Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

vildiko66 2018-05-03 21:13

Az ellátás nagyszerű volt, szerintem minden szuper a szállodában. Ami zavart egy kicsit, hogy a szálloda előtti tóban lévő békák hajnalban kórusban hangoskodtak és nagyon behallatszott a szobába. A konyha kifejezetten jó volt, mondjuk az ára is elég jó. Mindenki nagyon kedves volt! ÉS a folyamatos takarítás következtében gyönyörű tiszta volt az egész szálloda.

fjozsef105 2017-01-30 16:43

Nagyon jól éreztük magunkat, a 3 unokával együtt. A gyermek programok remekek voltak, nagyon élvezték. A szálloda és a wellness is rendben volt. Ajánlom minden kisgyermekes szülőnek és nagyszülőnek ha az árakat ki tudják fizetni.

Csuroskinga 2015-01-27 08:02

Tökéletes szálloda, segítőkész es nagyon kedves személyzettel! Az ellátás kifogástalan volt! Szép es tiszta szoba! Abszolút családbarát szálloda!

Nadzsu 2009-01-03 16:30

Hát azért, én nem így gondolom. Valóban kedvesek, de az igazi ellazulásre esély sincs. Nincs külön szauna-részleg. Folyamatos a hangoskodás, a ki-be mászkálás. Kifejezetten zavaró volt, hogy a koktélokat a medencetérben is felszolgálják. Amikor mi voltunk, rengeteg volt az IQ-hiányos, kulturálatlan, újgazdag, feltűnési viszketegségben szenvedő tahó! Szóval nem voltunk megelégedve. Igaz, ez inkább a vendégkörnek volt köszönhető. Egyébként az éttermét a többi négy csillagos dunántúli hotelhez viszonyítva is kicsit drágának találtam.

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x