Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

hottone2 2016-06-12 20:12

Nagyon kellemes napokat töltöttünk a szállodában ! Tiszta világos jól felszerelt szobák! A személyzet kedves ,türelmes és nagyon segítőkész ! Finom, bőséges étkek kedves kiszolgálás :) Köszönjük szépen !

sszilard19 2016-05-24 11:32

3 remek napot töltöttünk a hotelben. Tágas, modern szobák. Kellemes személyzet és kiszolgállás.

vandrea99 2016-03-31 12:46

Csodás 4 napot tölthettünk el Visegrádon a Royal Hotel dolgozói jóvoltából. A szálloda modern, tiszta, ízlésesen kialakított helyiségekkel rendelkezik. A személyzet kedves, figyelmes, előzékeny. Az ételek minősége és választéka szintén megfelelő volt.

ddora31 2015-10-29 10:35

Remek 3 napot töltöttünk a hotel villa épületében. A szálloda tiszta,igényes, a személyzet kedves és segítőkész.

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam