megemlíteni, hogy a gyógymedence térben időnként sivító hang hallatszik, ami zavarja a pihenést.

nszabina8 2016-11-28 07:20

Mi 2016.11.25-11.27-ig voltunk a szállodába, azért választottam ezt a szállodát, mert a rokonságbol többen voltak mar es dicsertek( tudni kell, hogy Ők teljes áron voltak), mi most kupon oldalon vásároltuk a hetveget. Az ételeknek semmi íze nem volt es a péntek esti vacsorábol en személy szerint nem tudtam enni, mert a választék kritikán aluli volt. Csak szaftos szelet húsok voltak, nokedlivel es rizs kötettel, rántott vagy esetleg töltött vagy sült hus semmi sem volt. párolt Zoldseges étel egyik este sem volt, sajnos. vagyis nyers zöldségből készült saláta volt találva. eljött a másnap reggeli, férjem a frissen készített rántottas ételt választotta, del korul olyan rosszul lett, hogy az egész délutánt a szobában töltötte. másnap a sogornom lett rosszul ugyanazzal a tünetekkel mint s férjem. A wellnes részlegben, a víz nagyon klóros, es allergiás tünetek jöttek elő. mi nem vagyunk finnyásak, es sok szállodában fordulunk meg kuponnal vagy kupon nélkül, de meg ilyet nem tapasztaltam, vagyis nem éreztem hogy ha kuponnal érkeztünk akkor különbséget tennének a teljes arasokhoz. Nem gondolnám hogy ez a szálloda 4* besorolásba beleférne, a mellette levő 3* hotelek sokkal szinvonalasabbak.

Oldalak:
123456...