Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
123456...

Hotel Azúr Prémium - Legyen Ön az első, aki véleményt mond a szállodáról!

dlilla6 2017-07-14 12:52

Nagyon jól éreztük magunkat. Kedves emberek, finom ételek, tökéletes kis paradicsom.

smonika96 2017-07-09 16:38

Nem először voltunk a szállodában. Sajnos a színvonal csökkent. 1.A szobában a hűtőgép nem üzemelt, cserét nem kaptunk mivel nincs használaton kívüli gép. 2.Ha nem mentünk este 6 órára a vacsorára,akkor később már csak hideg vacsorát kaptunk,mivel az ételek kihűltek,nem gondoskodtak a folyamatos melegítésről.Bár 9 óráig szólt a vacsora időpontja, 8 óra előtt már voltak olyan ételek amelyek elfogytak. 3.Első látásra tisztaság volt, de amikor jobban körülnéztünk bizony lett volna mit javítani rajta. 4.Az élmény elemek a wellnesben nem mindig működtek, attól függött hogy éppen ki volt a wellnes részleg dolgozója. Egyébként a szálloda gyönyörű helyen van, az ételek íze nagyon finom,a wellnes részleg is megfelelő. Azt hiszem hogy a vezetésnek jobban kellene figyelni ezek a hibákra.

Dráva Hotel Thermal Resort
mzoltan195 2017-07-08 22:28

Szerdai napon érkeztünk a Hotelbe ebéd környékén. 3 nap, 2 éjszaka eltöltésére érkeztünk teljesen távol Szekszárd zajától és még a telefonjainkon a wifit is kikapcsolva, pedig ez nekünk elég nagy nehézséget okozott, ugyanis a hivatásunk a szenvedélyünk és ezt pedig 100%-ban Online végezzük 📲🌎 Ennek ellenére a Hotel szolgáltatásai és a kellemes hangulat, valamint a fókuszált pihenés ezt abszolut lehetővé tette, így el tudtunk lazulni, és csak a MOST-ra tudtunk koncentrálni 👌💥 Fenomenális finom ételek fogadtak minket minden étkezéskor, úgyhogy ezúttal is külön köszönet a szakácsnak🙏 A wellness is kitűnő és remek lehetőségeket nyújtott a pihenéshez. Összességében elégedettek voltunk, szívesen ajánljuk és szívesen jövünk majd máskor is ide, akár "alkotási" időszakra is, amikor aktívabban nyomkodjuk a telefonunkat és a laptopunkat, persze ha egy kicsit erősebb lesz a wifi 📶

pbela41 2017-07-03 21:57

Két éjszakát töltöttünk a szállodában. Teljes mértékben elégedettek voltunk a személyzet munkájával, jól felkészült segítőkész recepciós hölgyekkel találkoztunk. Nagyon jólesett a wellness részlegen dolgozó hölgy lelkes tájékoztatása és segítsége mindenben.Külön kiemelnénk az étterem kiváló ételeit, aktív és segítőkész felszolgálóit és a felszolgált ételek minőségi látvány és ízvilágát. Nagyon jól éreztük magunkat,de a tetőtéri szoba lehetett volna sokkal hűvösebb is.Napközben nagyon felmelegedett a szoba és éjszakára sem hűlt vissza a kényelmes hőfokra . A ventilátor nem volt elegendő, szükség lett volna a klímára.Külön meg voltunk elégedve azzal is hogy a 10 órás távozást meghosszabbították 12 óráig.

sgyula8 2017-06-28 04:11

Sokadszorra jártunk itt két kisfiúval. Legnagyobb sikere a -1 szinten lévő kültéri enyhén mélyülő medence, melyben a piciktől a nagyokig mindenki jól érezheti magát, de van itt kül- és beltéren az úszó medencétől a gyermekpancsolóig és a sok élményelem, valamint gyógyvizes medencék, masszírozó elemek. Minden szuper volt, nem sorolom,még az ár is (nyugdíjas csomag) és a kisebb gyerekért nem is kellett fizetni.

lmelinda22 2017-06-26 13:29

T Hotel Piroska! A recepción nagyon kedvesek voltak velünk, a szoba kényelmes volt, a Welnes részleg kitűnő. Nagyon tetszett a pihenő részleg.Az ellátás is szinvonalas és jó volt.A kialakitása az étteremnek is nagyon tetszett, főleg a tálalás / a konyha/ rész. Nagyon jó volt az esti zene.Köszönettel: Lakosné Staudt Melinda Nagykanizsa

