Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

vildiko66 2018-05-03 21:13

Az ellátás nagyszerű volt, szerintem minden szuper a szállodában. Ami zavart egy kicsit, hogy a szálloda előtti tóban lévő békák hajnalban kórusban hangoskodtak és nagyon behallatszott a szobába. A konyha kifejezetten jó volt, mondjuk az ára is elég jó. Mindenki nagyon kedves volt! ÉS a folyamatos takarítás következtében gyönyörű tiszta volt az egész szálloda.

fjozsef105 2017-01-30 16:43

Nagyon jól éreztük magunkat, a 3 unokával együtt. A gyermek programok remekek voltak, nagyon élvezték. A szálloda és a wellness is rendben volt. Ajánlom minden kisgyermekes szülőnek és nagyszülőnek ha az árakat ki tudják fizetni.

Csuroskinga 2015-01-27 08:02

Tökéletes szálloda, segítőkész es nagyon kedves személyzettel! Az ellátás kifogástalan volt! Szép es tiszta szoba! Abszolút családbarát szálloda!

Nadzsu 2009-01-03 16:30

Hát azért, én nem így gondolom. Valóban kedvesek, de az igazi ellazulásre esély sincs. Nincs külön szauna-részleg. Folyamatos a hangoskodás, a ki-be mászkálás. Kifejezetten zavaró volt, hogy a koktélokat a medencetérben is felszolgálják. Amikor mi voltunk, rengeteg volt az IQ-hiányos, kulturálatlan, újgazdag, feltűnési viszketegségben szenvedő tahó! Szóval nem voltunk megelégedve. Igaz, ez inkább a vendégkörnek volt köszönhető. Egyébként az éttermét a többi négy csillagos dunántúli hotelhez viszonyítva is kicsit drágának találtam.

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam