Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

klilla21 2015-08-26 19:05

Minden szuper volt, szép tiszta szoba, kedves és profi személyzet, fincsi vacsorák. A wellness részleg egy kicsit szűk, és nincs elkülönítve a gyerekmedence, ami miatt reggeltől estig gyerekzsivajt kellett hallgatnunk, ez kissé zavarta a pihenésünket, de egyébként minden mással maximálisan meg voltunk elégedve. :)

kszabolcs38 2015-04-08 07:57

Tiszta, rendezett hotel. Kristálytiszta wellness központ. Minden újszerű!! Nem zsúfolt. Reggeli bőséges, a vacsora a hotel méreteihez mérten választékos. A "medencemester" roppant szinpatikus, barátságos ember. A többi alkalmazott is közvetlen, barátságos.

Betekints Wellness és Konferenciahotel Betekints Wellness és Konferenciahotel Betekints Wellness és Konferenciahotel Betekints Wellness és Konferenciahotel Betekints Wellness és Konferenciahotel
DavidS 2014-01-03 13:26

Jól éreztük magunkat, pár szóban a lényeg Pozítívumok: - barátságos és készséges személyzet, - hatalmas és kiválóan felszerelt wellness részleg, - kiváló masszőz (Harsányi Andrea) - nagyon profi vacsora mindkét este, igazi gourmet menük, bár nyilvánvalóan külső étteremből hozták, - normális éttermi és wellness árak - megfelelő ár/érték arány Negatívumok: -a szálloda besoroláshoz képest nagyon kicsi szoba és mini fürdőszoba valamint kissé avitt a berendezés -nincs erkély, még francia erkély sem, -a reggeli "választék" nagyon szűkös, sütemény egyáltalán nem volt egyik nap se.  Dávid Sándor

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x