Tuza Istvánné 2017-06-22 13:20

Mivel Százhalombattáról érkeztünk a Napsugár Hotelbe, 3 éjszakát töltöttünk itt, de megérte! A szálloda alkalmazottai (recepció, konyha, takarítónő) kedvesek és vendégszeretőek -, az ételek változatosak és ízletesek voltak, a szobában tisztaság fogadott bennünket. A szálloda rugalmasságának köszönhetően, az utolsó nap kaptunk lehetőséget a késői kijelentkezésre. A fürdő szuper, tisztaság és rend mindenütt. A mi kényelmünket szolgálta, hogy zárt folyosón rövid időn belül át lehetett menni a fürdőbe. Köszönet mindenért :)

MsE. 2017-06-17 14:07

Csendes kikapcsolódás, finom ízek. Sajnos a 4* túlzás, bár az univerzális személyzet kedves és segítőkész volt. A 3.emeleten nagyon meleg volt, nem lehetett aludni tőle, mert nem klímás, de több helyen így van feltüntetve. 4 nap alatt nem járt a szobában takarító. A wellness részleg nem volt túl nagy, de mivel szinte alig volt vendég, nem kellett várni semmire.

anibanfalvi 2017-06-13 13:06

Annyira elégedettek vagyunk ezzel a szállodával és a gyógyfürdővel, hogy 1 nappal meg is hosszabbítottuk az itt tartózkodásunkat.

mjanos130 2017-06-06 13:00

1*A épület oldalfalán,tető felületén galambok telepje fészkek vannak. Az erkélyre nem lehet kimenni mert a galambok lepiszkolják a törölközött,fürdőruhát,székeket. Sikeresen lehet védekezni ellenük-pl.védőhálóval- mivel a galamb 37 fajta fertőző betegséget hordoz!Fürödnek a kinti medencében. 2*A rokkant parkoló hely nem látható ezért a udvari burkolatra nagyobb jelet és a kerítésre is jelzést kellene elhelyezni. Rendszeresen mások is ott parkolnak! 3*Egyébként a galambok korai ébresztés ellenére jól éreztük magunkat. A szolgáltatások kiválók!Mátis János.

mjanos130 2017-06-06 12:59

1*A épület oldalfalán,tető felületén galambok telepje fészkek vannak. Az erkélyre nem lehet kimenni mert a galambok lepiszkolják a törölközött,fürdőruhát,székeket. Sikeresen lehet védekezni ellenük-pl.védőhálóval- mivel a galamb 37 fajta fertőző betegséget hordoz!Fürödnek a kinti medencében. 2*A rokkant parkoló hely nem látható ezért a udvari burkolatra nagyobb jelet és a kerítésre is jelzést kellene elhelyezni. Rendszeresen mások is ott parkolnak! 3*Egyébként a galambok korai ébresztés ellenére jól éreztük magunkat. A szolgáltatások kiválók!Mátis János.

ukrisztina10 2017-06-04 07:47

Mi már harmadszor térünk vissza a szállodába, nagyon szép a környezet, és mindemellett rajongói vagyunk a Mátrának. A szobánk tágas volt és csendes, a remek idő lehetővé tette, hogy a külső medencét is sokat tudjuk használni, a tisztasággal sem volt problémánk. Ami kevéssé tetszett, hogy a reggeli nagyon kevés választékot tartalmazott és a vacsorában a húsfélék kissé túlsütöttek, ezért kiszáradtak voltak, aki később jött enni, nem sok mindenből választhatott, például a reggelinél a péksüteményeket nem pótolták. Összességében azért elégedetten távoztunk.

badam44 2017-06-03 08:04

A szálloda gyönyörű, ahogy beléptünk rögtön egy régi filmben éreztük magunkat (Meghívás egy gyilkos vacsoraral. A berendezés kifogástalan, a szobák tagasak, a személyzet nagyon érti a dolgát, a konyha első osztályú, a konyhafőnök is nagyon kedves. A rend és tisztaság első osztályú, még a közös használatú mellékhelyiségekben, és a wellness részlegen is. Még a szabaduló szobából is sikerült kijutnunk! Már csak az éjszakai szellemjárás hiányzott. :) Két apróságot lehet megítélni, a turbó wifi szinte használhatatlan volt, olyannyira gyenge volt a jel. A másik, számunkra lényegesebb dolog, hogy reggel fél nyolc előtt, nem lehetett kávéház jutni, korán kelőként ez kellemetlen volt, habár az ottaniak próbáltak enyhíteni a helyzeten (Köszönjük Ágota!). Összességében nagyon jó a hotel, a legjobbak között van ahol eddig megfordultam, szívesen visszatérnénk, főleg ha a korai kávézás megoldódna!

