Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1234

tanett15 2018-01-11 20:27

Jól éreztük magunkat. Kicsit vékonyak a falak. Étel rendben volt. Szobánk tiszta volt. Segítő készek voltak mindenhol

BAB 2018-01-02 10:14

A szilveszteri műsor jól megszervezett volt. Az ételek finomak és bőségesek voltak. A személyzet előzékeny és udvarias. Jól éreztük magunkat.A parkolással voltak gondok.Az igen nehézkes a mélygarázsban és a hely is kevés a parkolóban. Az ágy lehetne kényelmesebb.A wellness kielégítő.

bmarta75 2017-04-10 11:32

A szoba rendben volt. Tisztaság volt. A földszinti szobából kis teraszunk volt. a terasz előtti füves rész rendkívül rendezetlen volt. Szemét is volt szétdobálva. A wellness részlgen már több probléma is volt. Kicsit hűvös volt a víz, a medencék széle penészes volt, minden nagyon csúszott. az ételek nagyon finomak voltak, ezzel semmi baj nem volt.

padrienn15 2017-02-13 08:36

Kuponnal mentünk, és ár érték arányban megfelelően tartottuk a szállodát. Kritikaként tudjuk elmondani, hogy a wellness medence vize hűvös, nem igazán alkalmas arra, hogy hosszabb időt töltsünk benne. Parkolás nehézkes: felszíni parkoló korlátozott számban van, a mélygarázs fizetni kell akkor is, ha felszíni parkoló hiányában parkol az ember lent. Mélygarázsban történő parkolás bátorságot, és rutint igényel (sok az oszlop). Az ételek jó ízűek voltak, de inkább hidegek mint melegek, választékban döntően húsos ételek vannak.

CE Plaza Hotel
vonalpaci 2016-04-18 23:17

A fotó lemaradt

vonalpaci 2016-04-18 23:10

Két gyerekkel, két éjszakát töltöttünk el. A hotel teljes személyzete kedves és segítőkész volt, így mindannyian remekül éreztük magunkat. A szobánk és a játszószoba kifogástalan volt,az ételek jónak mondhatóak,a wellness-részleg kielégítő volt.

CE Plaza Hotel CE Plaza Hotel
karsaiildiko 2016-03-23 22:41

1 éjszakát töltöttünk ebben a kellemes hotelban. A szobák tiszták, kényelmesek, a személyzet barátságos, segítőkész. A wellness részlegben kicsit kicsi a hely, és a medence vize lehetett volna melegebb. A reggeli nagyon bőséges , széles választékkal, finom ételekkel. Ajánlom bárkinek!

jkrisztian11 2016-01-17 18:10

CE PLAZA HOTELBE voltunk december két ünnep közt teljes ellátással személyzet nagyon rendes ,és segítőkészek voltak.Az ételek nagyon finomak,és változatosak szuper hely.

tboondy 2015-12-26 12:33

Inmár másodszor voltunk ebben a szállodában és szerintem nem ez volt az utolsó. Minden tökéletes volt!!! Ennyi😃

CE Plaza Hotel
aanita20 2015-08-31 10:17

Nagyon jól éreztük magunkat kedves személyzet tiszta tàgas szobàk nagy terasszal.

kpetra20 2015-06-18 09:57

Ár érték aranybán nem olyan rossz , de ha valaki nem akciós áron kapja ezt a szolgáltatást akkor nem lesz boldog.A szoba fala piszkos , a wc ülőke műanyag lehetne igényesebb ... a kaja hát szerintem panzióban finomabb szokott lenni és a választék is gyér.Sok a fiatal alkalmazott akik kedvesek. Írok jót is ! Masszázs nagyon jó!! Az étteremben a limonádé tökéletes. A játszószoba minden igényt kielégítő a gyerekeknek.A wellness szép tiszta. Összességében jó volt.

krita1 2015-04-24 12:23

Viszonyítva más 4*-os szállodához, sajnos mi nem számolhatunk be pozitív tapasztalatokról, már ami a wellness részleg - tisztaságát, - élményelemek ritka működtetését, - fra szauna egy személyes méretét és ritka működtetését illet. Sajnos azonhozzászolókkal értünk egyet akik megkérdőjelezik a szálloda minőségi besorolását.

CE Plaza Hotel CE Plaza Hotel CE Plaza Hotel CE Plaza Hotel
bjanos156 2015-04-18 09:54

Mi három éjszakát töltöttünk el a hotelben, ahol mindennel meg voltunk elégedve a párommal. Az étteremben az ételek nagyon finomak voltak, és változatos is volt a menü. Pici negatívum a wellness részleg állapota, ami felújításra szorulna, de ettől függetlenül mi nagyon jól éreztük magunkat.

