Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

jattila42 2017-01-09 10:02

Nagyon jó ajándék volt a szüleimnek. Aztmondták nemtudták hogy a pihenésben is ellehet fáradni :).

cgabor57 2016-02-16 12:20

Köszönjük szépen ezt a csodás hétvégét. Nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda nagyon szép ès kitűnő hely egy kiadós pihenésre. A wellnes részlegen többféle lehetőségünk volt a kikapcsolódásra.

mrobert54 2015-04-09 18:04

3 éjszakát töltöttünk a szállodában. A személyzet kedves és udvarias. Szoba tiszta, jól felszerelt. Ételek finomak voltak. A wellness részleg megfelelő szolgáltatásokat tartalmaz, sehol nem találkoztunk még ilyen élményzuhannyal. Nagyon jól éreztük magunkat, ajánlom mindenki figyelmébe. Köszönjük!

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x