Gotthard Therme Hotel & Conference Gotthard Therme Hotel & Conference Gotthard Therme Hotel & Conference
Gotthard Therme Hotel & Conference 2017-05-19 10:09

Kedves Erika! Köszönjük kedves bejegyzését. Igazán nagy öröm számunkra, hogy ennyire jól érezték magukat nálunk, elégedettek voltak mindennel, a dicséretet kollégáink részére mindenképp továbbítani fogjuk. Bízunk benne, hogy hamarosan ismét vendégeink körében köszönthetjük Önöket. Szívélyes üdvözlettel Szentgotthárdról: a Gotthard Therme Hotel & Conference csapata

fenyvesi63 2017-05-12 22:48

3 napot töltöttünk a szállodában, nagyon jól éreztük magunkat. Az ellátás tökéletes volt, sokféle étel közül lehetett választani. A szoba felszereltsége jó volt, talán a fürdőszoba hagyott némi kívánnivalót. A csapok kopottak, a WC deszka kisebb az ülőkénél, igazán nem méltó egy 4 csillagos szállodához. Aki tévézni akar, ne ezt a szállodát válassza, mivel a 24 csatorna közül csak 5 magyar adó van. Ennek ellenére csak ajánlani tudom.

ljozsef62 2017-05-11 00:25

lajó65 Nagyobb családdal - 5 felnőtt, 4 gyerek - kedvezményes, kettő hétvégi napot töltöttünk a Marina Port hotelben. A szobák tiszták, szépek, a vízpartiak világosak. Igazi, minden igényt kielégítő családi szálloda. Gyerekekkel itt pihenni tökéletes. Nagyon széles, mélységében is terjedelmes, szép vízparti ápolt park, több, gyerekek részére jó szórakozási lehetőséggel. (A gokartok főleg tetszettek.) Az étterem kulturált, személyzettel együtt. Ételek minősége, választéka kifogástalan. A wellness részleg is hozza a jó minősítést, kondi termek felszereltsége kifogástalan, a fedett uszoda nagy mérete igen ritka egy ilyen hotelben. A takarító személyzet reggel lehetne tapintatosabb a zajt illetően. Összességében elégedettek voltunk, a négy csillagos lécet simán átviszik. Földön járó "embereknek" merem ajánlani!

bida8 2017-05-08 09:13

Minden nagyon jó volt.

hkatalin80 2017-05-02 11:18

Pár napot töltöttünk a szállodában. Gyerekbarát szálloda, 4* superior? viszont gyerekmenü nincs. Se sült krumpli, se tészta, se főzelék. Van helyette kagyló, meg kacsanyak... Este 7-kor már csak a maradék vacsorából lehetett válogatni. Szolárium állapota elég siralmas. Amúgy jól éreztük magunkat.

ajanos38 2017-05-02 08:28

Nagyon szuper volt minden! Eredetileg csak 4-en utaztunk volna, ám a nagymama is csatlakozott. Sikerült egyeztetni az értékesítési vezetővel (külön köszönet!) és nagyon korrekt áron módosították a foglalásunkat. TV mindkét helyiségben, hűtő és nagyon jól kialakított, felszerelt apartman. A reggeli és vacsora bőséges, a fürdőbe az átjárás ötletesen megoldva (nem kell körbe menni a főbejáratig) közvetlenül a szálloda udvaráról át lehet jutni és a foglalt éjszakák számával megegyező jegyet a szálloda biztosított. A szálloda wellness részlege is jól felszerelt, van egy jakuzzi, gőzkabin, szauna, fittness terem (kondi gépek, súlyzók, futó pad stb.)

Greenfield Hotel 2017-05-01 21:08

Kedves Gyula! Hálásak vagyunk a megtisztelő sorokért. Nagy örömmel olvastuk, hogy szolgáltatásaink -különösen éttermi kínálatunk- elnyerték tetszésüket. Remélhetőleg ellátogatnak még hozzánk a jövőben is, szeretettel várjuk Önöket vissza. Addig is minden jót és kitartást a kilók leküzdéséhez!Szivélyes üdvözlettel: a Greenfield csapat

Oldalak:
123456...

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!