Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

mk3666 2019-06-02 08:39

2 éjszakát töltöttünk el, es olyan kiszolgalasban volt részünk, mint ha ♛ lettünk volna! Teljes nyugalom. Kikapcsolods csodas környezet! A masszázs tökéletes, az ételek ízletesek, egyik finomabb a másiknál! Reggel frissen őrölt kávé, minden keresunket azonnal. Fogadták! Visszatértünk!

mtibor118 2019-01-03 07:52

Kedves személyzet, ételek finomak a levesek kulonlegessen,Szilveszter megrendezése kifogástalan, orom visszatérni. Talán a welnesz fekvo része kicsi, ha tele a szálloda.Kulonben mindenkinek ajánlom.

distvan158 2018-08-24 13:16

Személyzet kedves az ételek finomak bár a választék lehetne nagyobb főleg a vacsoránál. A szállodában pár helyen lenne mit kijavítani rendbe rakni de nem zavaró es balesetveszélyes hibák jobbára esztétikai. A szálloda pihenésre tökéletesen alkalmas csend és nyugalom van.

mmarton11 2018-04-02 12:06

Két éjszakát töltöttünk itt kettesben, a cél a kikapcsolódás és a pihenés volt, amire a hotel és a környék is tökéletesnek bizonyult. Minden rendben volt, nem tudunk "problémákat" felsorolni. A szoba tiszta, csendes, a személyzet kedves, segítőkész, az éttermi (félpanzió) választék ehhez a szinthez átlagos, a wifi tökéletes, parkolás megoldott. Aki a mindenféle szaunákat és egyéb kiegészítő wellness szolgáltatásokat szereti, az sem fog csalódni. Aki inkább a vizes (medencés) szórakozást kedveli, annak kevésbé ideális. Tata és környéke gyönyörű, érdemes kihasználni a biciklikölcsönzés lehetőségét a hotelben.

pcsilla53 2018-03-18 09:50

Egy éjszakát töltöttünk itt és nagyon elégedettek vagyunk. A szoba átlagos volt, és a wellness részleg medence választékát is lehetne fejleszteni, de az ételek csodasak voltak, nálam a vacsora magasan vitte a primet! A szemelyzet nagyon barátságos es felkészült volt! Köszönjük!

jmaria17 2016-08-08 13:42

2 napot töltöttünk el a szállodában a párommal. Amivel tökéletesen elégedettek voltunk: az étel,a becsekkolásnál a személyzet (aug. 4, 14.30),a wellnes részleg. Szerencsénk volt,kevés vendége volt a szállodának,így szinte zavartalanul tudtunk pihenni. Ami negítív volt számunkra: a szobában lévő szőnyegen,közvetlenül az ágy mellet,hatalmas folt volt. Ki lett takarítva,de nem tünt el teljesen. EGy négycsillagos szállodában véleményem szerint ez nem megengedhető. A tv képcső problémás volt, minden színben pompázott...használhatatlan. De ami a legnagyobb döbbenetet okozta,az az,hogy napközben egy üditőt v pohár sört sem lehetett kérni.Azzal a megjegyzéssel,hogy a bár este 6kor nyit.....ezt nem értettük.... Szombaton d.e a kicsekkolás elég érdekesen alakult. 2különböző kártyával fizettünk, egyikről sem annyit sikerült levonni,amennyiben megállapodtunk. A recepciós úriembert feltétlenül beíratnám egy KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNINGRE,mert a vendéggel MUSZÁJ beszélni. Egy szót sem szólt, amikor már harmadjára húzogatta a kártyánkat a terminálon,megkérdeztük,h esetleg tudunk segíteni? Mire jött a válasz "igen pin kódot kér"...... Összességében nagyon jól éreztük magunkat,Tata nagyon szép.

hedina38 2015-10-30 10:22

Őszi szünetben töltöttünk itt 3 éjszakát egy 8 és 10 éves gyerekkel és egy nagymamával. Két superior szobában laktunk. Pozitívum: - Öreg-tó, Vár, Cseke Tó közelsége - szép szobák, patinás környezet - kedves személyzet - ingyenes wifi és teremgarázs Negatívumok: - a szobák dohosak voltak, a klíma nem működött - semmilyen gyerekbarát szolgáltatás sincs - a wellness kicsi és sok helyen javításra szorul (hiányzó mozaikok, lámpák helyén csupasz kábel) - a büfévacsora választéka gyenge - a reggelinél sokat kell várni az utánttöltésre - a takarítók nem jöttek, külön kellett szólni

sszilard19 2014-05-24 21:06

2014 tavaszan toltottunk egy hetveget a szallodaban. A szemelyzet nagyon kedves, a reggeli es a vacsora boseges,izletes volt. Egyeduli negativumkent emlithetnenk, hogy a pezsgofurdo penteken nem mukodott es a medence vize is tul hidegnek bizonyult. A tobbi szolgaltatassal elegedettek voltunk.

pEva63 2011-12-26 11:00

2011.dec. elején voltunk 2 napig a szálló vendégei.Azt kell mondjam, hogy sajnos. Elég kevesen voltunk ( kb. 10-en )a szállodában, talán ezért gondolták azt, hogy elég csak fél árbócon működni. Kezdem az étkezésnél.: ilyen miniatűr adagot még nem nagyon láttam, mint amit az első vacsinál adtak + csupa zöldséges kaja. ( úgy látszik túl sokat rendeltek belőle)A desszert kevés, és kissé száraz volt. Át kellett mennünk vacsi után a szemközti hamburgereshez... Mondanom sem kell, a reggeli sem volt különb. A pincér lány inkább a recepciós sráccal foglalkozott, mint a dolgával... A wellness szolgáltatás is hagyott maga után némi kivetnivalót. Az infraszauna néha nem volt bekapcsolva, a nagymedence ellenáramoltatója és a többi élményelem sem működött, a peszgőmedence néha bugyogott és masszírozta ugyan a hátunkat, de negyedórák teltek el, amíg bekapcsolt. Mindezt a szolgáltatást ugye elég magas áron adták. Amikor jeleztük az észrevételeinket, akkor sem történt érdemben semmi. És még volt képük megkérdezni a távozáskor, hogy mindennel elégedettek voltunk-e????????? HÁT NEM!!! AKI CSALÓDNI NEM AKAR, NE MENJEN ODA!!!

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x