Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

dEva102 2021-09-04 13:25

Az éttermi italfogyasztást duplán terhelték a számlára.. Kinti medencénél hiányoltuk az órát Érthetetlen, hogy hétköznap drágább árért kevesebb szolgáltatást kap a vendég ( wellness hétközben 10-16-ig zárva) A massage kiváló Sok szállodában jártunk, ez volt az első, ahol a kávégép finom kávét készített

kistvan_laszlo 2019-04-24 21:19

A fenti akció keretében töltöttünk el 3 éjszakát teljes elégedettséggel. Már a szoba foglalása is roppant udvarias hangnemben gyorsan lezajlott,érkezésükkor hasonló kellemes volt a fogadtatás. A szálloda és környezete valamint a szoba igényesen tiszta,de mégsem érzi magát az ember feszélyezettnek e miatt. Reggeli-vacsora svédasztalos kivitelben jól eltalált választékkal, nem vol probléma. Személyzet pincérek-recepciósok-szobalányok udvariasak voltak. Fürdési lehetőség is nagyon szinpatikus medencékkel,környezettel tisztasággal bírtak. Összességében kiválóan éreztük magunkat szívesen ajánlom. Ami kissé zavart a kültéri medencénél nincs óra kihelyezve.

fEva91 2018-03-19 15:46

Csak jót tudunk mondani a szállodáról! Kifogástalan a kiszolgálás, a személyzet hozzáállása a vendégekhez, és a környezet. Rendkívül tiszta, barátságos és szép a hotel! Nagyon kellemes négy napot töltöttünk ott. Reméljük mielőbb megismételhetjük! Köszönjük! Faragóné Varga Éva

bistvan205 2018-01-05 11:21

A szálloda kellemesen meglepetés volt,szobák tiszták és felszereltek. A wellness részleg megfelelő, tiszta és kellemes.Különösen tetszett a külső medence meleg vize. A fitnesz terem is jól felszerelt. Az éttermi kínálat ízletes. A személyzet kedves és szolgálatkész. Ajánlom mindenkinek kategória!

sterezia4 2016-05-18 10:23

A szálloda kellemesen csendes. A szobák az elvárásnak megfelelően felszereltek és tiszták. A wellness részleg az elképzeléseinknek teljes mértékben megfelelt, különösen tetszett és nagyon élveztük a külső medence állandó pezsgésben lévő meleg vizét. A fitnesz terem is jól felszerelt. Az éttermi kínálat szerény de ízletes. A vacsora utáni meglepetés sütemény nagyszerű ötlet:) A személyzet kedves és szolgálatkész. Bátran tudom ajánlani!

Garden Hotel Wellness és Konferencia Garden Hotel Wellness és Konferencia Garden Hotel Wellness és Konferencia Garden Hotel Wellness és Konferencia
kjudit207 2015-12-31 16:07

A karácsonyi ünnepeket töltöttük a szállodában barátnőmmel. A szálloda nagyon szépen fel volt díszítve. A szoba tiszta volt, semmi különös nem volt benne. Hiányoltuk a bőröndtartót. Az étel minősége, mennyisége kifogástalan volt. Viszont a karácsonyi vacsoránál semmi ünnepélyes hangulat, gyertya nem volt. A délutáni teázás viszont nagyon bőséges és kellemes volt. A wellnessel nagyon nem voltunk megelégedve, első két nap a jakuzi hideg volt, bekapcsolni az ott tartózkodás alatt kérésre kapcsolták be nagyon ritkán. Mintha kádban ültünk volna. A pezsgőfürdő szabályosan hideg volt. Persze ez sem működött, belemenni csak az utolsó nap tudtunk. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt.

jpeter44 2015-05-11 15:36

A hotel a leírásnak megfelelően kiváló volt. Elégedettek voltunk a felszereltséggel és a wellness szolgáltatásokkal is. Ajánlom mindenkinek.

Garden Hotel Wellness és Konferencia Garden Hotel Wellness és Konferencia Garden Hotel Wellness és Konferencia Garden Hotel Wellness és Konferencia
pildiko76 2015-02-16 13:24

Kellemes napot töltöttünk el ebben a szállodában, a személyzet kedves, mosolygós volt.A szoba tiszta és jól felszerelt, az étkezéseknél a választék megfelelő. A vacsoránál az élőzene kicsit "temetéshez" hasonlított, de azért nem volt annyira rossz. A wellness-részleg ugyan egy kicsit kicsi, de tiszta volt. Összességében mindennel elégedettek voltunk, csak ajánlani tudom, szívesen eltöltöttünk volna még egy napot.

Penge 2013-08-08 14:51

Már sokadik alkalommal voltunk itt. Most is mint mindig tökéletes szoba és kiszolgálás. A Wellnes hibátlan és kiváló. Főleg ezért járunk ide. Sajnos egy negatívum ( már akinek az ). Amennyiben bankkártyával akarsz fizetni akkor beterhelik előre a bankkártyádat érkezéskor. Sajnos, és ez nem a szálloda hibája, a Bankok nem minden esetben kezelik az ilyen fajta terheléseket kellően ezért mi ezt nem vállaltuk, viszont így előre kellet fizetnünk. Az érdekesség az hogy ha KP-val fizetsz akkor nincsen ilyen előjáték! :(

Jucus28 2013-04-04 17:07

Mi most voltunk húsvétkor a hotel maga tiszta kaja jó.De a wellness nagyon gyenge s kényelmetlen is. Aki sok wellness hotelban járt az hagyja ki csalódni fog. Ja s a szuperior szoba annyiban másabb ugye drágább s ki van festve. Recepción ezt a választ kaptunk.Vissza nem megyünk pedig 50% kupont kaptunk.

Garden Hotel Wellness és Konferencia
vkrisztian19 2013-04-03 17:07

A Húsvéti hétvégét tötöttem el a Garden Hotelben Szolnokon. Csak pozitív tapasztalatokat tudok ezen a fórumon megosztani. A személyzet nagyon kedves, segítőkész és profi volt. Az ételek minősége és mennyisége tökéletesnek mondható. A szobák a wellness és általánosságban a hotelben mindenhol nagyon szép rend és tisztaság uralkodott. Úgy gondolom, hogy ez a hotel felveszi a versenyt az európai 4* hotelekkel. Csak így tovább és köszönönöm a nagyszerű hétvégét! Üdvözlettel: Vincze Krisztián

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x