CE Plaza Hotel CE Plaza Hotel
eerzsebet7 2015-03-10 19:19

Nagyon jó volt sok gyerek barát programmal, visszamennénk.

btamas125 2015-01-15 11:38

Szuper jo volt. Nagyon szimpatikus hely nagyon szuper a kiszolgálás és nagyon jo a Wellnesz részleguk is!!!!! 100%%%%%%%% kos a szállás hely is!!!!

fantal48 2015-01-02 22:16

Szilveszteri programon voltunk, az ajánlat szerint italban is all. inc. gálavacsora, műsorok, programok, stb. Amit tapasztaltunk: a gálavacsora és a szilveszteri programok egymástól eltérő helyszíneken valósultak meg, tehát az étteremben elfogyaszthatta a kedves vendég a "gála" vacsorát (hogy mitől gála, az nem derült ki), annyit ehetett és ihatott (nah ez utóbbiról majd bővebbet), amennyi belefért, utána mehetett a szállodán belül további két helyszínre, ahol voltak a programok, ahol szintén lehetett fogyasztani, de igen borsos árakon (itt megvalósult mind a 4 *). Az all.incl. ital a következő volt: kétféle sör (mindkettő világos), háromféle bor (kizárólag pohárban), üdítőitalok és vizek. Hát ez nem egy lenyűgöző kínálat. Az italokról még annyit, hogy minden kedves vendég kap egy-egy 500 Ft-ot érő italkupont, amit üveg bor (4.000 Ft/liter), üveg pezsgő (7.000 Ft/liter), vagy koktél esetén (cca 1000-2.000 Ft) esetén használhat fel. Ez nem figyelmesség, ha nem kapjuk, nem éreztük volna átverésnek. A szilveszteri programok érdekesek, jók voltak, kár, hogy közöttük az üresjáratok voltak többségben. Rengeteg volt a gyerek, emiatt különösen szembetűnő, hogy arra nem terjedt sajnos ki a szálloda figyelmessége, hogy találjanak valakit, aki a gyerekeknek valami programot kínált volna, úgyhogy arra már gondolni se lehetett, hogy szilveszterkor a felnőtteknek egy animátor segített volna kellemesen eltölteni az időt. Ételek: finomak voltak, de többnyire langyos, vagy hideg! Reggelire többnapos zsemle és kenyerek (igen, ünnepnapokon voltunk, de ezt a sütőipar már régen megoldotta), a sütemények ömlesztve, mintha már egyszer kidobták volna őket. Wellness: az élménymedence vize uszodavíz hőmérsékletű, de tekintve, hogy ebben a medencében úszni nem lehet, a benne ücsörgéshez hideg. Említettem, hogy a szaunák jók, de azon már a nagyon túl vagyunk, hogy kizárólag "textiles" szaunák legyenek, vagy kizárólag "textiles" szaunaórák legyenek. A személyzet tulajdonképpen kedves és figyelmes, de időnként látszik rajtuk is, hogy pontosan tudják; mi a lehúzás, mi kellene a tökéletes szolgáltatáshoz, de nem rajtuk múlik. Összességében: Ez nem négy csillagos szolgáltatás, az erősségük a marketing! Úgy tűnik, hogy a szálloda vezetése klasszikus balatoni vendéglátásban szocializálódott azzal a különbséggel, hogy ez nem két hónapos, hanem egész éves nyitva tartású szálloda. Végig azt éreztem: kár érte, nagyon kár, pici odafigyeléssel lehetne ez szuper jó is. Amit írtam, azért írtam, hogy a szálloda vezetése okuljon belőle, ha pedig nem teszi, akkor a leendő vendégek, mielőtt befizetnek, ezekre kérdezzenek rá.

tcsilla37 2014-10-28 08:34

A várva várt hosszú hétvége nem úgy alakult, ahogy vártuk. A négy csillag nem állja meg a helyét. Ilyen leharcolt épületben, lyukas,- általam itthon már nem használt - törölközőkkel, fürdőköpenyekkel még négy csillagos szállodában nem találkoztam. A két hónappal korábbi rendelésem miatt azt gondoltam, hogy rendes pótágyat - más szállodákban kanapét - kapunk 9 éves gyermekemnek, nem egy agyon nyűtt recsegő, ropogó kinyitható valamit, main a gyerek nem is volt hajlandó aludni. Az épületben hideg volt, a szobában elviselhetetlenül meleg. A gyerekprogramok jók voltak, animátorok maximálisan tették a dolgukat. A gyerekeknek nagyon kedveztek a játszószobával (ugrálóvár), kézműves foglalkozásokkal, családi kvízzel, gyerek diszkóval stb. A személyzet nagyon kedves volt, készséges. Ételek ízletesek, a vacsorai választék igen gyenge volt.A reggeli viszont igen bőséges, sőt szerintem néha túlzás volt egy-egy fogás reggelire. Összességében, nem négy csillagnak megfelelő szálloda, se háromnak, mert más szálloda lánc háromcsillagosai már ezelőtt 10 évvel igényesebbek voltak. Ez kettő csillagnak megfelelő. Ha nem akar csalódni a csillagok miatt, akkor ide - mint négy csillagos - ne menjenek. Sajnos a vendégek összetétele is erről árulkodott :(.

CE Plaza Hotel CE Plaza Hotel CE Plaza Hotel CE Plaza Hotel
gyua07 2014-10-25 21:21

Üdv. Sajnos nagy részben bosszúságot okozott ottlétünk alatt,hogy a hirdetés nem igazán egyezett a valósággal.Családostól töltöttünk el 4 éjszakát a szállodában,ami igazán bosszantó volt,az a parkolás,egy négy csillagos hotel engedjen meg már magának elegendő mennyiségű ingyenes parkolót,a szobánk tisztasága,szo-szo elment/foltos ágynemű,nem cserélt törölköző,a függöny is elbírt volna egy mosást/,a minősége katasztrófa/a mosdót a lélek tartotta a helyén,a légkondi működésképtelen,az ágy egy kényelmetlen valami,a padló öreg és szétcsúszva már/a wellness részleg balkáni stílusú/penésztől,salétromtól sötét falak és csempék,hideg víz és hideg helységek,a padlón állt a víz,a wc-ék fagyosak az öltözővel együtt/ami nagyon pozitív és a gyerekek nagyon örültek neki az a játszóház,bár némi karbantartás ráférne,az étteremben az ételek finomak,a választék karcsú,a személyzet kedves,csak annyit,hogy ha már másodosztály,akkor az ásványvizemet az asztalnál bontsák ki,aki ért valamit a vendéglátáshoz,az tudja mire gondolok/0.33=490 ft,kicsit sok csapvízért és szódáért/.Úgy összességében mégis azt kell írnom,hogy jól éreztük magunk,s sikerült pihenni is.A vezetőség helyében átgondolnám,hogy inkább egy erős kettő csillag,mint egy harmatgyenge négy,s talán kevesebb lenne a problémájuk.A közeljövőben biztos nem megyünk vissza és nem is fogjuk ajánlani.

graf 2014-09-18 20:47

Döbbenet hogy Magyarországon s a Balatonon 4 csillaggal jelölt hotel wellnesse így le legyen lakva, képeket tudok adni. A konyha 100% az igaz a szakács aranyat ér de a wellness, a hotel vezetőségének a jelenlegi helyzetről kellene képeket felrakni s aki azt írja minden ok volt az nem mond igazat. 2 csillagos besorolást érdemel egy jó hotelt hagyni így tönkre menni. Képekért keressen akinek kell de fel is teszem meg lehet nézni.Képeket aki kér küldök de a hotel 8 év ezelőtti képeket mutat.

CE Plaza Hotel
mlaszlo172 2014-09-16 11:45

Egy hétvégét töltöttünk el itt Siófokon, de nem igazán tudnánk ajánlani senkinek! A szálloda 4 csillaggal rendelkezik, de véleményem szerint egyet sem érdemelne. Figyelmetlen és modortalan személyzet,kosz, nagyon silány választékú svédasztal, ahol szinte minden "meleg" étel kihült...már amelyiket egyáltalán utántöltötték, mert azért is a vendégeknek kell szólni. Egy félbehajtott pecsétes A4-es papír az itallap, amin a választék egy részének az ára sincs feltüntetve! De legalább van, mert a szobákban még árjegyzék sincs pl a minibárról, hogy az egyéb szolgáltatásokat már ne is feszegessük. A wellness részleg több szempontból is aggasztó; a teljes területen hámlik, helyenként penészedik a fal. A medencék szélei viszont végig penészesek, elszíneződtek és még koszosak is. A csempéken körbe odaszáradt koszcsík és a széleken még darabos szemét is fellelhető, amit extra adag klórral próbálnak kompenzálni. A wellness részleg teljes területén kellemetlen hideg kb. 15 fok volt. A gyermekünknek szánt "pótágy", ami egy ezeréves kiállórugós kempingágynak nézett ki szakadt huzattal, sajnos használhatatlan volt, mert mikor szegény 4 és fél éves kisfiam ráült, lazán összecsuklott alatta. Nem is lett volna probléma, ha a mi ágyunk nem két habkönnyű különálló ágyból lett volna összetolva, ami természetesen 3 percenként szétcsúszott alattunk, így valaki hármunk közül mindig a földön aludt az összekaristolt koszos falakban gyönyörködve. :( De gyermek játszóházban nagyon jól éreztük magunkat :) Csak azt nem értem, hogy hogy lehet egy ilyen hely egy kategóriában mondjuk egy Greenfield Hotellel Bükkön, ahol még a széket is megfújják az ember alatt és még ha akarna sem tudna belekötni semmibe?

Oldalak:
1234